![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 13:30 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתם שנגמרה תקופת הדיונים הנפיצים על הקהילה הלהטב"קית?
טא דאאא! https://hportal.co.il/index.php?showtopic=163743 תחשבו שוב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 13:44 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אי אפשר לעשות על זה דיון?
מעבר לזה שזה מעיר את הפורום ומעלה שיח בריא חוץ מזה- אתה מוזמן לפתוח דיונים אם לדעתך הוא נפיץ מידי -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:13 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל בסדר, צחקתי. זה בגלל הפעמים הקודמות שדיונים כאלה נפתחו פה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2021, 14:22 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כי זה דיון שצריך להגיב בו ושיהיה בו מישהו שינהל אותו, זה נושא כאוב לחלק אבל לדעתי זה נושא שחשוב לדבר עליו
בכללי קצת חבל שהפורום הזה לא פעיל יותר -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 11:38 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כן זה חשוב לדבר על זה(למרות שאני בצד השני ולא שלה)
ולצארי הרב לא הייתי בקודמים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2021, 17:49 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א' זו לא סיבה לככ הרבה משתמשים כפולים של אותו אדם
ב' דבר ראשון, זו לא הלשנה? אני מרגישה לא בנוח עם מה שהוא כתב פה. הוא פוגע בי כחלק מהקהילה הגאה. היית שמח שמישהו היה אומר לך שהוא נגעל לראות את מי שאתה? אני לא חושבת. אנחנו חיים בעולם מודרני ולאו דווקא שמשפחה שווה גבר+אישה. מה עם אנשים שהנטייה המינית שלהם שונה? אם הם רוצים להקים משפחה הם צריכים להתחתן עם אדם שהם לא נמשכים אליו? אני לא חושבת. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2021, 17:52 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
היה לי רק עוד משתמש אחד, ואין לי יותר גישה אליו כמו שמני אמר
אולי אני פוגע בכם, אבל חשבת על זה שאתם פוגעים בנו? -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2021, 17:54 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במה אנחנו פוגעים בכם, אם אפשר לשאול?
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2021, 17:56 PM
|
||
אני ממש ממש רוצה לדעת איך אני פוגעת בך.
כן, בתנך אוסרים על משכב זכר אבל באמת שזוגיות (גם סטרייטית) היא לא רק ס*ס וכו'. זוגיות= אהבה, ואם אני אוהבת מישהו מאותו המין שלי, אני צריכה לכעוס על עצמי על זה? לא, כי ככה נולדתי וזו לא אשמתי. ואני אגיד לך משהו, אני מחבבת גם בנים וגם בנות. וכן, אני מרגישה משיכה למישהי שאני מכירה. אתה אומר שאתה נגעל ממני? הודעה זו נערכה ע"י Unagi ב Jul 2 2021, 17:56 PM -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jul 2 2021, 17:58 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
א. אתם מנופפים את דגל הגאווה בכל חור שאין בו גישה אפילו לעכברים, וכמו שאמרתי, זה מזלזל ומעליב.
ב. אתם לא נותנים למישהו שלא באותה דעה בדיוק להגיד את דעתו בכבוד. להמשיך? -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2021, 18:00 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, גם כי את בת והתורה לא אוסרת על כך גם מפני (טריגררר) :*שמשכב נקבה זה לא כל כך אפשרי בתנאים הקיימים בגופנו* וגם מפני שאני מבין אותך.
וכמו שכתבתי בנו"ד הרגיל- כשאני רואה את הסמל של כל מה שאני מתעב (היינו חילול שם שמים ועבירה על ציווי תורה מפורש) זה קצת גורם לי להיפגע. זה כמו שמישהו ישים פה סימן של נאציזם, במה זה פוגע? זו דעתו! מותר לו לעשות את זה? תסכימי איתי שלא! כי הוא בין יהודים וזה פוגע ומפחיד, כנל. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2021, 18:01 PM
|
||
א' ולמה אתה חושב שעושים את זה אם אפשר לשאול? כדי לעצבן אנשים בכוונה? אני לא חושבת.
ב' בכבוד? קודם כל תביע את דעתך בכבוד ולא איך שעשית את זה. אני מצטערת להיות זו שאומרת לך אבל להגיד שאתה נגעל ממישהו זה לא מכבד. -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jul 2 2021, 18:01 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני נגעל מגאווה בחיי מין. מלנופף דגל שאומר: "אני שוכב עם גברים"
אני חושב שאהבה זה אחד הדברים החשובים והיפים בעולם. אבל אהבה כזאת היא פשוט לא מכבדת. אני לא חושב שצריך לדחות אהבה למישהו או מישהי, אבל אם אתם בוחרים ללכת בדרך הזרת, שלדעתי היא מוטעית, אז לפחות תצניעו. -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2021, 18:03 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
א. לדעתי זה לא מכבד לדחוף מאבק מיני (!) לכל מקום. אשכרה היום כל הדברים שפעם נעשו במוצנע מתפרסמים היום בריש גלי, שוב אשכרה, ילד או ילדה בת,ן תשע יודעים איך מביאים ילדים לעולם! זהו דבר הגיוני?
ב' אם זוהי דעתו, והוא לא קילל אישית או אמר משהו מכעיס, זוהי לא דעה רצינית? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2021, 18:04 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
חחחחחח
מי אמר ראשון את המילה מגעיל על הצד השני? חח -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |