![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 23:02 PM
|
||||
![]() מוגל |
רייגן לא תפוסה ואני לא רשומה ביכ ביכ ביכ -------------------- האם הרגע קראת לי שניצל באפיה?! תשמור על הפה שלך!
כן. אני יודעת שיש לכם את זה למטה. רק שתדעו, אני ממש אוהבת עינויים (שטן שטן) בקטגוריית הארי פוטר: עינויי וולדמורט אבודים גבירת האופל סטונסון (מומלץ ביותר!) בת מאלפוי (גם מאוד מומלץ) שלום, הגעתם לבלוג של לונה סנייפ בקטגוריית הטרנד המפורסם של וואטסאפ: וואטסאפ קופה ראשית נדמה לי שאני ערפדית וואטסאפ וואטסאפ של רעים וואטסאפ הארי פוטר בקטגוריית כל מיני פאנדומים: דמות הפרידה אנגור רוטVSג'ים הארי... מגלה את פרסי? זה מספיק. זה מספיק! יש לי חייםםםםםםם [/COLOR] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 10:26 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אם לא שמת לב הרשימה בהתחלה היא לא מהמשתמש הזה זה מהמשתמש הקודם שלייי
אז היא לא רלוונטית ככ -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 09:03 AM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחח
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 21:23 PM
|
||||
אוקיי יש לי פרויקט מרגש ביותר ואין לי כוח להוסיף צבעים אז אתם תשרדו
פרוייקט ה100 אז שלום וזה כפי ששמתן לב, הרשימה מתחילת האשכול לא מעודכנת. ולכן... יש לנו את הפרוייקט ה100! אוקיי זה לא באמת פרוייקט פשוט רציתי לעשות את זה רשמי קיצר המטרה זה להגיע ל100 עמודים ואז גל המקסימה תבקש אישור לפתוח אשכול חדש למשפחה ובו הרשימה תהיה מעודכנת! יאי! מי שמשתתף מקבל חיבוק. טופס:
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 22:22 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית + דמות + עוד פרטים: הרמוש ברי יפה מושלמת
האם אני מבטיח לעזור למשפחה להגיע ל100?: בוודאיייי מבטיחה מבטיחה מבטיחה הערות ושאר ירקות:אני רוצה חיבוקקקקקקקקקקקקקקקק -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 23:27 PM
|
||
![]() מוגל |
היי רני רוצה להיות רייגן!!!לא איפה עדי אשל???? איפה היא באמת?! חפשי את עצמך...
-------------------- שיחת טלפון ביני לבינכם
וונסדיי:היי מה קורה?!כןכן אני פסיכית! אתם:אממ...וונסדיי את לא אמורה להיות- וונסדיי:לא אני לא אמורה להיות שחורה כזו!!!בואו נחגוג!!! אתם:~צליל ניתוק~ וונסדיי:לאאא!!!!!! אתם לא ניתקתם!!! אתם:חה חה חה!! וונסדיי זו הפעם המליון שאת נופלת בפח הזה... וונסדיי:לא האמנתי!!!!!! וונסדיי:~צליל ניתוק~ אתם:וונסדיי זה לא עובד עליי!!!! אתם(אחרי 5 דקות):אוווו היא באמת ניתקה... וונסדיי:לא ניתקתי.פראייר!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2023, 08:59 AM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית + דמות + עוד פרטים: ליה סינדרלה מתה גריפ דילן
האם אני מבטיח לעזור למשפחה להגיע ל100?: אשתדל הערות ושאר ירקות: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2023, 09:09 AM
|
||||
היי, כדי להירשם למשפחה תצטרך.י להירשם בטופס שיש בתחילת האשכול. ורייגן תפוסה, אז לדמות אחרת. תודה ומקווה שתירשמ.י ^^ -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2023, 10:28 AM
|
||
מה רייגן תפוסה
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2023, 16:13 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2023, 17:41 PM
|
||||
@איפה עדי אשל היי רייצל -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2023, 23:14 PM
|
||
היי
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2023, 20:13 PM
|
||
היייי
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2023, 21:56 PM
|
||
מהקווווו
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2023, 22:34 PM
|
||
סבבוששש
מה איתךךךך -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |