![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:29 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גו הגר
גו הגר גו גו גו הגר גו הגר גו הגר גו גו גו הגר הגר דינמיט הגר דינמיט בום דינמיט פצצה איזה כיף זה להחליף את השם בשירי צופים וליצור שיר עידוד להגר -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:30 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כריס את פה
יאיי תקשיב ראיתי עכשיו את הפרק של אתמול אני עצבנית על רמי ואני צריכה שתתעצבן איתי הבן אדם פשוט מסריח שיעוף מהבית אמן -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:30 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי תודה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:31 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו
אם קיייייייייי ראית איך הגבתי לךךךךךךךךך?? נב אני באמצע סיקור חיהההההההה יאייייייייייייייייי -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:32 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה אמ קי
יש סיבה לזה שקיבלתי עכשיו 13 ינשופים...? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן אכן למה ירינוב החליט לעשות זאת דווקא בקורונה אני מדבר כאן עם אנשים פי אלף יותר מאשר עם אנשים שאני מכיר הלפ -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתחילת העונה אמרתי שצריך להעיף אותו לקיבינימט! אני לא אסלח לו על מה שהוא עשה לג'וזי. לא סלחתי לו עדיין על יהודה, אז על ג'וזי? זהו הבן אדם מחוק. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:34 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הודיה את מנהלת גם את דיבורים 13+ ?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא שרדתי חצי פרק של טוקיו גול לאידע אם מתאים, אבל זה לשיקולך -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
תקשיב אני אומרת לך רמי יודע שג'וזי צודק. רואים לו את זה בעיניים. פשוט קשה לו להגיד את זה אז במקום זה הוא מתנהג כמו זבל ורק מוכיח את מה שג'וזי אמר וצדק -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:35 PM
|
||||
קראתי שנייה אחריך וראיתי כל אחת ואחת התגובות ששלחת בזמן אמת -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:35 PM
|
||||
ברוך ה' לא -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:36 PM
|
||||||
חחחחח נייס -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 19:37 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי...?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |