![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:41 PM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לך על מה להתעצבן חיים שלי הכל טוב. שכל אחד יעשה מה שטוב לו, למה להיות בחרדות כל הזמן בגלל הקורונה? צריך לחיות עם הידיעה שזה כאן וכל אחד יעשה מה שהוא יכול כדי לשמור על ההנחיות. מי שרוצה ללכת להפגין ועל הדרך להיות בחבורה - שיבושם לו. מה הבעיה עם זה? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:41 PM
|
||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() מה קורה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:42 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפוצ'ון תמיד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפוצ'ון!!! ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה עוד שירים טובים היו
אני מנסה לחשוב על משהו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה קפוצ'ון
קפוצ'ון גלופה או קפוצ'ון לא גלופה ? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:44 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה??????
לא נוןתנים לי לפתור תרגילים בשקט -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
לול אוקיי לא משנה בני כמה אתם את השיר הזה אתם חייבים להכיר ומי שלא מכיר זה ממש חור בהשכלה שתדעו לכם והערה נחוצה: לשמוע רק באוזניות!!!!!!!!! שאנשים לא ישמעו איתכם!!!!!! קשה להסביר אחר כך למה אתם שומעים את זה!!!! איזו נוסטלגיה אדירה השיר הזה פשוט וואו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:45 PM
|
||||
מה ההבדל? ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו הפורטל נראה שונה מנוקיה
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כמובן!!! ![]() ![]() ![]() תמיד לשמוע באוזניות! אי אפשר לדעת איזה שיר בא אחריי ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:46 PM
|
||
אוי השיר הזה מצחיק אותי כל פעם מחדש
אין לתאר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:46 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אני עוד מעט גומרת את הסיקור ואני עבדתי עליו כמה שעות אז חסר לך אתה לא נותן תב מושקע
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:47 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yee.
-------------------- אלה אחת
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |