![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
פורסם ב: Oct 14 2022, 14:09 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לצייר או לתכנן || פעילות דו שלבית ~שלב הציור~ הי! אני אגש ישר לעניין. אתם בטח זוכרים ש- אנחנו יודעים. פעילות, שלב קודם פה [קישור], בלה בלה בלה. אה נכון. אז אני רק אזכיר- בשלב הקודם, אתם המתכננים כתבתם תיאור לציירים, שלפיו הם עומדים לצייר. עכשיו, ציירים, הגיע תורכם! אתם, הציירים, תצטרכו לכתוב בטופס את הציור של מי אתם מעצבים, לשיר את התיאור, וקישור לציור שציירתם. נסו להיצמד כמה שיותר להוראות של המתכננים. אוקיי, זה ממש נחמד. אבל... מה אם אנחנו רוצים גם לצייר וגם לתכנן? שום בעיה. רק שימו ❤, אסור לכם לצייר את הציור שאתם עיצבתם. זה קצת הורס את הפואנטה. עוד נקודה, אם אתם שולחים טופס, תשתדלו להשתתף, שניים לא יכולים לצייר את אותו תיאור. אולי יש אחרים שרוצים גם ולקחתם להם. מזכירה שהתגמול הוא לא פחות מ- 150 חרמשים ו10 נקודות בית! ינעל עוד 9 ימים בדיוק. טופס לציירים:
הודעה זו נערכה ע"י Jonathan Van Ness ב Oct 19 2022, 22:04 PM --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Oct 15 2022, 20:39 PM
|
||
|
חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תופינים: חנה, נבוט (באתי לכתוב רייבנ ואז נזכרתי שאני כחולהההה 😭)
המשתמש שציירתי את התיאור שלו + התיאור: התיאור של קיפוסטרית. התיאור: הציור שאני רוצה לצייר הוא של...אריה! למה? לא יודעת, פשוט ממש קשה לי לצייר חיות אז בחרתי באריה, אז שתהיה לו רעמה בגוונים של חום, חום כהה למטה והגוון נהיה בהיר יותר בהדרגה. שיהיו לו עיניים חומות וגוף בגוונים של חום, אבל לא לעשות יותר מדי גוונים, שיהיה גוון עיקרי של חום ופה ושם אפשר לעשות קצת גוונים אחרים, אה, ושיהיו לו כפות רגליים נורמליו, כי זה די קשה לצייר כפות רגליים. הציור: ![]() הערות\הארות \הצעות\אין דבר כזה 'אתחפפה': אני ממש מקווה שאצליח לצייר, כי זה נשמע כמו משהו קשה לציור, אבל זה כן נשמע כמו משהו מעולה שאני יכולה להתאמן איתו על ציורי אקריליק, אז יאללה, ננסה... -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Oct 19 2022, 21:11 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי + בית לבעלי תופינים: אמיר+פוטרפלד+סלית'רין
המשתמש שציירתי את התיאור שלו + התיאור:קיפסטרית בנשמה: התיאור של קיפוסטרית. התיאור: הציור שאני רוצה לצייר הוא של...אריה! למה? לא יודעת, פשוט ממש קשה לי לצייר חיות אז בחרתי באריה, אז שתהיה לו רעמה בגוונים של חום, חום כהה למטה והגוון נהיה בהיר יותר בהדרגה. שיהיו לו עיניים חומות וגוף בגוונים של חום, אבל לא לעשות יותר מדי גוונים, שיהיה גוון עיקרי של חום ופה ושם אפשר לעשות קצת גוונים אחרים, אה, ושיהיו לו כפות רגליים נורמליו, כי זה די קשה לצייר כפות רגליים. הציור: https://i.postimg.cc/vZG2wZ1c/20221019-212615.jpg הערות\הארות \הצעות\אין דבר כזה 'אתחפפה':זה לא היה תנאי בפעילות... כבר ציירתי, זה ממש מבאס ולא כתבתם את זה... אולי אוכל באופן חד פעמי? הודעה זו נערכה ע"י פוטרפלד ב Oct 19 2022, 21:32 PM -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Oct 19 2022, 21:18 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר בגלל שסו חשבה שכולם קוראים מחשבות
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Oct 29 2022, 16:52 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעלוש
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי לא מאמינה שאין יותר פורטל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |