![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:42 AM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלה לגבי מותו של גוליית, מצאתי שני פסוקים שונים שסותרים אחד את השני (למיטב הבנתי) -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:42 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא את לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תתגרשי ממנה ואז נדבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:43 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד לוציפר זה סידרה באנגלית אז ברור שתדעי -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כתוביות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי פייק דיכי שאומרת היי אני מתגרשת ממך אה מי שבנוד אתם העדים שלי ולפרוטוקול הממוצע שלי באנגלית הוא 96 עכשיו אפשר את השאלון? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://vt.tiktok.com/ZSRM1A4Kg/?k=1
זה ליטרלי אני -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:44 AM
|
||||
וכי למדתי אנגלית כמו בן אדם נורמלי... -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:45 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא!!!!!!!!!!!! תתגרשי ממנה קודם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:45 AM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים נורמליים לומדים יוונית ואז פורשים באמצע ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:46 AM
|
||||
טוב מי מביא לסופי 26 כוסות של קפה שחור? נראה לי היא סוף סוף הסתממה מהשוקולית נוגט @קורנ שיט פרשתי בסוף של האמצע -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
עדיין זה קשה כשאחותי ראתה את זה אני לפעמים הצצתי לטאבלט או למחשב וקשה לקרוא אתץ הכתוביות... וכי למדת אנגלית וכל הכבוד על הממוצע -------------------- רומיה|זרובבל|הארידוס|חזלזלת|סולאנגלו!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אוקי, זה קצת בעייתי, אני אדבר איתך בל"נ מחר אחרי חצות או בהמשך השבוע. סבבה? סופי, את יכולה לראות סרטונים על החורבן, לקרוא דברים על החורבן ובכללי על הגלות. וללכת לישון. אכן אין הרבה מה לעשות! https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=43&t=168594 -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 00:47 AM
|
||||
איכס קפה שחור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכי תתגרשי ממנה!!!!!!!!!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מה הציון שלך בתעודה אבל -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביכ יש לי ממוצע 100 פלוס מינוס באנגלית. אם הייתי בבית ספר של טליה, סביר להניח שהיה לי ממוצע 70-. הרמה אצלינו ממש גרועה.
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |