האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור דמות || אנתוני לוקווד
פורסם ב: Nov 14 2022, 13:42 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 50999
מגדר:female
משתמש מספר: 73558
חפצי המשתמש: צפה

*כל מה שמסומן בלבן, אבל לא כתוב לאיזה ספר הוא נותן קלקלן – הוא קלקלן כללי לכל הספרים שלא מתורגמים לעברית.

אנתוני לוקווד
סיקור דמות

User Posted Image

שם: אנתוני ג'ון לוקווד | Anthony John Lockwood
הספר ממנו לקוחה הדמות: סדרת הספרים לוקווד ושות' של ג'ונתן סטראוד
משפחה:
דונלד לוקווד – אבא
סיליה לוקווד – אמא
(קלקלן לספר השלישי)ג'סיקה לוקווד – אחות
כינויים:
אנתוני (מותר רק להוריו ולאחותו בלבד)
לוקווד (כינויו הרווח והמועדף)
טוני (כינוי גנאי על ידי קיפס)
לוקי (פלו)
א הגדול (אחת מעוזרותיו, שפוטרה במהירות)
מופיע בספרים:
לוקווד ושות' 1 – גרם המדרגות הצורח
לוקווד ושות' 2 – הגולגולת הלוחשת
Lockwood & Co. 3 – The Hollow Boy
Lockwood & Co. 4 – The Creeping Shadow
Lockwood & Co. 5 – The Empty Grave
(שלושת האחרונים לא תורגמו לעברית)

תקציר הספר

User Posted Image

תקציר מגב הספר הראשון בסדרה
כשהמתים חוזרים כדי לרדוף את החיים, לוקווד ושות' נכנסים לפעולה...
במשך יותר מחמישים שנה שטופה אנגליה במגפה מחרידה של רוחות רפאים - חלקן מסוכנות ביותר.
לוסי קרלייל, חוקרת צעירה בעלת רגישות לעולם שמעבר, מקווה ליצור לעצמה שם בתחום, אך מוצאת את עצמה מצטרפת לסוכנות הקטנה והעלובה ביותר בלונדון, לוקווד ושות', המנוהלת בידי אנתוני לוקווד הכירזמטי. כאשר אחד מהמקרים שבהם הם מטפלים מסתיים באסון, הם נקלעים למבוי סתום. הדרך היחידה להציל את הסוכנות כרוכה בסכנה גדולה מאוד: עליהם להעביר את הלילה באחד הבתים הרדופים ביותר באנגליה - ולנסות לצאת משם בחיים.
גרם המדרגות הצורח מתרחש בארץ רדופת רוחות, והוא הראשון בסדרה מצמררת, מלאת מתח, הומור ורוחות רפאים ממש מפחידות. הספר מועמד לפרסים רבים ואף זכה בפרס סיבילס. זכויות התרגום נמכרו ליותר מ-20 מדינות וכן זכויות ההפקה לקולנוע.
שנו טוב לפני שתתחילו לקרוא, כי הלילות שלכם עומדים להשתנות...

תקציר שלי לכל הסדרה
בבריטניה של היום משתוללת ברחובות מגיפת רוחות, קטלניות למגע. אנשים כבר לא מעזים להסתובב בחוץ בלילות, והעולם כולו נראה כנעצר.
סוכנויות לחקירות על חושיות המעסיקות ילדים צעירים בעלי כישרון על-חושי הוקמו במהרה כדי להשתלט על הבעיה (כך המגפה נקראת) ולנסות למגר אותה. אחת מהן היא הסוכנות הקטנה והחדשה למדי בראשותו של מיודענו אנתוני לוקווד – לוקווד ושות'.
הסיפור מסופר מנקודת מבטה של לוסי קרלייל, סוכנת מבטיחה ומוכשרת, אשר בסופו של דבר מצטרפת, גם אם לא מרצון לכתחילה, לסוכנות לוקווד ושות'.
יחד עם אנתוני לוקווד, המנהיג המרשים והאכפתי, ועם ג'ורג' קבינס, החוקר המוכשר והציני, היא מנסה לעשות שם לסוכנות, לממש את הפוטנציאל שגלום בה ולהפוך אותה למצליחה, ואולי אף לפתור את הבעיה כולה.
בדרכם הם יאלצו להתמודד עם אויבים רבים, גם רוחות רפאים, אך לא פחות, כך יגלו, גם אנשים חיים מאד.

רקע

User Posted Image

אנתוני לוקווד נולד וגדל בלונדון, בבית בפורטלנד רו 35, (קלקלן לספר השלישי)יחד עם אחותו ג'סיקה הגדולה ממנו בשש שנים.
הוריו היו חוקרים על סיפורי העם של רוחות הרפאים, עם התמחות באמונות של מדינות רחוקות. הם היו מטיילים בכל רחבי העולם במסעותיהם המחקריים, ושולחים הביתה ארגזים עם פריטי רוחות אקזוטיים שרבים מהם בסופו של דבר נתלו על הקירות בביתם, ונשארו שם עד היום.
לרוע המזל, דונלד וסיליה לוקווד נהרגו בתאונה בדרכם להעביר הרצאה חשובה, עוד בהיותו ילד קטן מאד, והפכו לרוחות הרפאים הראשונות שלוקווד ראה בחייו. (קלקלן לספר השלישי)כמה שנים לאחר מכן, גם ג'סיקה נהרגה, בהיותה בת 15, ממגע רוח ששחררה בטעות ממיכל שהביאו הוריהם, והותירה את לוקווד לבדו בעולם, יחד עם הרגשת אשמה נוראית על שלא הצליח לעצור את הפגיעה (כשהיה שם), והתחלה של טינה מרה כלפי רוחות הרפאים בעולם.
כתוצאה מכך לוקווד עבר לגור בבית של אחד מקרוביו, ובמהלך אותם שנים לקח אליו הסוכן סייקס (אגב, שמו הפרטי היה נייג'ל) את לוקווד כמתלמד, והוא השלים את חניכתו כסוכן על-חושי שם.
לאחר קבלת תעודת סיום ההכשרה, פעל לוקווד מייד להקמת סוכנות לחקירות על-חושיות משלו. זה לקח לו כמה שנים, אך בסופו של דבר הוא הצליח להשיג חזרה את ביתו בפורטלנד רו, שהפך למטה, ולהקים את סוכנות לוקווד ושות' כדת וכדין.

בספרים
לוקווד מופיע לראשונה כבר בתחילת הספר הראשון, כיוון שהספר מתחיל מהאמצע – סצנה של עבודה על משימה לאחר שלוסי הצטרפה לסוכנות. אם כי מבחינה כרונולוגית, לוסי פוגשת לראשונה את לוקווד כראש סוכנות לוקווד ושות' בראיון לקבלתה – שכמובן, בסופו של דבר הסתיים בהצלחה.
לוקווד הוא המנהיג של הסוכנות, הוא זה שנותן את המילה האחרונה בנוגע לכל ההחלטות בעבודה, והוא זה שמוביל את כולם לעבר הניצחון. הוא לא סתם נותן פקודות, אלא תמיד גם נמצא עם כולם, ואפילו עומד בראש כדי לקחת אחריות על הכל.
את לוקווד אנחנו פוגשים בספרים גם בתור מפקד של כל משימה, אבל גם כידיד אישי, בביתו הפרטי (שבסופו של דבר הופך גם לשלנו – של לוסי), אחרי המשימות ולפניהם. הקשר עם לוקווד הוא קשר מלא, נדירים הזמנים שלא נוכל לראותו.
סופו של לוקווד, למרבה המזל, הוא טוב. הרי איך יהרגו את הדמות הכמעט ראשית של הסדרה? (קלקלן לספר החמישי)הוא ממשיך להנהיג בגאון את סוכנות לוקווד ושות', שהופכת להיות באמת הסוכנות המצליחה ביותר בלונדון. מבחינה אישית, הוא גם הופך להיות יותר פתוח, פחות אובדני, ובקשר קרוב מאד עם לוסי – ובאמת, מה כבר יכולנו לבקש יותר מזה?

תיאור הדמות

User Posted Image

מראה
לוקווד הוא גבוה ורזה, בעל עיניים כהות וחמות ושיער כהה הנופל ברישול אלגנטי על מצחו.
מלתחתו הקבועה כוללת חליפות הדורות הדוקות מאד, אשר למעשה קטנות מדי בשבילו – נדיר לראותו בלבוש אחר מזה, אפילו כשהוא בביתו הפרטי. פריט לבוש נוסף המייחד אותו הוא המעיל השחור והארוך שלו, שבלעדיו הוא לעולם לא יוצא. ויש לו גם משקפי שמש, להגן על עיניו מפני נקודות זוהר מוות בוהקות במיוחד.
מראה אלגנטי ורגוע הוא המראה האופייני ללוקווד, וידוע שאינו נהרס אפילו במצבים הקשים ביותר. וכמובן אי אפשר שלא להזכיר את חיוך ה-100 ג'יגה ואט הנוצץ שלו המפורסם בפי כל ויכול לרכך כמעט כל אחד.

אופי
לוקווד הוא מנהיג בכל רמ"ח איבריו – הוא כריזמטי ומוביל, ועם זאת מתייחס ודואג לכל אחד באופן פרטי, עד כדי נכונות למסור את נפשו למען עמיתיו. התנהגותו בוגרת מכפי גילו, והוא בשליטה מתמדת, תמיד רגוע ומנומס, אך הוא גם נלהב מאד מעבודתו (בעיקר ממקרים קשים), שאפתן ותחרותי, מה שיכול להגיע לכדי פזיזות.
לוקווד הוא אדם מאד סגור, הוא לא מראה את רגשותיו – מלבד את שנאתו היוקדת כלפי רוחות רפאים – ומסתורי מאד לגבי כל עברו ומשפחתו, אך בהמשך הסדרה הוא נפתח יותר, בעיקר ללוסי.
רוב חייו סובבים סביב עבודתו, ואפילו הרגלו לקרוא עלוני רכילות אינו באמת לשם הנאה, אולם נראה שיש לו גם תחביבים אמיתיים (כמו חיקוי מבטאים בצורה גרועה) אשר מרמזים לנו על הצד הילדותי בו שנגלה לעינינו רק לעיתים נדירות.

כישורים
חוץ מכשרון המנהיגות שלו, שעליו ועל נאמנותו חבריו תמיד יוכלו לסמוך, יש לו גם כישרון מרשים מאד בסיף בדקר – כבר בצעירותו הוא ניצח בתחרות סיף במקום השני, גם לאחר שהיה צריך להתמודד עם סוכנים רבים שהיו גדולים ממנו והשתייכו לסוכנויות יוקרתיות ונחשבות יותר.
הכישרון העל חושי שלו הוא ראייה יוצאת דופן – הוא יכול לראות רוחות רפאים בצורה חדה מאד עד הפרטים הקטנים, והוא מוכשר במיוחד בזיהוי נקודות זוהר מוות (אפילו הקלושות ביותר). אבל הוא פחות או יותר חרש מבחינה על חושית, ואין לו חוש מגע.

לוקווד ולוסי

User Posted Image

כבר מרגע שלוקווד פגש את לוסי נראה שהיה ביניהם קשר מיוחד – לפחות מצידה של לוסי. היא מייד חיבבה אותו והרגישה אתו בנוח, בניגוד להרגשתה ביחס לג'ורג'. וגם מצידו של לוקווד, חוץ מזה שלא היה גס רוח כמו ג'ורג', הוא גם היה מאד מסביר פנים, ונראה שכיבד את כישרונותיה כבר מההתחלה.
גם לוסי וגם לוקווד הם אנשים שאוהבים לפעול בשטח, ואפשר לומר אימפולסיביים, שלא כמו ג'ורג' אשר מעדיף להישאר בבית עם ספריו ולהגיע לכל משימה בשיקול דעת ואחרי הכנה יסודית, מה שכבר נותן להם בסיס טוב לקשר חזק ביניהם באופן אישי. מצד שני, לשניהם יש גם קושי בהבעת רגשות, מה שמעכב את העניין.
היחס של לוסי ללוקווד די מעריץ, והיא מרגישה בטוחה בקרבתו, ולוקווד, בתמורה, נראה מאמין מאד בלוסי ונפעם מיכולותיה.
אבל הקשר ביניהם לא עוצר שם, וכבר בספרים המתורגמים ניתן לראות רמז למערכת יחסים רומנטית עתידית אפשרית בין לוקווד ולוסי. ההערצה של לוסי ללוקווד בהחלט גובלת באהבה, והיא מסמיקה מכל חיוך או מחמאה שהוא שולח אליה, ולוקווד, על אף שקשה לראות את רגשותיו בספרים, ברור שאכפת לו מאד מלוסי, ונראה שהוא דואג לה אפילו באופן מיוחד. באופן כללי, לעיתם קרובות הם עובדים יחד במשימות, והדינמיקה ביניהם קלה ומלאת אמון.
(קלקלן לספר החמישי)בספרים מאוחרים יותר, הקשר ביניהם מתחזק, וניתן לראות בבירור את האהבה החזקה של לוסי ללוקווד, ואפילו מצידו של לוקווד אפשר לראות את הקרבה – הוא סומך עליה יותר מכולם עם סודותיו, ובסופו של דבר אף נותן לה את השרשרת המורה על מסירותו הנצחית אליה, שחותמת את החיבור ביניהם מבחינה קאנונית.
בפי המעריצים, השם הזוגי שלהם נקרא לוקלייל או לוסווד, והוא השיפ הנפוץ והקאנוני ביותר מבין כל השיפים בעולם המעריצים של לוקווד ושות'.

חוות דעת אישית

User Posted Image

האמת היא, שבפעם הראשונה שקראתי את הספרים של לוקווד ושות' (בעברית), הייתי משוכנעת שלוקווד בערך בן 26, לכל הפחות בן 20. ההתנהגות שלו היתה כל כך בוגרת, והוא נראה כל כך לא נגיש, שלא העליתי בדעתי שהוא קרוב בגילו ללוסי. הייתי בטוחה שכנראה הכישרון שלו יוצא דופן כך שנשאר גם כשהתבגר (מה שאני עדיין מאמינה שיקרה, הכישרון שלו באמת חזק במיוחד), כי הרי לא יכול להיות שנער כל כך צעיר ינהל חברה משלו.
רק כשקראתי את הסדרה בפעם השנייה – מה שקרה רק כעבור כמה שנים – הבנתי מה גילו האמיתי. ואני מודה שזה שינה לי את ההסתכלות, אבל דווקא לטובה.
בהתחלה, בעצם ראיתי את לוקווד כהקצנה של נקודת המבט של לוסי: ראיתי אותו כמנהיג שקל ללכת אחריו, אדם חזק שאפשר לסמוך עליו בעת צרה, מקרין בטיחות. אבל גם כאדם מרוחק, שאי אפשר באמת להתקרב אליו ולהכיר אותו ממש. אבל דווקא אחרי שהבנתי את גילו האמיתי, הבנתי שהוא לא באמת האדם הבלתי נגיש שחשבתי, אלא הוא בסך הכל בן אדם, נער, שעבר חוויות קשות, והצליח להתגבר ולצמוח מתוכם, מה שגרם לי להעריך אותו עוד יותר על ההישגים שהצליח להגיע אליהם.
אחד הדברים שאני הכי אוהבת בלוקווד הוא כמה שהוא דואג ונאמן לחבריו, איך שהוא מנהיג אמיתי ששם את עובדיו במקום הראשון, אפילו לפני טובתו האישית. איך הוא מוכן להסתכן ולעשות הכל רק כדי להציל את חבריו.
מצד שני, יש דבר שאני פחות אוהבת אצלו, וזה כמה שאכפת לו מפרסום. הוא תמיד מנסה להגיע לעיתונים, וכשהוא מדבר שם זה לא בדיוק בצניעות יתרה, וזה דבר שאני פחות אוהבת באנשים – אני הכי שונאת דמויות שחצניות. אבל יש לציין שאני מבינה את הצורך בזה: בסך הכל הוא צריך להרוויח כסף, ואם הוא רוצה שיום אחד הסוכנות שלו תגיע להיות אחת מהגדולות והמוצלחות הוא יצטרך את העזרה הזאת. אז כן, אני מבינה את זה, אבל אני עדיין לא אוהבת את זה...
אבל חוץ מזה, יש בלוקווד כל כך הרבה דברים שאני אוהבת – הוא תמיד רגיש ואכפתי לאחרים. הוא תמיד נשאר קר רוח ונועז ולא מהסס להיכנס לסכנה כשצריך. והוא גם לא נכנע מול אנשים חזקים וגדולים ממנו, ותמיד מאמין בסוכנות שלו ובחבריו שהם מסוגלים ליותר.
אם נרצה לסכם את העניין, אני מאד אוהבת את לוקווד. הוא אחד המנהיגים הכי טובים שראיתי, אמיץ ברמות שאין לתאר, ואדם שאינו מוותר לעולם. הוא אדם כל כך חזק – גם מבחינה נפשית, וגם מבחינה פיזית. גם במיוחד אהבתי את החלק הילדותי בו שחושף לנו טפח ממה שהוא יכול להיות אם רק לא יסתיר הכל. ואמנם אהבתי פחות את הריחוק שלו, אבל הוא משתפר בזה, ובסך הכל זה מוסיף לנופך המסתורי והמקסים שלו.
אז כן, לוקווד הוא אדם מורכב, אבל לדעתי אפשר ללמוד ממנו הרבה, ואני תמיד אמשיך להעריץ אותו.

שחקן

User Posted Image

ממש לא מזמן נוצרה סדרת טלוויזיה חדשה (באנגלית) המבוססת על סדרת הספרים לוקווד ושות' שעתידה לעלות לאקרנים ב-27 בינואר 2023. העונה הראשונה כבר צולמה, והיא בת שמונה פרקים.
בסדרה, השחקן שמביים את לוקווד הוא קמרון צ'פמן (Cameron Chapman) בתמונה למעלה.

פנארט וגיפים
User Posted Image
חיוך ה-100 ג'יגה ואט הזוהר של לוקווד

User Posted Image
סצנה אופיינית בספרים

User Posted Image
לוקווד. מיץ תפוזים. לוויתן. קורע. פשוט תקראו את הציטוטים.

ציטוטים
*היה קשה למצוא ציטוטים טובים – לוקווד הוא לא דמות הומוריסטית במיוחד, אז אלה הממצאים. ועוד דבר – אין חשיבות כלל לסדר הציטוטים

- תקראי לי איך שאת רוצה, או לוקווד או אנתוני. רק לא טוני, בבקשה או אנת'. ואם אי פעם תקראי לי א הגדול, לא תהיה לי בררה אלא לזרוק אותך החוצה, לרחוב.
- אה, מישהו באמת קרא לך פעם א' הגדול?
- העוזרת הראשונה שלי. היא לא החזיקה מעמד הרבה זמן.
~ לוקווד ולוסי (ספר ראשון, עמ' 111-112)
שיניו של לוקווד אינן זוהרות כמחוגי השעון שלי, אבל כשהוא מחייך התחרות קשה.
~ לוסי על לוקווד (ספר ראשון, עמ' 20)
"את יודעת שיש לי יכולת לקלוט מבטאים. אני מחקה אנשים בלי להרגיש בכלל."
"מצויין. תחקה אותם בשקט, אחרי הפגישה. לא בקול רם, לא בנוכחותם, ובעיקר לא אם הם פועל מספנה אירי בגובה מטר ושמונים עם ליקוי בדיבור ואנחנו רחוקים לפחות קילומטר ממקום שיש בו אנשים."
~ שיחת הטפה של לוסי ללוקווד (ספר ראשון, עמ' 12)
"תוכנית ו," הודיע. "אנחנו מתחילים לפעול לפי תוכנית ו', מיד."
נתתי בו מבט בוחן. "זו התוכנית שלפיה פשוט בורחים?"
"ממש לא. זו התוכנית שלפיה אנחנו מבצעים נסיגת חירום מכובדת."
~ לוקווד ולוסי (ספר שני, עמ' 27)
"את רוצה מיץ תפוזים, לוסי? זה המועדף עליך: מהסוג עם החתיכות." (...)
"באופן אישי, תמיד חשבתי שלסנן את זה דרך השיניים זה חלק מהכיף," אמר לוקווד. "אתה יכול להעמיד פנים שאתה לווייתן כחול."
~ לוקווד בשיחה עם לוסי על מיץ תפוזים (ספר רביעי, תרגום חופשי)
אפשר להציע לך ספל תה בזמן שאתה מחטט לנו בבית?
~ לוקווד לפולש (ספר ראשון עמ' 209)
"תכניס את השיניים האלה שלך בחזרה למקום. זו שעת בוקר מוקדמת מאוד ועוד לא אכלתי כלום..."
~ בארנס על חיוכו הזוהר של לוקווד (ספר ראשון, עמ' 359)
העבר שייך לרוחות הרפאים.
~ לוקווד, ציטוט אופייני
בחייכם! סוף סוף מציעים לנו משימה שראויה לכישרונות שלנו! אתם באמת רוצים לחסל צללים עלובים בפרוורי העיר עד סוף חייכם? סוף סוף – הדבר האמיתי! פשע לסרב לזה.
~ לוקווד בשיחת עידוד ושכנוע לחבורה (ספר ראשון, עמ' 232)
אוונס הזקן הוכיח שהוא מיומן למדי עם סכין לחיתוך בשר, ואשתו באה אלינו עם שיפוד. אז דפקנו אותם על הראש עם מטאטא. זה היה רגע רגיש, אבל אנחנו שמחים ששרדנו ללא פגע.
~ לוקווד בכתבה לעיתון (ספר שלישי, תרגום חופשי)
זה המובייל שהיה לי כשהייתי ילד. (...) הכי אהבתי את הג'ירפה המחייכת.
~ אמר הג'ירפה המחייכת בכבודו ובעצמו (ספר ראשון, עמ' 148)

--------------------
User Posted Image

שני | קוראת מנוסה | 23 | בטאית ומתרגמת | עברית | לוקווד ושות' | כלל העוגיות

כחול ולבן זה הצבע שלי - ישראלית גאה✡️

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 14 2022, 20:53 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 5234
משתמש מספר: 74930

טוב, את כבר יודעת את דעתי על הסיקור שלך, אבל בכל זאת, הייתי חייבת להגיב (גם בשביל שאחרים יגיבו...).
קודם כל, הסיקור שלך ממש מושקע ויפה, הצלחת לכתוב את כל מה שאנחנו יודעים על לוקווד בפירוט ובצורה מסודרת, וגם עשית כותרות מתאימות, ובחרת תמונות יפות (ואני יודעת שזה לא קל), אז כל הכבוד!
אני שמחה שכתבת על לוקווד ולוסי, כי אני לגמרי אוהבת את הקשר ביניהם ובעד שהם יהיו זוג, דווקא בגלל שהם כאלה שקשה להם להביע רגשות והכל, ובכל זאת ברור שהם ממש אוהבים אחד את השני.
אני לגמרי מסכימה עם הדעה האישית שלך, בכל מה שאמרת, גם אני בהתחלה חשבתי שהוא הרבה יותר מבוגר ממה שהוא, וגם אני ממש מעריצה אותו, וכל השאר.
יפה שכתבת על השחקן, שכחתי אפילו שהוא קיים, ופתאום הזכרת לי איזה מגניב זה שעושים סדרת טלוויזיה על לוקווד ושות' (אומנם באנגלית, אבל עדיין...).
הוספת גיפים ממש נחמדים ותמונה יפה, אני לא יודעת מאיפה את מוצאת את כל זה.
וכל הכבוד על הציטוטים, שעבדת קשה למצוא, אני יודעת שהיה ממש קשה למצוא ציטוטים טובים, והצלחת איכשהו למצוא די הרבה נחמדים ומאפיינים את לוקווד.
אז לסיום, ממש כל הכבוד על הסיקור המדהים!

--------------------
תכלת | 22 | קוראת מקצועית | משתמשת סמויה

---------
פורסם ב: Nov 14 2022, 21:06 PM
צטט הודעה

"אילו פינו מלא שירה כים.. "

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 20869
משתמש מספר: 82458

אני אתחיל בזה שממבט ראשוני רואים שבאמת השקעת הרבה זמן והשקעת בכללי אז כל הכבוד:>
הסיקור ממש מפורט ונראה שלא דילגת על שום פרט של הדמות,
יש בו הרבה קטגוריות שנותנות לי להבין באמת מי הדמות ואיך היא,
יש הרבה תמונות שמוסיפות מלא לסיקור ושאפו על העיצוב המושך והיפה.
בקיצור ממש אהבתי יש הרבה ציטוטים שמוסיפים מלא חוות דעת ארוכה ומפורטת אז בקיצור מהמם!
תמשיכי לפרסם סיקורים כי את פשוט מעולה בזה!

--------------------
בעזרת ה' יתברך

אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:)

אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!!
אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים.
רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים..

"הכל בול. שום דבר לא סתם!"

(עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים)

---------
פורסם ב: Nov 19 2022, 20:55 PM
צטט הודעה

בטט מודע

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 5300
מגדר:
משתמש מספר: 73199

אוקי וואו איך מתבבים סיקור ככ מושקע
רואים שאת אוהבת את הספרים ממש ובעיקר את הדמות, זה בהחלט אחד הסיקורים המושקעים שראיתי, שאפו ענק!
רואים את ההשקעה שלך בכל פרט בסיקור, גם בעיצוב שמאוד נוח לקריאה וגם בהשקעה ובמידע שלא חסכת אבל הסיקור לא עמוס מדי ולא דחוס, אלא בדיוק במידה הנכונה.
והציטוטים! אחד אחד מעולים
הסיקור מאוד סיקרן אותי לגבי הסידרה הזאת, לכי תדעי אולי יום אחד יקרה הבלתי אפשרי ואנחנו נקרא את זה :)
כבוד על הסיקור!
נוסף ללינקיה :)

--------------------

חוויות שלא נזכור
עם אנשים שלא נשכח

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025