![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:15 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי נו, המורה סיפרה בדיחה ממש לא מצחיקה.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:16 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתאום שומם
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:16 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחח סופי עקפה מישהו ברשימה של החופרים? מפתיע
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:17 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגעים שאתה מקנא בשלוש יחידות
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:18 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:18 AM
|
||
המורה (מספרת בדיחה): אבא אחד העיר את הילד שלו ואומר לו "אנריקו בוא הגיע הזמן לקום לבית ספר"
אז אנריקו אומר" אבל אני לא רוצה ללכת" אז אבא שלו שואל אותו למה הוא חושב שהוא לא צריך לבוא לבית ספר ואז הוא אומר "כי אני לא אוהב את בית ספר והילדים מציקים לי" אז אבא שלו אומר לו "אתה צריך ללכת לבית ספר! כי ככה תתמודד עם הילדים שמציקים לך, וגם כי אתה המנהל" אני (מתכופפת ושמה ידיים על הראש): אאוץ'! זרקת עלי קרש! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:21 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי השילוב של טראמפ מרחף באוויר, מישהי מהטיקטוק ואיש דולפין רדיואקטיבי זה קסום
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:22 AM
|
||||
הרגע הזה שאני מקנאה בילדות בכיתה ז'. שנה שעברה כמעט לא היו עבודות. השנה: ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:22 AM
|
||
יאאאאאא
תודה שיראלללללל ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:23 AM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גאד
למה כלכך קר ליייייי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:23 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מרגיזונים
אבישג ההבדל בין ז לח הוא כלום לעומת ח וט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2021, 11:24 AM
|
||
לא יודעעעעעע
תלבשי סוודר אוליייייי נראה לייייייי או אולי מעיל במוסף לסוודר שאת כבר לובשתתתתתת אם את לובשתתתתתת ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההבדל בין ד לה ענקי! כי! אני! גדולה! והם! תינוקות!
|
|
|
||||
יש הבדל גדול. אני אמורה לעבור לאולפנה והציונים שלי על הפנים. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |