![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 23 2021, 18:36 PM
|
||
![]() מוגל |
לורנון דרסלי היה שפם עבות. הוא אהב את השפם שלו והתגאה בו מאוד, אבל הוא הרגיש בודד. הוא היה האיש היחיד שהוא הכיר שהיה לו כזה שפם עבות מרשים ונהדר כל כך. כל דיירי דרך פריוויט נורא התפעלו מהשפם המקסים של ורנון דרסלי, אבל הוא כבר לא גר בדרך פריוויט. ילד חצוף ורשעי בשם הארי פוטר (שאגב, היה האחיין שלו) שכנע אותו בדרכי מרמה לעזוב את הבית ולהשתלט עליו. הוא שיקר שיש קוסם (פוי!) מרושע ומפחיד שקוראים לו משהו כמו וונמוט… או… וולדרוטרוטרוט… או משהו כזה. ווורנבורט רוצה להרוג את דאדלושצ׳יק המתוק שלו. רק כשהשתחרר מכישוף השיכנוע האיום, הבין מר דרסלי את השקר הנורא. אבל הוא סוטה כבר מהנושא- השפם שלו.
לורנון דרסלי הייתה אישה בשם פטוניה דרסלי, שלמחרת הייתה אמורה לחגוג יום הולדת באולם גדול. לפטוניה לא היה שפם עבות, כנראה כי היא הייתה אישה. בדרך כלל אין לסוג הזה שפמים עבותים נהדרים כמו שלו ובכלל. (טוב, לאחותו מארג׳ כן היה שפם, אבל זה כבר סיפור אחר והוא גם בכלל לא היה עבות כל כך) ואז עלה למר דרסלי הצעיר והיפה רעיון גאוני! פטוניה צריכה שפם עבות ואז היא סוף סוף תהיה האישה המושלמת שהוא תמיד רצה! כל מה שצריך זה להוסיף לה שפם… אז הוא הוסיף לה שפם. פטוניה דרסלי פקחה עיניים עייפות ומתחה את צווארה הארוך הרבה יותר מדי שהשמיע קול כמו כשדאדלוש זורק עליה פומפיה מפלדה (כן, זה קרה כבר כמה פעמים) או פטיש ירוק (הוא קיבל את זה ליומולדת חמש). בכל אופן… היום יום ההולדת שלה! והדוד ורנון הבטיח לה מסיבת הפתעה, אבל ביקש שהיא תשכח, כי זה הפתעה. פטוניה קמה מהמיטה, אכלה שניצל טבעוני וברוקולי חתוך יפה בצורת מקדחות מעשה ידיו של ורנון (יש אנשים שאוכלים דברים כאלה לארוחת בוקר) ואז נכנסה לאוטו ונסעה לאולם שבו תהיה מסיבת ההפתעה, מעיינת תוך כדי נהיגה בתוכנית המסיבה שהביא לה מר ורנון (וביקש שהיא תשכח עד שהמסיבה תתחיל). כשהיא הגיעה, קיבלו את פניה זוג מפעילים מזוקנים למראה ״עכשיו את מגיעה בפתח מיוחד ישר לחדר האוכל ושמה כולם יקבלו את פנייך!״ אינפף אחד מהם פטוניה הגיעה לפתח המיוחד, נשמה עמוק, והסיטה את הווילונות בחיוך גדול- המון אנשים היו במסיבה וכולם השתתקו כשפטוניה נכנסה. ואז התחילו הצרחות. ״מה קרה?״ מחאה פטוניה בזמן שמלצר הפיל את ההמגש שנשא ״ה-ה-השפם שלך!״ ״איזה שפם?״ השתוממה פטוניה. ואז היא הרגישה ששיערות יוצאות לה מהשפה העליונה ומשתפלות לה לאורך של מטרים מכל צד! הסתבכו בשיערות הארוכות האלו שלושה אנשים ופיל. ״השפם היפה שלך, הוא…״ מר ורנון ״הוא יצא כמו שציפיתי- רק עבות מדי! -------------------- אז שלום לכולם!
אוהבים פאנפיקים? אוהבים שטויות? סתם מוזרים? תקראו את הפאנפיק המדהים והלא עומד להנטש אף פעם שלי! ואל תסמכו על התקציר, הוא יכול להטעות (ובמקרה הזה- לטובה. ברגע שתראו את כמות השטויות בפנים, תברחו בצרחות) את הפאנפיק הזה, ששמו ״המפחידנים1״, תמצאו כאן ואם הפאנפיק נגמר לכם במתח ואתם עצובים, תקראו את פאנפיק ההמשך שלו ״המפחידנים2״ אם אתם אוהבים פאנפיקים חמודים שמעודכנים בערך פעם בשנתיים, תקראו את ״הדודא חסר הצעקה״ שמספר על דודא אילם שלא יכול לצרוח כמו כל הדודאים. ואם התחביב שלכם הוא לצפות שעות במילה ״נמחק״, תקראו את הפאנפיק הכי פופולארי, מדהים ומקסים שקוראים לו ״נמחק״, התקציר שלו זה ״נמחק״, והתוכן- ״נמחק״. וכן, הפאנפיק הזה נמחק. אבל נו, יש אנשים עם תחביבים מוזרים… ״נמחק״ ובפורום סיפורת ושירה, המשתמשת החביבה נמלה פרסמה סיפור משותף שכתבתי עם כמה חננות מוזרות… תכנסו, זה מדהים! סיפורם של גיבורי העל החנונים ![]() פרצתי לחתימה! מוהאהאהא! אז רוחמה היא די סבירה בדרך כלל... אה! ותקראו את הפאנפיקים שלה וגם שלי לא רעים הייתי פה! נמלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2021, 18:47 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2021, 06:20 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואוו זה גאוני! פשוט גאוני! אהבתי ממש ממש. גם את הרעיון, גם את הכתיבה, את ההערות בסוגריים שממש הצחיקו אותי, ופשוט אהבתי את הקטע הזה!
תודה רבה על ההשתתפות. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2021, 15:31 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אוי רוחמה זה נהדררר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2021, 15:32 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2021, 20:54 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה ממש טוב!
הרעיון מצויין, ואין לי מושג איך חשבת על העלילה אבל היא קורעת! באמת אפשר להפוך את זה לפאנפיק שכל פרק בו זה על "יום בחיי הדרסלים" או פשוט קטעים כמו זה, או לעשות את זה כפיקצר. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2021, 15:51 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכימה לגמרי! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 19:51 PM
|
||
![]() מוגל |
יצא טוב.
-------------------- תקראו, זה מעשיר את ידע עולם הכיף :)
ותכתבו, זה עושה כושר לידיים :) איש סיני חכם אמר פעם: 哇,你有谷歌翻譯。我也有! (זקוקה לחרמשים באופן דחוף, אז אם מישהו מוכן להלוות לי...) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |