![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 30 2022, 18:11 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() לוציפר || סיקור כללי 🎬 שם הסדרה: לוציפר / Lucifer 🎬 תאריכי שידור: 25 בינואר 2016 - בספטמבר 2021 🎬 ז'אנר: פנטזיה, דרמה קומית ודרמה משטרתית 🎬 במאי: לן וייסמן וקווין אלחנדרו 🎬 תסריט: טום קאפינוס 🎬 שפת המקור: אנגלית 🎬 ערוץ שידור: עונות 1-3 במקור של FOX אבל נטפליקס קנתה אותן והפיקה גם את עונות 4-6. 🎬 מספר פרקים: 6 עונות, 93 פרקים שכל אחד באורך של 40-60 דקות. דמויות ראשיות ![]() לוציפר מורנינגסטאר - לוציפר הוא אחת הדמויות הראשיות בסדרה (הוא הופיע בכל פרק בסדרה) וכל הסדרה סובבת סביבו ובחייו (או יותר נכון חופשה) בלוס אנג'לס כשטן. הוא הופיע לראשונה בקורבט שלו כשהקסים (או יותר נכון שיחד) שוטר. לוציפר עובד בתחנת המשטרה של לוס אנג'לס, במחלקת הרצח הפרט כיועץ אזרחי לבלשית קלואי דקר. לוציפר הוא פזיז, אימפולסיבי, נרקיסיסט, שחצן, אגואיסט, חכם, ערמומי, כריזמטי ובעל קסם אישי גבוה. עוד מידע על לוציפר אפשר למצוא כאן (לחיץ). ![]() קלואי דקר - קלואי כמו לוציפר היא גם דמות ראשית בסדרה, היא עובדת במשטרת לוס אנג'לס כבלשית, במחלקת הרצח ולוציפר הוא היועץ אזרחי-שותף שלה. קלואי הופיעה לראשונה כשהיא באה לבדוק את זירת הרצח של דליילה (הקורבן) וכשחקרה את לוציפר בציניות וקרירות מוחלטת הייתה ההופעה הראשונה שלה עם לוציפר. קלואי היא חכמה, שומרת חוקים, תחרותית, בעלת חוש צדק מפותח ומאוד אבל מאוד מושכת. ![]() אמנדיאל - אמנדיאל הוא דמות ראשית בסדרה, הוא האח הבכור של לוציפר וכמו לוציפר הוא מלאך, אמנדיאל התחיל כ"פסיכולוג" (הוא התחזה לפסיכולוג) ובעונה 6 הוא כבר שוטר ברחוב. הוא הופיע לראשונה כשאיים על לוציפר מה יקרה אם הוא לא יחזור לגיהנום. אמנדיאל הוא חכם, נאמן, טוב לב אפילו, שומר חוקים, בעל חוש צדק מפותח ומאמין באמונה עיוורת ושלמה באביו אלוהים. ![]() דניאל "דן" אספינוזה - דן הוא דמות ראשית בסדרה, הוא עובד במשטרת לוס אנג'לס כבלש במחלקת הרצח עד שירד בדרגה והפך להיות "מסייע בחקירות" אך כנראה שחזר להיות בלש במהלך הסדרה. דן הופיע לראשונה כשהתווכח עם קלואי על התיק של דליילה ולחץ עליה (ללא הצלחה) לסגור את התיק מהר. דן הוא נאמן, טוב לב אפילו, אפשר להגיד חכם, מכור קשות לפודינג, נוטר טינה, שאפתן אפילו ועקשן. ![]() מזיקין "מייז" - מייז היא דמות ראשית בסדרה, היא שדה שבאה עם לוציפר מהגיהנום לכדור הארץ, מייז מתחילה את הסדרה כ"שדה משרתת" בשביל לוציפר וגם ברמנית במועדון הלילה שלו - לוקס, מאז היא הופכת להיות עצמאית והופכת לציידת ראשים בשביל המשטרה. מייז הופיעה לראשונה כשלוציפר הגיע ללוקס והיא התלוננה בפניו שהוא לא עושה שום דבר בחופשה שלו בכדור הארץ. מייז היא עקשנית, מורדת, ערמומית, כריזמטית, קשוחה וקיצר היא השדה המענה מכולם. ![]() לינדה מרטין - לינדה היא דמות ראשית בסדרה, היא מתחילה כפסיכולוגית של לוציפר תמורת סקס אך יחסית מהר מאוד היא רוצה להיות המטפלת שלו תמורת כסף ולא סקס. היא מופיעה לראשונה במהלך החקירה של קלואי ולוציפר כפסיכולוגית של הקורבן ומדמות ראשית בפרק הראשון היא הופכת להיות עמוד התמיכה של לוציפר. לינדה היא טיפוס טוב, נאמן, טוב לב, חכם, הסוג של האנשים שיעזרו לך כשאתה בצרה ולא יעמדו בצד ויצחקו, כזאת לינדה. ![]() אלה לופז - אלה היא דמות ראשית בסדרה מעונה 2 כשהיא הופיעה, היא מדענית זיהוי פלילי במשטרת לוס אנג'לס, ספציפית במחלקת הרצח ועוזרת לקלואי וללוציפר בכל מיני תיקים. היא הופיעה לראשונה כשניתחה גופה בפרק הראשון של עונה שתיים ובשיחה הראשונה שלה עם לוציפר היא חיבקה אותו מיד. אלה היא אדם מדהים, היא טובת לב, חכמה, מאמינה (לאלוהים אני מתכוונת), נאמנה וקצת נאיבית אפילו אבל יש בה צד שובב ששמור רק לקרובים אליה. עוד מידע על אלה אפשר למצוא כאן(לחיץ). מידע כללי מה קורה כשהשטן עוזב את הגיהינום? אפשר לחשוב שסוף העולם יגיע אבל לא, מה שקרה זה שהשטן הכיר את לוס אנג'לס. הסדרה מתמקדת בלוציפר מורנינגסטאר (טום אליס) שפרש מהגיהינום והכעיס את אביו (אלוהים) שוב. במהלך הסדרה אפשר לראות את מערכת היחסים המתפתחת בין בלשית קלואי דקר ללוציפר, איך לוציפר מתמודד עם הישויות השמיימיות שבאות להחזיר אותו לגיהינום (אמנדיאל, יוריאל, חבורת שדים רצחניים וכו'), בעיות בLAPD וגם איך לעזאזל עוברים את שלב 184 בקנדי קראש?! חוות דעת כמה. שאני. מתה. על. לוציפר. באמת, כל החופש זה הדבר היחיד שאני רואה עד שתיים בבוקר, הקרבתי את התמימות שלי וראיתי באטל קאט כדי לגרום לחברה שלי לראות לוציפר, אני אוהבת את הסדרה הזאת עד כדי כך. אבל באמת, הרעיון של הסדרה עצמה די גאוני, לגרום לשטן לקחת חופשה בעיר המלאכים, יש יותר אירוני מזה? גם הליהוק יצא נהדר, אני לא יכולה לחשוב על לוציפר מורנינגסטאר עם מבטא אמריקאי, רק בריטי לא שום דבר אחר. המערכת יחסים בין קלואי ללוציפר יצאה מורכבת ומהממת, עם כל כך הרבה רבדים וכשקלואי מתלוננת ש"הבנתי, כל הקטע של לוציפר, ותשוקה זה כוח העל שלך." אין יותר ספקטיות מזה, אין יותר. יש גם את כל ההומור השחור והשטני של לוציפר, ואף אבל אף פעם אל תבקשו מהשטן לשלוח הודעה עם אימוג'ים, זה ייצא יותר מוזר מאמריקאים מנסים להגיד "יום הולדת שמח". טריילרים וכו' טריילר לעונות 1+2 טריילר לעונה 3 טריילר לעונה 4 טריילר לעונה 5 טריילר לעונה 6 תמונות וגיפים מהסדרה *כל הגיפים והתמונות כאן מכילים ספוילרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2022, 16:11 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, הסיקור עצמו מעולה ונהדר, אבל שימי לב שהוא לא יכול להיחשב כסיקור כללי - סיקור כללי הוא סיקור שמכיל גם סיקור לכל עונה ועונה של הסדרה (כמו שאפשר לראות במדריך לכתיבת סיקור כללי). כרגע הוא נחשב סיקור רגיל פשוט, לתשומת ליבך.
הסיקור עצמו ממש נחמד. כן הייתי מוסיפה עוד מידע במידע על הסדרה - ויש עוד המון מידע להוסיף על הסדרה, אפילו כזה שלא כולל ספויילרים - אבל המידע על הדמויות מעולה וחוות הדעת שלך מקסימה. כל הכבוד (: -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 13:02 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה מאוד על הסיקור
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |