![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 09:27 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יום הממציאים פעילות שלום משתמשים! מדע בדיוני מבוסס על המצאות מדהימות של מדענים. אבל אף אחד לא מוקיר להם תודה! אבל בארצות הברית החליטו לעשות יום במיוחד בשבילם, איזה נחמד! גם בפנטזיה יש תגליות כמובן, אבל במדע בדיוני יש יותר. האמת שלא דיברו על מדענים ממדע בדיו - זה לא מה שחשוב. מה שחשוב זה שהם עדיין מדענים. אומנם בדיוניים, לא קיימים במציאות, אבל גם להם מגיע יום משלהם. בפעילות הזו תצטרכו לבחור מדען או ממציא (של מדע בדיוני או של פנטזיה) והמצאה שלו, ולהסביר איך יחגגו לו. לדוגמה, אם נקח את ניקולס פלאמל פעילות מגניבה! מה עם התגמול? על השתתפות תקבלו 150 חרמשים! יש לכם 6 ימים. להשתתף בפעילות. בהצלחה!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 09:34 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נטע אביה אריאלי
הממציא ומאיזה פאנדום הוא וההמצאה: טייסון הקיקלופ מפרסי ג'קסון איך יחגגו לו לפחות שורה וחצי תיאור: יעשו לו עוגת חמאת בוטנים ענקים כדי שהוא יאכל לאכל ולשבוע יהיה שם גם עוגיות חמאת בוטנים בעיצוב שלו של פרסי ''אחי'' ושל אנבת' יהיו בלונים קסומים שעשויים ממתכת כדי שהוא יוכל ליצור מהם כלי נשק ייחודיים למה דווקא ככה שתי שורות לפחות: כי חמאת בוטנים זה בין הדברים הכי אהובים עליו וגם אנבת' ופרסי חצי אח שלו ומתכת כי הוא קיקלופ והוא יוצר ממתכות דברים מעניינים הערות / הצעות / תלונות / בא לי אבן שהופכת דברים לזהב: גם לי בא -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 12:24 PM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי: עמיצור עמי חייק
הממציא ומאיזה פאנדום הוא וההמצאה: פולי הקנטאור מארטמיס פאול איך יחגגו לו: יביאו הרבה אוכל, ויאפו לו עוגה, והמון אנשים שיתחנפו לו שעות על גבי שעות, ומלא כרזות של: "פולי, אתה הגאון מכולם! (אפילו יותר מארטמיס)" וארטמיס יעלה לשאת נאום, בו הוא מודה שפולי יותר חכם ממנו. למה דווקא ככה: לפולי יש אהבה רבה לאוכל, אבל הדבר שהוא הכי אוהב זה להרגיש הכי חכם, והבן אדם הוא ישות היחידה בערך שיותר חכמה ממנו, זה ארטמיס, אבל פולי מתקשה להודות בזה, לכן אם באמת רוצים לשמח אותו, אז ארטמיס צריך להודות שפולי יותר חכם. אגב, השלמתי גם אחד מהאתגרים החודשיים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 12:32 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רינג, Ring Ring
הממציא ומאיזה פאנדום הוא וההמצאה: האבא ממסע בזמן עם אוגר, מכונת זמן. איך יחגגו לו לפחות שורה וחצי תיאור: יחגגו לו בחיק המשפחה, שהוא יהיה עם כולם והם יהנו ויחגגו ויספרו סיפורים ויהיו ביחדביחדביחד כל הזמן וכולם יספרו חוויות שקרו להם ואמרו מה הוא פספס כשהוא לא היה! למה דווקא ככה שתי שורות לפחות: ספויילרים: בגלל שהוא מת ואז הצילו אותו עם מכונת הזמן וזה קרה רק אחרי מלאמלא זמן לכן הוא ירצה להיות עם המשפחה כדי להשלים דברים חסרים והכל ואז יהיה לו נחמד וכיף וטוב לב כי הוא לא יהיה בודד שוב ואולי גם הם יחזרו למסורות הישנות שלהם ויבקרו את הסבא המסכן הבודד שמת לו בן ועכשיוכבר לא בעצם ![]() ![]() הערות / הצעות / תלונות / בא לי אבן שהופכת דברים לזהב: בלעכ, נורא ויאום יאצא לי, נורא ואיום ![]() אבל יאי! דברים של זהב! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 18:30 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: שני, תולעת ספרים אמיתית
הממציא ומאיזה פאנדום הוא וההמצאה: טרוי (הילד, לא זוכרת מה שם המשפחה שלו), מקפל זמן. וההמצאה שלו הוא פלינט, המחשב הביולוגי שלו. איך יחגגו לו לפחות שורה וחצי תיאור: קודם יזמינו את הידידה שלו, שאני לא זוכרת כבר איך קוראים לה, והם יחגגו לו במקום כזה של המון משחקי וידיאו של מציאות מדומה ודברים כאלה מגניבים, ואולי גם שזה יהיה משחקי חשיבה, ויביאו לו בלונים של דרקונים ירוקים, וגם קצת בלונים בצורת גורילות. וכמתנה הם יביאו לו פאזל ענקי ומסובך נורא. ובנוסף, הם יתנו לו לשתות מילקשייק. למה דווקא ככה שתי שורות לפחות: טוב, קודם כל נביא את הידידה הזו, כי היא החברה היחידה שאני יודעת עליה חוץ מהמשפחה, והיא גם חולקת את האהבה שלו לפאזלים... הם יהיו במקום של משחקי וידיאו כי הוא קודם כל משחק המון בנט שזה בעצם עולם וירטואלי כזה, וחוץ מזה הוא המציא מחשב וכל מיני דברים משוכללים של טכנולוגיה, אז זה ממש מתאים, וגם זה צריך להיות עם משחקי חשיבה כי הוא טוב בפאזלים, כולל חידות. הבלונים יהיו בצורת דרקון, כי זו הצורה שבדרך כלל פלינט (המחשב שהמציא) נראה ככה, וגם בצורת גורילה על שם מחשב הגיבוי שזו הצורה שהוא מתחפש אליה בדרך כלל... וכמובן כמתנה יביאו לו פאזל כי הוא פשוט אלוף בפאזלים, וחייבים אז להביא לו אבל פאזלים מסובכים כדי שהוא לא יגמור אותו תוך שנייה. ונביא גם מילקשייק למען הנוסטלגיה, שלאחר שהוא ניצח בתחרות של פאזלים ההורים שלו קנו לו מילקשייק (אם אני לא טועה)... הערות / הצעות / תלונות / בא לי אבן שהופכת דברים לזהב: וואו! מזמן קראתי את קפל זמן, אבל זה מצחיק שדווקא כל מיני דברים קטנים אני זוכרת... -------------------- כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2021, 21:56 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם וכינוי: תכלת, המשתמשת הסמויה
הממציא ומאיזה פאנדום הוא וההמצאה: וולקן מאריק רקס המציא את כל המוצרים הקסומים שנמכרים בחנויות וולקן. איך יחגגו לו: קודם כל, כל ממלכות השומרים יקושטו חגיגית בסרטים צבעוניים חיים שמתלפפים על כל עץ, עמוד וכל דבר ברחוב (הם יוכלו לזוז ולהתנופף כרצונם), ויסתובבו ברחובות שלטים שבו יהיה כתוב "יום וולקן" וגם כל הרחוב יהי מקושט בסמלים של וולקן, וגם יסתובבו ברחובות מנורות צבעוניות מחליפות צבעים מהלכות, שיטפסו על כל דבר. בנוסף, תהיה את המסיבה הגדולה לכבוד וולקן (עליה יתפרסם כמה ימים מראש לפחות) באליפיום (כי היא הממלכה הראשית) ליד הטירה (כי זה המרכז), אליה כל השומרים יוזמנו, ואליה יבא כמובן וולקן, שם יהיו המון שולחנות למוזמנים, ותנורים מהלכים יסתובבו בין האורחים ויפלטו המון מאכלים משובחים. יסתובבו גם בכל הרחבה המון מוצרי וולקן חיים, ויהיו כמובן המון דוכנים מיוחדים לקניית מוצרי וולקן במחירים מוזלים ובמבצעים מיוחדים. יהיו גם מופעי בידור שיעשו על ידי מכשירים ביתיים חיים (לדוגמא, מתלה המעילים יעשה מופע להטוטנות מכובעים ואולי גם עם דברים אחרים), ויהיו רחבות ריקודים, שם יוכלו לרקוד בהנאה לצלילי המוזיקה המושמעת, ואפילו יהיה בצד דוכן לשכירת מעילים שעוזרים לרקוד למעוניינים (כלומר, למי שלא יודע לרקוד, או חושש להביך את עצמו בריקודים). למה דווקא ככה: פשוט מאד, כי וולקן הוא זה שהמציא את כל המכשירים החיים, אז הקישוטים ברחובות יהיו חיים, כמו כן, אליו שייכות כל חנויות וולקן, שם הוא מוכר את המצאותיו, לכן ביום לכבודו, במסיבה יוכלו לקנות מהם בזול ובמבצעים מיוחדים (וכך גם הוא ירוויח מכך הרבה כסף, וזה יהיה לו עוד יותר שווה מאשר שסתם יעריכו אותו), ויסתובבו מוצרים שהמציא. את התנורים המסתובבים ופולטים אוכל, גם הוא המציא, לכן האוכל של המסיבה יהיה מהם, ואת המכשירים הביתיים החיים גם הוא המציא, לכן הם יעשו במסיבה לכבודו מופעי בידור, כי הוא עשה אותם כך שהם יכולים לעשות דברים כאלה, וגם את המעילים לריקודים הוא המציא, לכן במסיבה לכבודו יוכלו להשתמש בהם לריקודים. המסיבה תהיה גדולה ובאליפיום שבה יהיה אוכל משובח, מופעים וריקודים, כי המצאותיו מאד חשובות בממלכות השומרים, וכולם שם משתמשים בהמצאותיו וקונים מוצרים מחנויותיו, לכן החגיגה לכבודו היא במקום הראשי של ממלכות השומרים ומאד גדולה. הערות / הצעות / תלונות / בא לי אבן שהופכת דברים לזהב: וואו, יצא לי ממש ארוך, זה היה מפרך. -------------------- תכלת | 22 | קוראת מקצועית | משתמשת סמויה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 16:23 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם וכינוי: יואב + הארי855
הממציא ומאיזה פאנדום הוא וההמצאה: אפולו - גורלו של אפולו - הפניצלין. איך יחגגו לו: לפחות שורה וחצי תיאור יכתבו בפוסטר גדול את הדבר הזה:"אפולו - אתה הכי גאון בעולם והרבה יותר מאלכסנדר פלמינג ניסה לקחת לך את ההמצאה". וגם יאפו לו עוגה ענקית עם תמונה שלו, פניצלין וחתימה שלו למטה. למה דווקא ככה: שתי שורות לפחות בגלל שכל הזמן בסדרה הוא אומר שכל הזמן לוקחים לו את ההמצאות המדהימות שלו וממש מתעצבן על אלכסנדר פלמינג שחטף לו את ההמצאה והחלק הראשון בפוסטר והעוגה כי הוא חושב שהוא הכיכ הכי בעולם וכולם מעריצים אותו. והפניצלין - טוב... זה כבר ברור כשמש... הערות / הצעות / תלונות / בא לי אבן שהופכת דברים לזהב: ברור שאבן זהב - מה אני פראייר!? (לא לענות לעצמכם שכן) -------------------- מסדר עוף החול
![]() ![]() [URL=https://hportal.co.il/index.php? ![]() תלחצו על הקישור!!! https://hportal.co.il/index.php?showuser=75248 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 16:42 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על ההשתתפות! ננעל :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |