![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 1 2023, 08:59 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פצצההה
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2023, 21:13 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לנו איזה שיעור קריאה בבית ספר ובספר שאנחנו קוראים היה כתוב ''איך היה?'' ''היה פצצה'' ואז ילדה מהכיתה שלי אמרה לא אומרים פצצה במצב הזה💀 -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2023, 21:55 PM
|
||
חחחחחחחחח
דווקא במצב הזה אני אומרת יותר פצצה וטיל ופיצוצים וכו וכו עולה לי למוח מהר:) -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2023, 16:50 PM
|
||
זה מצחיק ועצוב באותו הזמן ):)
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2023, 10:08 AM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2023, 22:38 PM
|
||||
כן... לצערנו שלומות -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 6 2023, 08:46 AM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
|
|
פורסם ב: Nov 6 2023, 19:12 PM
|
||
![]() מוגל |
משעמם ליייי למי עוד משעמם?אם משעמם לכם תירשמו למשפחת מקיף מילאנו,יש רק שני רשומים שזה אני ועוד אני.שלושת הראשונים שירשמו יקבלו 10 חרמשים
-------------------- האם הרגע קראת לי שניצל באפיה?! תשמור על הפה שלך!
כן. אני יודעת שיש לכם את זה למטה. רק שתדעו, אני ממש אוהבת עינויים (שטן שטן) בקטגוריית הארי פוטר: עינויי וולדמורט אבודים גבירת האופל סטונסון (מומלץ ביותר!) בת מאלפוי (גם מאוד מומלץ) שלום, הגעתם לבלוג של לונה סנייפ בקטגוריית הטרנד המפורסם של וואטסאפ: וואטסאפ קופה ראשית נדמה לי שאני ערפדית וואטסאפ וואטסאפ של רעים וואטסאפ הארי פוטר בקטגוריית כל מיני פאנדומים: דמות הפרידה אנגור רוטVSג'ים הארי... מגלה את פרסי? זה מספיק. זה מספיק! יש לי חייםםםםםםם [/COLOR] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2023, 20:59 PM
|
||
זה לא מאושר
|
|
פורסם ב: Nov 6 2023, 22:39 PM
|
||
לא צריך אישור למשפחות
אבל אסור משתמשים כפולים -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2023, 22:49 PM
|
||
אהלן וסהלןןן
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 23:37 PM
|
||
היוש הרמייי
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2023, 08:11 AM
|
||||
צריך אישור לפתוח משהו כל עוד זה לא יצירה (קטע/שיר/ציור/צילום) -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 8 2023, 08:44 AM
|
||
מה קורה גלגלל
אפשר גם סיקור וגם משפחות! -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2023, 17:43 PM
|
||
סבבההה
קמתי במצב רוח נוראי אבל עכשיו אני במצב רוח טובבב מה איתך? -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |