![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 49 50 [51] 52 53 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 8 2023, 18:01 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא העיקר יש חיוך?
אני ב"הה קמתי חולה אבל למה שאני אשאר בבית וזה פלא כמה חברות יכולות לשפר מצבים;) -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2023, 14:50 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך למשפחות -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 9 2023, 17:52 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן :) תרגישי טובבב @ליה אני פתחתי את המשפחה הזאת בלי אישור -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 9 2023, 20:42 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
-------------------- תהילה | 15 | דתיה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2023, 21:45 PM
|
||
היוששש
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2023, 20:23 PM
|
||
היי
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2023, 22:19 PM
|
||
![]() מוגל |
וואי אלכסה וקייטי זאת משפחה כזאת מגניבה
בעיקר גל המשפחה הזאת מדהימה ככ רק בזכות גל -------------------- מילי 🩷 המדהימה 🩷 אוליביה רודריגווווווווו 🩷 סושי 🩷 ופסטה רוזההההההההההההה 🩷 לא מחוברת לפורטל אף פעם 🩷 משעממם לילילי 🩷 גרועה בלכתוב פאנפיקים 🩷 וומפייר דיאריס 🩷 אוהבת ינשופיםם (זה הסימן שלכם לכתוב לי אחד) 🩷 מכורה לתפוצ'יפס 🩷 כלבים וחתוליןןןןןם 🩷 ![]() מי הדמות האהובה עליכם בוומפייר דייריס? עלי אני חושבת דדימון או סטפןןן ועכשיו רשימת שירים שעם לא שמעתם את חייבים לשמוע✨: -obessesed (אוליביוש המדהימההה) -#all amrican bitc (באמת שיר מדהים) -the way i loved you (של טיילוררר) -agora hillls (דוג'הה קאטאטאט) -balld of homeschooled girl (אמרתי כבר שאוליבה ממש ממש ממש מדהימה?) ועוד הרבה שירים.... אני אעדכן שיהיה לי כוח✌🏻 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 16:11 PM
|
||
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 20:08 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה לפרוש מפה😭 -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 21:57 PM
|
||
מה למה
|
|
פורסם ב: Nov 16 2023, 22:51 PM
|
||||
לאאא מההה למההה??? -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 16 2023, 23:59 PM
|
||||
כי זה לא מאושר -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 17 2023, 00:00 AM
|
||
אבל זה לא צריך להיות מאושר
|
|
פורסם ב: Nov 17 2023, 00:04 AM
|
||
זה כןןןןן
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2023, 00:04 AM
|
||
תשאלי מישהו מההנהלה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |