![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 15 2022, 17:34 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Regret Message ![]() שם השיר: Regret Message מבצעת השיר: רין קאגאמינה|Kagamine Rin לקוח מהאלבום: Evils Theater שנת יציאה: 2008 ז'אנר: אלקטרוני כותב השיר: M.O.T.H.Y רקע השיר השיר Regret Message הוא השיר התשיעי באלבום Evils Theater, והשיר השלישי בסדרת Story of evil, שמתרחש לאחר האירועים של Servant of Evil. בשיר הזה מופיע בקבוק זכוכית, שהוא מוטיב מרכזי בהרבה מהשירים של MOTHY. השיר מספר על ריליאן לאחר המוות של אלן. הוא מתחיל בנמל, שם ריליאן עומדת לבדה מול הים. היא נזכרת באגדה שאלן סיפר לה בעבר, לפיה אם היא תכתוב את המשאלה שלה על פתק, תכניס אותו לבקבוק ותזרוק אותו אל הים - המשאלה שלה תתגשם. בעקבות כך היא כותבת את המשאלה שלה ומכניסה אותה לבקבוק. היא מתחרטת על כל מה שהיא עשתה בעבר - מבינה שהיא הייתה אנוכית ושהיא גרמה לאלן לכאב. היא שולחת את המשאלה אל הים, ומקווה שהים יעריך את המחווה שלה. היא מתחילה את המשאלה שלה עם המילים "אם היינו יכולים להיוולד מחדש..." מילים רומאג'י Machi hazure no chiisana minato Hitori tatazumu shoujo Kono umi ni mukashi kara aru Hisokana ii tsutae "Negai wo kaita youhishi wo" "Kobin ni irete" "Umi ni nagaseba itsu no hika" "Omoi wa minoru deshou" Nagarete iku GARASU no kobin Negai wo kometa MESSEEJI Suiheisen no kanata ni Shizuka ni kieteku Kimi wa itsumo watashi no tame ni Nandemo shite kureta no ni Watashi wa itsumo wagamama bakari Kimi wo komaraseteta Negai wo kanaete kureru kimi Mou inai kara Kono umi ni watashi no omoi Todokete morau no Nagarete iku chiisana negai Namida to sukoshi no RIGURETTO Tsumi ni kizuku no wa itsumo Subete owatta ato Nagarete iku GARASU no kobin Negai wo kometa MESSEEJI Suiheisen no kanata ni Shizuka ni kieteku Nagarete iku chiisana negai Namida to sukoshi no RIGURETTO "Moshimo umarekawareru naraba" אנגלית At a small harbor on the outskirts of town Is a girl standing alone At this sea there’s a Secret tradition from long ago “Put in a small bottle Your wish written on parchment If it’s set adrift in the sea, one of these days “Your wish might bear fruit” It floats away, a small glass bottle A message with a wish put in Beyond the horizon It silently disappears Although you always Did everything for me I was always nothing but selfish And inconvenienced you You who granted my wishes for me Because you’re already gone So I will deliver my feelings To this sea It floats away, a small wish With tears and a little regret The realization of my sin was always After everything was over It floats away, a small glass bottle A message with a wish put in Beyond the horizon It silently disappears It floats away, a small wish With tears and a little regret "If only we could be reborn…" קליפ קליפ רשמי: תרגום לאנגלית עם גרסה שפחות מכאיבה לי בראש: דעה אישית אוקיי, חזרנו לילדות שלי. אני ממש אוהב את השיר הזה. כאילו, זה שיר שהייתי שומע בלופים ובוכה. השיר הזה ממש עצוב אוף. רק לקרוא את המילים הספיקו בשביל להכאיב לי, וכמובן שהפאנמייד קליפ הפך את הכל להרבה יותר גרוע. זה פשוט... פוגע בצורה שונה. הרגע שבו ריליאן מתחילה לבכות וכל הפלאשבאקים לאלן ממש שברו אותי באמת. לרוב אני לא מרגיש כלום משירים, אז זה אומר משהו. ריליאן ממש מתחרטת כאן וזה ממש עצוב :< אני ממש ריחמתי עליה שם, וגם על אלן כי מסכן אלן :< הם שניהם תאומים טרגיים. אני ממש אהבתי שהשיר הזה נגמר כמו שServant of Evil נגמר, כששניהם מבקשים את אותה המשאלה - להיוולד מחדש ביחד. זה מאוד עצוב לי. זה גם מראה כמה הם באמת אוהבים אחד את השני חמודים. השיר עצמו. ממש אהבתי את המנגינה, היא מאוד קליטה ונראה לי מתאימה לטון ולסיפור של השיר. אני מצטער, אני לא מרגיש הרבה מלשמוע מוזיקה ולכן אני פשוט מחרטט כאן, אבל באמת נראה לי שזה מתאים מאוד בשביל להעביר את הרגש למי שמקשיב, גם בלי שהוא יבין את המילים עצמן. המילים גם היו עצובות. אה והגרסה המקורית ממש מכאיבה לי במוח תזכירו לי לא לשמוע את זה שוב לעולם. הגרסה השניה שהוספתי הרבה פחות כואבת (אלא אם כן אנחנו מדברים על רגשית ואז זה הרבה יותר כן כואב). -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 11:32 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מ
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |