האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (2) 1 [2]  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיור בהוגסמיד || הדובשנרייה, רינג, באישור מריאל
פורסם ב: Feb 10 2021, 23:23 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1628
מגדר:male
משתמש מספר: 73887
חפצי המשתמש: צפה

שם + כינוי:
הממתק: קדרות שוקולד
הסיפור שמאחורי השם שלו: היה קוסם אחד שהיה מייצר קדרות. יום אחד, הוא רצה לאכול שוקולד אז הוא עשה כישוף זימון של שוקולד. אבל הזימון לא הצליח, והשוקולד נמרך על הקדרה, והשרביט שלו התפוצץ ופגע בו. הקוסם נפל על הקדרה וכשניסה לקום נגס בטעות את השוקולד. לאחר שהלך לביתו עלה בדעתו הרעיון על קדרת שוקולד
הארות/הערות/מגיע למי שמתחו את דיאנגוס המסכן!:

הודעה זו נערכה ע"י מר קוסם ב Feb 11 2021, 18:21 PM

--------------------

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Feb 11 2021, 01:42 AM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 5234
מגדר:female
משתמש מספר: 74930

שם + כינוי: תכלת, המשתמשת הסמויה
הממתק: חלזונות מרמלדה
הסיפור שמאחורי השם שלו: הסיפור שעומד מאחוריהם הוא מאד פשוט: פעם פעם, לפני שנים רבות (לא באמת כל כך רבות, אבל לא משנה), היה ילד קטן בן שנה שקראו לו מרמלד, מרמלד שלנו היה ילד טוב שכמעט לא הפריע להורים שלו ולא הציק להם אף פעם, אבל הבעיה היחידה, היא שהוא לא אהב לאכול שום אוכל, כל אוכל שהביאו לו הוא היה מיד זורק, ולא היה מוכן להכניס לפיו. ככל שעברו הימים, מרמלד שלנו נהיה יותר ויותר רזה וצנום, והוריו דאגו לבריאותו מאד, ואף חששו שהוא ימות.
יום אחד אימו לקחה אותו לטיול בעגלה, זה היה יום חורף, וכל החלזונות יצאו ממחבואם. לפתע מרמלד ראה חילזון בצד הדרך, והוא מאד הסתקרן ממנו, ומיד ביקש מאימו לרדת מהעגלה. לאחר שאימו הורידה אותו מהעגלה מרמלד הושיט את ידו לחילזון והכניס אותו לפיו ואכל את תוכנו. אימו מאד הזדעזעה, אבל מצד שני, היא ראתה שזו הפעם הראשונה שלו מזה ימים רבים שאכל משהוא, והיא לא יכלה לתת לזה לעבור לידה. מיד היא מצאה עוד חלזונות למרמלד, ורגע לפני שהכניס אותם לפיו, היא הפכה אותם בקסם לאוכל אחר. הבעיה היא שברגע שמרמלד שלנו קלט שזה בכלל לא חלזונות, הוא ירק אותם ולא אכל. חשבה אימו וחשבה, ולבסוף טיכסה עצה, היא החליטה להפוך את החלזונות לממתק במרקם צמיגי - דומה לחלזונות, בצורת החלזונות, וכך מרמלד לא יבדיל ביניהם ויאכל אותם. כך היא עשתה, וזה אכן עבד, ומרמלד שלנו מאד אהב את החלזונות המזויפים.
מאז כל יום, אמא של מרמלד הביאה לו חלזונות אכילים לגן וגם עשתה אותם צבעוניים, כדי שיהיה לו עוד יותר מעניין. ראו הילדים האחרים את החלזונות של מרמלד, ומאד קינאו, הם גם רצו. אז ההורים האחרים ביקשו מאמא של מרמלד לקנות ממנה חלזונות כאלה בשביל ילדיהם, והיא אכן הכינה כל יום חלזונות בשביל בנה, וגם בשביל כל הילדים האחרים בגן, והרוויחה המון כסף והתעשרה. וכך כל הילדים היו רגילים לאכול אותם, וקראו להם חלזונות מרמלדה, על שם מרמלד, שבשבילו הם נוצרו.
לבסוף, מרמלד מת מהרעלת סוכר מכיוון שהיה נוהג לאכול רק חלזונות מרמלדה, כידוע (או שמא זה היה מחוסר מינרלים, ויטמינים וחומרים חיוניים לגוף שלא היו בחלזונות המרמלדה, לא נדע לעולם), ואימו מכרה את הפטנט לדובשנרייה, כי לא יכלה עוד לשאת להכין חלזונות מרמלדה, בזמן שבנה, שבשבילו יצרה אותם, מת. ומאז, מוכרים בדובשנרייה את הממתק הקרוי "חלזונות מרמלדה".
הארות/הערות/מגיע למי שמתחו את דיאנגוס המסכן!: אולי האמא של מרמלד הייתה צריכה להכין משהו יותר מזין ובריא, כדי שלא ימות, אבל מה לעשות, היא לא הצליחה לחשוב איך לעשות את זה, אז זה מה שקרה. וואוו! יצא לי סיפור ממש ארוך!

הודעה זו נערכה ע"י המשתמשת הסמויה ב Feb 12 2021, 01:00 AM

--------------------
תכלת | 22 | קוראת מקצועית | משתמשת סמויה

---------
פורסם ב: Feb 11 2021, 13:00 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 7929
מגדר:male
משתמש מספר: 70449

שם + כינוי: שאול, voldemort10
הממתק: עוגיות דלעת
הסיפור שמאחורי השם שלו: היה ילד אחד בשם ג'ורג' שממש שנא ירקות ובמיוחד דלעת, אבל אמא שלו רצתה ללמד אותו לאכול דלעת וירקות- שנים ארוכות ניסתה לשכנע אותו אך לא הצליחה וכמעט והתייאשה.
בוקר אחד יצא גורג' אל חבר שלו, בדרך הוא ראה איש שמכר עוגיות, ג'ורג' ראה את המוכר ובקש לקנות ממנו את העוגיות, טעם ג'ורג' את העוגיות ומאוד אהב אותם, מיד ג'ורג' שאל את המוכר "ממה עשויות העוגיות האלה" ענה לו המוכר: "אלה בכלל לא עוגיות, אלה בכלל חתיכות דלעת!" אך ג'ורג' סרב להאמין לו והמשיך בדרכו לחבר.
לאחר שנים רבו ג'ורג' ירד מנכסיו, ולא היה לו כסף לפרנס את משפחתו, חשב ג'ורג' מה לעשות ולפתע נזכר במוכר מילדותו. ג'ורג' חסר האונים ניסה את מזלו והשיג בקושי רב דלעת גדולה, חתך אותה לחתיכות והכניס אותם לתנור, כשיצאו החתיכות מהתנור טעם אותם ג'ורג' והפלא ופלא1 גילה שאלה ה"עוגיות" מילדותו! ג'ורג' השמח הקים לעצמו חברה והכין שם מאות חתיכות של הדלעת וקרא להם בשם "עוגיות דלעת"...
הארות/הערות/מגיע למי שמתחו את דיאנגוס המסכן!: וואו לא מאמין שיצא לי סיפור כזה ארוך!

הודעה זו נערכה ע"י voldemort10 ב Feb 14 2021, 12:07 PM

--------------------
User Posted Image
שאול 👑 הפלפאף לנצח! 👑 בן 👑 יאללה הפועל ירושלים! 👑 חבר מסדר עוף החול (שששש... זה סודי!)

האמת... האמת היא דבר יפה ונורא, ולפיכך יש לטפל בה במירב הזהירות... (אלבוס דמבלדור~ הארי פוטר ואבן החכמים)

תחתמו, זה חשוב
[ALIGN=Center]תרמו לי בבקשה

---------
פורסם ב: Feb 11 2021, 13:16 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 50999
משתמש מספר: 73558

שם + כינוי: שני, תולעת ספרים אמיתית
הממתק: שרביטי במבליק
הסיפור שמאחורי השם שלו: היה היה ילד אחד שמאד מאד אהב ליקריץ. הוא אהב אותו במיוחד אדום, מכיוון שכידוע, חוץ מפצפוצי אורז, שהם הממתק הגאוני ביותר ביקום, ליקריץ אדום הוא מקום שני בתור (לפי מייקל ויי, לפחות, אבל אנחנו חייבים להאמין לו). כל יום הוא היה אוכל בערך 5 טון של ליקריץ בשביל להשביע את רעבונו לליקריץ. ואז, לאחר שגדל הילד, הוא היה צריך ללכת ללמוד קסמים בהוגוורטס כמובן, אבל בהוגוורטס היה אסור להביא 5 טון ליקריץ כל יום, כי זה דבר לא הגיוני בעליל. הילד, שהיה מכור לליקריץ באופן מדהים, הלך וקמל מיום ליום, ולא ידע מה לעשות עם עצמו. מרוב שהיה רעב לליקריץ, הוא התחיל לאכול כל דבר שבא לידו, עד שאפילו הוא התחיל לאכול את השרביט שלו. פתאום עלה לו רעיון גאוני: מה אם הוא יקח ליקריץ ויהפוך אותו להיות שרביט, ואז המורים לא ידעו שהוא מגניב חמישה טון ליקריץ כל יום. וכך הוא התחיל להפוך כמויות של ליקריץ שקנה לשרביטים, והיה אוכל אותם כנשנוש באמצע השיעורים (כשהמורים התחילו להסתכל, הוא היה מחליף אותם במהירות לשרביט אמיתי, הוא היה מאד טוב בזריזות ידיים). בסופו של דבר הוא דווקא לא מת מהרעלת סוכר, כי הוא היה קוסם מאד טוב, שידע להוציא את כל הסוכר הזה מעצמו, או את כל הרעלים הלא טובים, וכך הוא יכל לאכול כמויות של ליקריץ בלי למות. אבל התלמידים האחרים, שכן ראו שהוא אוכל שרביטי ליקריץ התחילו לרצות גם, ולבקש ממנו להכין גם להם, כך שהוא התחיל לסחור בשרביטי ליקריץ המון, עד שבסופו של דבר הוא הצטרף לממציא צפרדעי השוקולד, והקים יחד איתו את הדובשנרייה.
אה, ואם אתם שואלים: אז איך קשור שרביטי ליקריץ לשרביטי במבליק? התשובה היא שליקריץ זה בדיוק אותו הדבר כמו במבליק, אלא איך פתאום נוצר השם במבליק, ולא ליקריץ? הכל היה עדיין בדיוק בגלל אותו הילד (לא נספר מה שמו, ממש נורא), שיום אחד, לפני כל המצאת השרביטים, ולפני שהוא בכלל הלך להוגוורטס, הוא היה נורא רעב לליקריץ. אבל דווקא באותו היום הוא לא הצליח למצוא שום ליקריץ בתוך הבית. אז הוא התחיל לצעוק: "איפה ליקריץ? אני רוצה ליקריץ! אם לא תביאו לי ליקריץ אני אאלץ לאכול במב- ליק!" אז אם תהיתם, הוא ניסה להגיד במבה, אבל אז פתאום דחפו לו לתוך הפה ליקריץ בשביל להשתיק אותו (כי באמת כן היה בבית, הוא פשוט לא חיפש מספיק טוב בארונות, זה היה בארון הנעליים), והוא נחנק ואמר ליק, כי זה היה על הלשון שלו, כמו ליקוק. ומאז מאותו היום הוא וכל משפחתו קראו לליקריץ – במבליק, ומכיוון שכך, כאשר הוא מכר את שרביטי הליקריץ הוא קרא להם שרביטי במבליק, וכך כולם התחילו לקרוא לזה.
הסוף.
הארות/הערות/מגיע למי שמתחו את דיאנגוס המסכן!: הא! שיתפתי את הסיפור שלך בשלי, עכשיו הילד האלמוני שלי הקים יחד עם דיאגנוס את הדובשנרייה! שתלתי פה המון בדיחות פנימיות, שאני בטוחה שאין הרבה שיבינו, אם בכלל, אבל לפחות האחים שלי כן...

הודעה זו נערכה ע"י תולעת ספרים אמיתית ב Feb 11 2021, 21:05 PM

--------------------
User Posted Image

שני | קוראת מנוסה | 23 | בטאית ומתרגמת | עברית | לוקווד ושות' | כלל העוגיות

כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️

---------
פורסם ב: Feb 11 2021, 13:29 PM
צטט הודעה

You're still a Bitch, Thank God

פרטי משתמש
חרמשים: 11020
משתמש מספר: 68642

נערך לכםם

שאול - אנחנו לא בוטים ואנחנו לא יכולים לעשות דברים תוך רגע. מצטערת אם היה איזשהו עיכוב.

--------------------

ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼
פרשתי❤️

---------
פורסם ב: Feb 11 2021, 13:34 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 4116
משתמש מספר: 74985

שם + כינוי:רומי גריינג'ר
הממתק: זבובי זנגביל
הסיפור שמאחורי השם שלו: לפחות שתי שורות טוב אז פעם ילדה קטנה יצאה לטייל בחורשה ליד הבית שלה. היא הלכה והלכה ובלי ששמה לב הלכה לאיבוד. במשך שלושה ימים היא לא מצאה מה לאכול עד שפעם אחת היא ראתה אל העץ זבובים שמתו אחרי שאלו סוג מסוים של אוכמניות שרעיל עבורם. ביגלל שהיא לא שתתה מלא זמן והיה חם בטירוף הסובבים נראו לה כמו סוכריות והיא אכלה אותם. היה להם טעם מדהים! שנתיים לאחר מכן היא הצליחה ליצור ממתק בעל טעם דומה אבל את הטעם המדהים של אותם זבובים איש מלבדה לעולם לא ירגיש.

--------------------

אני ממש רוצה ליהיות משתמשת החודש...
פחחח אין לך סיכוי!
אני כול יום גולשת באתר
נו אז מה מלא עושים את זה!
פתחתי מלא פורומים
בטח הרוב זה ספאם
האמת שלא...
כן בטח
את סתם מורידה לי בלי סיבה אני מנתקת איתך קשר!
בסדר את סתם ילדה שחושבת שהיא מלכת העולם...

שבוע לאחר מכן: יש אני משתמשת החודש!

מסקנה: תאמינו בעצמכם ותוציאו אנשים שלילים מהחיים שלכם

---------
פורסם ב: Feb 11 2021, 13:42 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
חרמשים: 1654
מגדר:
משתמש מספר: 74891

שם + כינוי: ליה- לונה
הממתק: עטי סוכר
הסיפור שמאחורי השם שלו: כשהמציאו אותו אז בדיוק הם כתבו במחברת דברים שהם רוצים להמציא וגם על ממתקים. הם ממש רצו לאכול משהו עם סוכר אז הם חשבו מה ואז הם הסתכלו על העט ואמרו בואו נמציא עטי סוכר והם המציאו ואכלו אותם.

הודעה זו נערכה ע"י לונה_לאבגוד1234_ ב Feb 12 2021, 12:50 PM

--------------------
בבקשה תביאו לי חרמשים, כמה שיותר אני יותר מאשמח אם תביאו לי יותר מ100 חרמשים[/COLOR]

---------
פורסם ב: Feb 11 2021, 15:55 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 7208
משתמש מספר: 63575

שם + כינוי: דרקונית, סוד סודי
הממתק: ממתקי שלד
הסיפור שמאחורי השם שלו: האלווין אחד למכשפה אחת נמאס שהיא מכשפה וחוגגת את החגים של הנוצרים, אז היא החליטה לשנות את ההאלווין שיתאים לקוסמים. היא נכנסה למעבדת הקסמים שלה וחשבה מה לעשות, כשלפתע הבטן שלה קרקרה כל כך חזק שהשרביט שלה חשב שזה כישוף! הכישוף הגיע לשלד מסכן שעמד בפינת המעבדה וכיווץ אותו (איזו הפתעה, הייתי בטוחה שזה יהפוך אותו לממתק). המכשפה הרעבה לקחה את השלד הקטן, והרעב שלה הביא לה רעיון - לעשות ממתקי האלווין מכושפים! היא כישפה את השלד כך שיהיה מתוק, ונתנה בו ביס. יאמי! השילוב בין השלד הפריך למתוק היה כל כך טעים, שהיא מיד הלכה להרוג כמה בוצדמים מעצבנים ולקחה את השלד שלהם ליצירת עוד ממתקי שלד. מאז ועד היום, נוהגים לאכול ממתקי שלד, ורק סלית'רינים טובים אוכלים עם המתכון המקורי - שלדים של בוצדמים! יאמי!
הארות/הערות/מגיע למי שמתחו את דיאנגוס המסכן!: מקווה שזה בסדר שלא הייתי בהרשמה

הודעה זו נערכה ע"י סוד סודי ב Feb 13 2021, 20:41 PM

--------------------
קראו לי דרקונית
אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת.
רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף!

---------
פורסם ב: Feb 12 2021, 10:28 AM
צטט הודעה

פרטי משתמש

נערך לכם!

דרקונית - זה בסדר, מכיוון שאת היחידה שלא נרשמה נוכל לתת לך אישור חד פעמי להשתתף בכל מקרה.

--------------------

פרשתי❤️

---------
פורסם ב: Feb 14 2021, 07:08 AM
צטט הודעה

To be a Rock and not to Roll

פרטי משתמש
קבוצה: מנהלי פורומים
חרמשים: 3743
משתמש מספר: 73261

שם + כינוי: אלכס, Alex_Rain.
הממתק: שבלולי ג'לי
הסיפור שמאחורי השם שלו: לפחות שתי שורות
הארות/הערות/מגיע למי שמתחו את דיאנגוס המסכן!: d4e4b46b.gif fadeba25z.gif

הודעה זו נערכה ע"י Mad Max ב Feb 14 2021, 11:17 AM

--------------------
User Posted Image
Heather, my love, there is a new sheriff in town
Heathers

---------
פורסם ב: Feb 14 2021, 11:17 AM
צטט הודעה

פרטי משתמש

נערך(:

--------------------

פרשתי❤️

---------
פורסם ב: Feb 15 2021, 09:47 AM
צטט הודעה

פרטי משתמש

כל הכבוד למשתתפים, ננעל happy.gif

--------------------

פרשתי❤️

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (2) 1 [2]  קפיצה לעמוד V 
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
1000162 677112 1000205 1000010

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025