![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 2 3 [4] 5 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 18 2021, 18:29 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערכתי לך :)
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 18:41 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רומי, בצד
אמת או חובה?: חובה שאלה/ משימה: חובה עלייךלשנות את המוטו בפרופיל שלך (ולצלם, כי אי אפשר באמת לראות את המוטו) תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: https://i.postimg.cc/BbBXvny8/20210522-152602.jpg הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: השתתפות אחרונה שלי >: הודעה זו נערכה ע"י Veronica Lodge ב May 22 2021, 15:13 PM -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 18:45 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: יעל , THE GIRL ON FIRE
אמת או חובה?: חובה ומעדיפה איזה משהו קל כמו לשנות סמל"ש (אז רחמנותת)) שאלה/ משימה: חובה עלייך להגיד למשתמש הראשון שאתה רואה בנו"ד שאת אוהבת אותו תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה:כאן הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: תרחמייי הודעה זו נערכה ע"י THE GIRL ON FIRE ב May 20 2021, 21:27 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 18:46 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: יונתן
אמת או חובה?: חובה שאלה/ משימה: חובה עליך לפתוח בפורום דיבורים דיון רציני על ברווזי גומי. (אתה יכול להעזר באיתמר אם צריך, אחרי הכל זה רעיון שלו.) תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=163383 הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י גאון הדור ב May 21 2021, 13:21 PM -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 18:51 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: נטע, נטעפצניק
אמת או חובה?: אמת, אבל שווה ממש. שאלה/ משימה: פעם ספרת סוד שאמרו לך לא לספר? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: בכוונה, אני לא חושבת. בטעות, סיכוי גבוה ששכחתי... הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י נטעפצניק ב May 23 2021, 19:59 PM -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 18:58 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
עלמה, Piper everdeen
חובה חובה עלייך לבכות בנו"ד ללפחות ארבעה אנשים על כמה שהיית רוצה להתמיין לבית אחר. הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 19 2021, 21:06 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 19:15 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+ כינוי: קווין
אמת או חובה?: במידה ובחרתם חובה אתם מתחייבים לעשות אותה. אמת שאלה/ משימה: ספרי משהו שאף אחד בפורטל לא יודע? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: פעם לא רציתי לקרוא הארי פוטר (וואו זה נראה מזמן למרות שזה באמת היה מזמן...) ואז אח שלי הכריח אותי והתאהבתי ![]() הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: -------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 18 2021, 19:38 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:אם בצד
אמת או חובה?: חובה שאלה/ משימה: חובה עלייך תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...ic=1&showchap=1 לול הנה (בפרק הראשון, גלגלו למטה)... הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: שם+ כינוי: אם בצד אמת או חובה?: אמת שאלה/ משימה: על הסיכוי קלוש שכל אחד במשפחה שלך יכול לזכות בכבוד על היותו הכי מעצבן, מי זה יכול להיות? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: אה אח שלי הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י SCARLET WITCH ב May 19 2021, 21:56 PM -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 19:55 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:
עומר, סמלי קאט אמת או חובה?: במידה ובחרתם חובה אתם מתחייבים לעשות אותה. חובה שאלה/ משימה: חובה עליך לקשר בחתימה שלך דברים נובים שלך למשך שלושה ימים תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 19 2021, 21:10 PM -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 19:57 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: עידו Jeremy Bearimy
אמת או חובה?: אמת שאלה/ משימה: מה הדבר הכי מביך שקרה לך בחיים? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: אההה וואו. אההה אני בנאדם מאוד סגור בתוך עצמו ודי שקט ומשעמם אז מביך אני לא אבל כן פעם נאבדתי במצפה התת ימי וקראו במגפון כריזה עידו וזה. טוב אני מאוד גרוע באמת או חובה נו הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: שם+ כינוי: עידו Jeremy Bearimy אמת או חובה?: חובה שאלה/ משימה: חובה עליך לכתוב חמש תגובות בסגנון 'אני גם חושב שגרביים מסריחות זה טעים' בחמישה פרופילים שונים של משתמשים שאתה לא כל כך מחובר אליהם. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: https://hportal.co.il/index.php?showuser=21264 https://hportal.co.il/index.php?showuser=67894 https://hportal.co.il/index.php?showuser=74410 https://hportal.co.il/index.php?showuser=12963 https://hportal.co.il/index.php?showuser=34293 הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: אה נכון אפשר להשתתף עד שלוש פעמים הודעה זו נערכה ע"י Jeremy Bearimy ב May 19 2021, 21:29 PM -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 19:58 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:חנה Alien
אמת או חובה?: חובה שאלה/ משימה: חובה עלייך לכתוב הודעות באתר (לא ספאם) עד שאת מגיע למקום הראשון ברשימת 10 הכתבים הגדולים של היום. תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: שם+ כינוי: חנה Alien אמת או חובה?: אמת שאלה/ משימה: מה הדבר שהכי מגעיל אותך? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: שיניים לא מצוחצחות/שמישהו אוכל לידי ושומעים את הלעיסות שלו. יש לי חלחלה ברגע זה כשאני חושבת על זה. הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: הודעה זו נערכה ע"י Alien ב May 19 2021, 21:35 PM -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2021, 20:15 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:דרקונית, סוד סודי
אמת או חובה?: חובה שאלה/ משימה: חובה עלייך לכתוב נאום באורך 20 שורות לפחות על למה דרקונים זה הכלי רכב הבא של ישראל. (את הנאום תכתבי במקום שבו אמורים לקשר את ביצוע המשימה) תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: דרקונים! הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: דרקונים! הודעה זו נערכה ע"י שוקולד זה העולם הבא ב May 19 2021, 21:14 PM -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 21:15 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערכתי לכולםםםם
![]() בהצלחה! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 21:19 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: נטע, נטעפצניק
אמת או חובה?: במידה ובחרתם חובה אתם מתחייבים לעשות אותה. אמת שאלה/ משימה: האם אי פעם חשבת לפרוש מהפורטל? אם כן, למה? וואו בערך, לא ממש ברצינות, גם בגלל שלא הייתי פה מספיק בשביל לפרוש אבל ראיתי שזה לוקח לי המון מהחיים, ולא עושה לי טוב, כי אני כל הזמן פה. בסוף החלטתי שלא:) תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: אחרוןןןן הודעה זו נערכה ע"י נטעפצניק ב May 23 2021, 19:58 PM -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2021, 22:06 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+ כינוי: קווין
אמת או חובה?: במידה ובחרתם חובה אתם מתחייבים לעשות אותה. אמת שאלה/ משימה: מה המוטו שלך לחיים? תשובה על השאלה/ קישור לביצוע המשימה: זה קצת מביך ומוזר אבל "נכון או לא נכון חרטט בביטחון" הארות/ הערות/ שאלות/ גרנולה: אההההה זאת הפעם האחרונה שלי ![]() הודעה זו נערכה ע"י Queen_100 ב May 23 2021, 20:05 PM -------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |