האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

🍭ממלכת השוקולד שלי🍭 || פעילות, מאושררררר
פורסם ב: Jan 18 2021, 18:21 PM
צטט הודעה

Dishonor on you! dishonor on your cow!

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 80952
מגדר:
משתמש מספר: 70999
חפצי המשתמש: צפה

🍭ממלכת השוקולד שלי🍭
פעילות

היי, חובבי פ"מים! מה שלומכם?
ממש בא לי שוקולד, אבל נגמר לי כל השוקולד בבית ונשאר רק 90% קקאו ואין מצב שאני נוגעת בזה.

נו מה את רוצה, אלה?

אוי, שכחתי שבפעילויות תמיד שואלים אותי מה האינטרסים שלי.
בכל מקרה, בשעות כה קשות שבהן בא לי שוקולד, אני מתחילה לדמיין מה היה בממלכת השוקולד החלומית שלי.

אמרת שוקולד והתעניינו. מה עוד?

אוקיי, בגלל שאני בטוחה שלכולנו היה שלב בחיים שבו קינאנו מאוד באנשים בעלי המזל שזכו בכרטיס הזהב לכניסה למפעל והגיעו למקומות המדהימים האלה (ובשבילי שיא הקנאה היה האולם ההוא ששכחתי את שמו שבו זרם נהר השוקולד שאוגוסטוס נפל אליו), אני רוצה שתחשבו אפילו יותר מה היה יכול להיות בממלכת השוקולד ש ל כ ם.
בפעילות הזאת עליכם לכתוב לי בפירוט מה יהיה באולם הנפלא ההוא (או כל חלק אחר במפעל) שיגרום לבטן שלכם לקרקר ולחיידקים בשיניים שלכם וגם לרופא שיניים שלכם לצחקק ברוע לב. בקיצור, כתבו מה הולך להיות בממלכת השוקולד שלכם!

אישית (ובקצרה, כי חפרתי מספיק), בממלכת השוקולד שלי יהיו נהרות ומפלי שוקולד גם לבנים ובשוקולד מריר, שיהיה האהוב עליי, ענני קצפת, בתים מעוגיות ג'ינג'ר, בריכות ג'לי תות־שדה, מיטות מסוכריות גומי ממש רכות, מדורות להתכת מרשמלו, ועוד הרבה דברים אחרים. אתם תצטרכו לפרט יותר.

הנה הטופס שלכם!

CODE
[B][COLOR=MediumPurple]שם+כינוי:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=plum]מה יהיה בממלכת השוקולד שלי:[/COLOR][/B] (לפחות שלוש שורות וחצי! הבטן שלי רוצה ממש להידבק לגב אחרי שאקרא את זה!)
[B][COLOR=MediumPurple]עוד משהו/מרשמלו במדורה או לא במדורה?/המכשפה אהבה:[/COLOR][/B]

וכמעט שכחתי, החלק החשוב באמת עבורכם. כי החלק החשוב ביותר עבורי יהיה הטיול לחנות הממתקים הקרובה.
על ההשתתפות בפעילות הזאת תקבלו ארבעה פ"מים!
יש לכם עשרה ימים להשתתף בפעילות הזאת ועוד 20 ימים לקפוץ לבדיקה שגרתית אצל רופא השיניים.

זהו, מהרו אל חפיסת השוקולד הקרובה ובהצלחה!

--------------------
אלה אחת

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jan 18 2021, 21:29 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1628
מגדר:male
משתמש מספר: 73887

שם+כינוי: מר קוסם
מה יהיה בממלכת השוקולד שלי: (לפחות שלוש שורות וחצי! הבטן שלי רוצה ממש להידבק לגב אחרי שאקרא את זה!) יהיו מרשמלויים ענקיים שיהיה אפשר לאכול אותם ועננים מסוכר ("שערות סבתא") שיהיה אפשר לטוס אליהם במטוס שעשוי משוקולד ותוך כדי לאכול את החגורה :). יהיה מפלים מכל סוגי השוקולד ועדשים ירדו מהשמיים. יהיו מגלשות שבסופם נכנסים לברכת שוקולד (לא דווקא לברכה נוזלית אלא לפעמים ברכת פצפוצי שוקולד וכו') והכל יהיה ממש טעים ומתוק וצבעוני
עוד משהו/מרשמלו במדורה או לא במדורה?/המכשפה אהבה:

--------------------

---------
פורסם ב: Jan 18 2021, 21:34 PM
צטט הודעה

כותרת אישית חדשה או משהו כזה

פרטי משתמש
חרמשים: 2832
מגדר:female
משתמש מספר: 73755

שם+כינוי: יעל, הרמיוני445
מה יהיה בממלכת השוקולד שלי: הבתים יהיו עשויים משוקולד חלב, וכל החלונות משוקולד לבן. לא יהיו מכוניות- התושבים ינועו ממקום למקום בכלי תחבורה עשויים צמר גפן מתוק וגלגלים משוקולד מריר. גני השעשועים יהיו בנויים כך- מגלשות- עשויות משוקולד מריר. נדנדות- שוקולד חלב תלוי ממרשמלו נמתח. ברכת כדורים- בריכה מלאה בהמון המון כדורי שוקולדדדד. סולם חבלים- במקום פלסטיק או מתכת הכל יהיה עשוי מפצפוצי שוקולד מחוברים בשוקולד לבן דביק.
עוד משהו/מרשמלו במדורה או לא במדורה?/המכשפה אהבה: מרשמלו במדורה, מן הסתם

--------------------
יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר

---------
פורסם ב: Jan 18 2021, 22:18 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 19378
משתמש מספר: 73121

שם+כינוי: בצד ובחתימה
מה יהיה בממלכת השוקולד שלי: מלא מלא מלא צ'יפס שעשוי משוקולד. ומסטיקים. מסטיקים בכמויות- הקירות מכוסים מסטיקים והרצפה עשויה ממסטיקים. ומפל שוקולד ענק שזורם לבריכה ענקית שאפשר לשחות בה. וגלידה, המון גלידה. חדר שלם שהוא חדר גלידה ששם בעצם מתקררים ואוכלים גלידה. ופופקורן, ומרשמלו, ועוגיות שוקולד, והגעתי לשלוש שורות אז זהווווווווווווווווווו
עוד משהו/מרשמלו במדורה או לא במדורה?/המכשפה אהבה: סוף סוף הפורום הזה פעיל!

--------------------
🌻MIKA||SHE\HER🌻

מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון

User Posted Image

תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים

---------
פורסם ב: Jan 18 2021, 23:15 PM
צטט הודעה

בטט מודע

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 5300
מגדר:
משתמש מספר: 73199

שם+כינוי: שיראל, בצד, מרושע וזה
מה יהיה בממלכת השוקולד שלי:
הבתים כמובן יהיו עשויים מעוגות שוקולד חום ולבן, המסגרת של כל החלון בכל בית עשויה מטבלאות שוקולד מוצק, רהיטי הבית המוצקים (כמו שולחן וזה) עשויים מסוכריות ואילו הרהיטים הרכים (ספות וזה) עשויים ממרשמלו (!)
ענני שערות סבתא וורודים ולבנים ישוטו להם בשמים ומזרקות של שוקולד לבן וחום יבנו בכל כיכר.
הברכה של העיר תיהיה עשויה משוקולד ומלאה בגלידה חלבית, והשמש תיהיה גוש ג'לי ענק בצבע צהוב
עוד משהו/מרשמלו במדורה או לא במדורה?/המכשפה אהבה: הבית של עמי ותמי! ודובוני גומי אהבה

--------------------

חוויות שלא נזכור
עם אנשים שלא נשכח

---------
פורסם ב: Jan 19 2021, 10:46 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 50999
משתמש מספר: 73558

שם+כינוי: שני, תולעת ספרים אמיתית
מה יהיה בממלכת השוקולד שלי:
קודם כל יהיו נהרות של שוקולד מריר, וגם שוקולד חלב, אבל בשום אופן לא שוקולד לבן. יהיו גם המון מרשמלואים שצפים בנהרות. העצים יהיו עשויים מסוכריות מציצה, והפירות יהיו מסטיקים ממולאים בטעמים שונים. המיטות יהיו עם כריות מרשמלו, ושמיכה של צמר גפן מתוק. הבתים עשויים מפסק זמן, והחלונות ממקופלת. הדשא יהיה חמצוצים מסוגים שונים, ויהיו חיות מקפצות עשויות מקרמל (לא אמיתיות, יוכלו לאכול אותם). העננים יהיו עשויים מקצפת, והגשם יהיה עשוי מגלידה. ועוד המון דברים שאין לי מושג אבל הם טעימים מאד...
עוד משהו/מרשמלו במדורה או לא במדורה?/המכשפה אהבה: ברור שמרשמלו במדורה!

--------------------
User Posted Image

שני | קוראת מנוסה | 23 | בטאית ומתרגמת | עברית | לוקווד ושות' | כלל העוגיות

כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️

---------
פורסם ב: Jan 22 2021, 12:03 PM
צטט הודעה

Memento mori

פרטי משתמש
חרמשים: 10952
משתמש מספר: 69760

מה יהיה בממלכת השוקולד שלי: מה לא יהיה ענן משערות סבתא קשת מחמצוץ אדמה משוקולד בוץ משוקו עצי סוכריה ופופקורן החול יהיה פרורי ביסקוויט כריות יהיו מרשלו הים יהיה קצפת אוכמניות קרשים יהיו ממקופלת או מוופל ואנשים יהיו על פי ''איש העוגה'' מפלים של שוקולד!

--------------------
I am Sam
Sam-I-am

User Posted Image

Green eggs and ham forever

User Posted Image

תלחצו, בני תמותה, תלחצו.

נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל
תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3>

---------
פורסם ב: Jan 24 2021, 12:27 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 24090
משתמש מספר: 70463

QUOTE (נטע אביה אריאלי @ Jan 22 2021, 11:07 AM)
מה יהיה בממלכת השוקולד שלי: מה לא יהיה ענן משערות סבתא קשת מחמצוץ אדמה משוקולד בוץ משוקו עצי סוכריה ופופקורן החול יהיה פרורי ביסקוויט כריות יהיו מרשלו הים יהיה קצפת אוכמניות קרשים יהיו ממקופלת או מוופל ואנשים יהיו על פי ''איש העוגה'' מפלים של שוקולד!

היי נטע אביה אריאלי
אני ממש שמח לראות שאת רוצה להשתתף בפעילות אבל כדי שההשתתפות תיחשב לך ותקבלי את הפ"מים את צריכה למלא את הטופס שיש בהודעה ולא רק את מה שכתבת
אחרי שתמלאי תקבלי את מלוא התגמול ^^

--------------------
ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס

הנני הדוד בולד
לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם.

---------
פורסם ב: Jan 24 2021, 14:59 PM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807

שם+כינוי: רינג, רינג
מה יהיה בממלכת השוקולד שלי: טוב, הממלכה שלי תהיה מחולקת להמון מקומות, יהיה את איזור גלידה שהוא יהיה כולו קפוא ושם יגדלו גלידות על העצים ובני האומפ הלומפה שם יהיו פינגווינים, יהיה את איזור מפלי השוקולד הרותחים, שם ממש חם ויש שם שוקולדים חמים וטעימים ומעולים לפונדו שבני האומפה לומפה יהיו המזרקות שוקולד האלו אבל קטנים, יהיה את האיזור הצמחוני, כל השוקולדים וזה אבל רק צמחוניים, יהיה את איזור הג'לטין, משמע חמצוצים ומרשמלו שיגדלו בכלהמקומות וכדי למשל לחםור מנהרה תצטרכו לחפור אותה עם השיניים ששם בני האומפה לומפה יהיו דגים ללא עצמות, (חחחחחחח, הצחקתי את עצמי, לול), כמובן שגם יהיה את האיזור המעפן שבו יש הכל מכל כל ומזג האוויר שם נחמד ואים שם סכנות ובניהאומפה לומפה הם סתם גמדים קטנים וחמודים שעוזרים לכולם, פיכסה של איזור.
הדבר היחיד שבטוח הוא שאין כניסה לאגוזים וכל חבריהם וכמובן גם לא לחמוציות האלו, כי בטח, "שוקולד בחמוציות זה שוקולד אמיתי!" אז לא, ממש לא, מי שיכניס לתוך ממלכתי אגוזים או חמוציות או דברים דומים למיניהם יענש.
האיזור האהוב עלי הוא איזור הקרפים והפנקייקים, משמע הבצק עם השוקולד צ'יפ הקטן ושוקולד נוטלה וזיגוג שווקלד לבן וריבת חלב והאומפים לומפים יהיו סוכריות ועדשיםםםםםםם, יאמייייייי, כמובן שיהיה אפשר לאכול את האומפים לומפים כי הם שיבוטים והאמיתיים בכלל נחים בבית, בתיאבוןןןןןןןןן!!!
עוד משהו/מרשמלו במדורה או לא במדורה?/המכשפה אהבה: במדורה אבל ממש ממש ממש קצת, שיהיה רק עם כמה נקודות שרופות עליה, משהו כזה fadeba25z.gif .

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Jan 28 2021, 12:50 PM
צטט הודעה

נוב מדרגה ראשונה

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 9115
משתמש מספר: 69795

ממלכת השוקולד: מפלי שוקולד וחופי ביסקוויט מפורר או של אבקה חצומה עצי סוכריות ולבנים שעשויים מטופי זכוכית שעשוייה מקרמל גדרות שעשויים מכיפ-כיף ומשקולדים נוספים יהיו גלידותבצפון ויהיה את עיר הג'לי המקפצץ סוכריות גומי בצורות של דגים לים שעשוי משוקו וכל בית יהיה כמו הבית של עמי ותמי

--------------------
אני
פרשתי.

---------
פורסם ב: Jan 29 2021, 02:19 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

QUOTE (בן פורת יוסף @ Jan 28 2021, 11:54 AM)
ממלכת השוקולד: מפלי שוקולד וחופי ביסקוויט מפורר או של אבקה חצומה עצי סוכריות ולבנים שעשויים מטופי זכוכית שעשוייה מקרמל גדרות שעשויים מכיפ-כיף ומשקולדים נוספים יהיו גלידותבצפון ויהיה את עיר הג'לי המקפצץ סוכריות גומי בצורות של דגים לים שעשוי משוקו וכל בית יהיה כמו הבית של עמי ותמי

היי בן פורת יוסף
אני מתנצל אבל לא מילאת את הטופס בצורה הנכונה ולכן לא תקבל תגמול:(
מתנצל

--------------------

הנני הדוד בולד

---------
פורסם ב: Jan 29 2021, 02:19 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

כל הכבוד על ההשתתפות בפעילות!
תגמול יתווסף לכולכם בקרוב
ננעל:)

--------------------

הנני הדוד בולד

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025