האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (2) [1] 2   ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

הסרטים|דיון
פורסם ב: Dec 19 2023, 20:54 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 2412
מגדר:female
משתמש מספר: 83353
חפצי המשתמש: צפה

שלום לכולם כולנו באנו לדון על הסרטים ולהגיד את דעתנו עליהן אני אישית אוהבת אותם מאוד ואני רוצה לדעת מה דעתכם והשאלות לדיון:
1.מה לדעתכם יותר טוב הסרטים או הספרים?
2.אתם אוהבים את הסרטים?
3.היה אפשר לשפר משהו? אם כן מה? אם לא למה?
4.האם הספרים הספיקו או שהסרטים נחוצים
5.יש הרבה שחקנים בסרטים והרבה דמויות בספר מה אתם חושבים שיש יותר דמויות בספרים או בסרטים?
מקווה שתכתבו את דעתכם

--------------------
נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Dec 22 2023, 12:00 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 0
מגדר:
משתמש מספר: 85640

1הספרים
2כן
3כן
4הסרטים נחוצים
5בספרים

--------------------
פרשתי

---------
פורסם ב: Dec 22 2023, 13:29 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 576
משתמש מספר: 85790

QUOTE (Luna Lovegood wins @ Dec 19 2023, 19:54 PM)
שלום לכולם כולנו באנו לדון על הסרטים ולהגיד את דעתנו עליהן אני אישית אוהבת אותם מאוד ואני רוצה לדעת מה דעתכם והשאלות לדיון:
2.אתם אוהבים את הסרטים?
5.יש הרבה שחקנים בסרטים והרבה דמויות בספר מה אתם חושבים שיש יותר דמויות בספרים או בסרטים?
מקווה שתכתבו את דעתכם

1) הספרים
2)כן
3)כן כי לא היה מלא קטעים בסרטים שהיה בספרים
4)ברור שגם הסרטים נחוצים
5)בספרים חלק מהדמויות לא שיש בספר לא עשו בסרט

--------------------
עברתי משתמש בייי

---------
פורסם ב: Dec 22 2023, 14:55 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1329
מגדר:male
משתמש מספר: 86219

3. להוסיף משחקי קווידיץ'. באליפות העולם בסרט 4
- היה רק טיסה של ויקטור קרום בהתחלה וזהו!!!
אני ממש התבאסתי

--------------------
יהודה | בן 16 | פרפקטציוניסט
| נגרות

שלמות - כי למה להתפשר על פחות?
צמחונות - "הרצחת וגם אכלת"?
רציונאליות - כי למה להיות דביל?

https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...4484&showchap=2

---------
פורסם ב: Dec 23 2023, 22:10 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
חרמשים: 9831
מגדר:
משתמש מספר: 70889

הספרים יותר טובים, יש הרבה קטעים בסרטים שאי אפשר להבין לגמרי מה קורה שם בלי לקרוא את הספרים.
חלק מהסרטים הם מאוד טובים, אבל שלושת הראשונים לא מוצלחים במיוחד, עליהם היה אפשר לוותר.
היה ניתן לשפר בסרטים את הלבוש, לדוגמא בסרט שלוש, הם אמורים ללבוש את הגלימות של הוגוורטס כל הזמן על פי הסרטים, לא להסתובב כרצונם.
הסרט היחיד שבאמת הוסיף משהו היה סרט 7.
דמויות בספרים, בקלות.

--------------------
קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות.

---------
פורסם ב: Dec 24 2023, 10:52 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 64156
משתמש מספר: 85952

QUOTE (Luna Lovegood wins @ Dec 19 2023, 19:54 PM)
2.אתם אוהבים את הסרטים?
מקווה שתכתבו את דעתכם

הספרים

כן

לא יודע

הסרטים הם בונוס מוצלח

בספרים יש יותר

--------------------
נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍
User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 26 2023, 20:57 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
משתמש מספר: 84507

1. יש חלקים שזה ויש חלקים שזה
2. כןן
3. מושלם
4. גם וגם! ברור שצריך גם סרטים!
5. בספרים.

--------------------
פרשתי

---------
פורסם ב: Jan 4 2024, 15:12 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 2918
משתמש מספר: 86039

1.מה לדעתכם יותר טוב הסרטים או הספרים?סרטים
2.אתם אוהבים את הסרטים?מאוד
3.היה אפשר לשפר משהו? אם כן מה? אם לא למה?לא כי הם מושלמים
4.האם הספרים הספיקו או שהסרטים נחוצים? הסרטים מואד נחוצים
5.יש הרבה שחקנים בסרטים והרבה דמויות בספר מה אתם חושבים שיש יותר דמויות בספרים או בסרטים? בסרטים

--------------------

---------
פורסם ב: Jan 18 2024, 18:28 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
משתמש מספר: 84507

1. מבחינתי זה בא ביחד
2. כן מאוד
3. לא יודעת
4. הסרטים הוסיפו המוןןןןן
5.בסרטים יש יותר. כי בסרטים רואים את כל התלמידים של הגוורטס ובסמטת דיאגון עוברים מלא אנשים וכו'... אבל בספרים לא כתוב את כל האנשים האלה

--------------------
פרשתי

---------
  פורסם ב: Jun 21 2024, 13:38 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1577
מגדר:
משתמש מספר: 61851

שלום לכולם, ברצוני לענות על שאלה שלוש:
היה אפשר לשפר משהו בסרטים? אם כן מה? אם לא למה?
לדעתי יש איזו בעיה בסרט השביעי שכמובן מבוסס על הספר אבל יותר הרגשתי את הבעיה הזאת בסרט.
הנקודה הזאת עלתה לי במלחמה הנוכחית(מלחמת חרבות ברזל).
בסרט השביעי הארי וחבריו נמצאים במלחמה ומשהו הפריע לי שם.
אני היום חי במלחמה ורוב הזמן אני בן אדם שמח, אני לא חושב כל הזמן על זה שאני במלחמה ולכן אני אהיה כל היום עצוב, מה שנראה לי חוץ מזה כדבר שלא נכון לעשות בהתחשב בזה שאם אני אהיה עצוב כל הזמן אז האויבים שלנו ניצחו אותנו לא רק בכמות ההרוגים אלא גם בהורדת המורל הכללי.
לעומת זאת בסרט של הארי פוטר אנשים לא שמחים. יש פעמיים שאנשים מהטובים צוחקים וזה פרד וג'ורג', כשלג'ורג' נפלה האוזן והוא שוכב על הספה בסלון, ומקגונגל כשהיא קוראת לפסלים לקום לתחייה.
בשני המקרים זה לא נקרא "צחוקים".
במקרה הראשון כי זה פרד וג'ורג' והם אנשים שאוהבים לעשות בדיחות כל הזמן אז זה לא מיוחד שהם יצחקו ובמקרה השני דווקא זה טוב שמקוגנגל צחקה אבל גברת מולי מסתכלת עליה במבט מתמיה, כאילו: "זה ממש מוזר מה שעשית עכשיו..."
יש לעומת זאת דווקא אנשים אחרים שצוחקים בסרט וזה וולדמורט ובלטריקס.
כאן בדיוק הבעיה - אם הרעים צוחקים והטובים לא, אז גם אם הארי בסוף ניצח את וולדמורט אין פה ניצחון של המורל אלא רק ניצחון טכני(עוד טעות לדעתי - למה אף אחד לא שמח אחרי מפלת וולדמורט בסרט?).
ח'ברה, במלחמה מותר להיות שמחים, ככה לפי דעתי...
אשמח לתגובות:)

--------------------
כל מי שרואה את החתימה בבקשה לקרוא את הפאנפיק "המסדר שנלחם"

פליזזזזזזזזזז

---------
פורסם ב: Jun 25 2024, 16:13 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 6777
משתמש מספר: 86594

1.הספרים. אבל לא בפער כי גם הסרטים ממש טובים
2.ברור
3.כן
4.הסרטים נחוצים
5.בסרטים. כי נניח כל הילדים בהוגוורטס בסרט רואים אותם אבל בספר לא כותבים ילד ילד

--------------------
שירה| רייבנקלו| 13| דוסה| משקפיים| מתמטיקה| תולעת ספרים| שה"ה| סוקיף לנצח|

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 26 2024, 12:36 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
חרמשים: 20512
משתמש מספר: 45181

QUOTE (ברטי קראוץ' הבן @ Jun 21 2024, 12:38 PM)
שלום לכולם, ברצוני לענות על שאלה שלוש:
היה אפשר לשפר משהו בסרטים? אם כן מה? אם לא למה?
לדעתי יש איזו בעיה בסרט השביעי שכמובן מבוסס על הספר אבל יותר הרגשתי את הבעיה הזאת בסרט.
הנקודה הזאת עלתה לי במלחמה הנוכחית(מלחמת חרבות ברזל).
בסרט השביעי הארי וחבריו נמצאים במלחמה ומשהו הפריע לי שם.
אני היום חי במלחמה ורוב הזמן אני בן אדם שמח, אני לא חושב כל הזמן על זה שאני במלחמה ולכן אני אהיה כל היום עצוב, מה שנראה לי חוץ מזה כדבר שלא נכון לעשות בהתחשב בזה שאם אני אהיה עצוב כל הזמן אז האויבים שלנו ניצחו אותנו לא רק בכמות ההרוגים אלא גם בהורדת המורל הכללי.
לעומת זאת בסרט של הארי פוטר אנשים לא שמחים. יש פעמיים שאנשים מהטובים צוחקים וזה פרד וג'ורג', כשלג'ורג' נפלה האוזן והוא שוכב על הספה בסלון, ומקגונגל כשהיא קוראת לפסלים לקום לתחייה.
בשני המקרים זה לא נקרא "צחוקים".
במקרה הראשון כי זה פרד וג'ורג' והם אנשים שאוהבים לעשות בדיחות כל הזמן אז זה לא מיוחד שהם יצחקו ובמקרה השני דווקא זה טוב שמקוגנגל צחקה אבל גברת מולי מסתכלת עליה במבט מתמיה, כאילו: "זה ממש מוזר מה שעשית עכשיו..."
יש לעומת זאת דווקא אנשים אחרים שצוחקים בסרט וזה וולדמורט ובלטריקס.
כאן בדיוק הבעיה - אם הרעים צוחקים והטובים לא, אז גם אם הארי בסוף ניצח את וולדמורט אין פה ניצחון של המורל אלא רק ניצחון טכני(עוד טעות לדעתי - למה אף אחד לא שמח אחרי מפלת וולדמורט בסרט?).
ח'ברה, במלחמה מותר להיות שמחים, ככה לפי דעתי...
אשמח לתגובות:)

חייבת להגיד שאני לא מסכימה בכלל
שני הסרטים האחרונים מציגים בצורה מאוד טובה לדעתי את החוויה של מלחמה - לא את החוויה שלך, שיושב בבית וכנראה רחוק מקו העימות, אלא את החוויה של חיילים בחזית. אפקטיבית זה מה שהארי, רון והרמיוני הופכים להיות - הם כוח חלוץ במלחמה מול וולדמורט, רוב הזמן הם נמצאים במקומות מסתור או מנסים להשיג מודיעין או תוקפים בעומק שטח האויב, ברור שהם לא במצב רוח מרומם, וברור שאין הרבה צחוקים. צחוקים, כיף, אווירה טובה - כל אלה הם נחלת העורף (ובהרבה מובנים, לצאת לבלות בזמן מלחמה זאת פריווילגיה) ויש שיגידו התפקיד של העורף.
זה שהדמויות בהארי פוטר עצובות כשיש מלחמה זה נורמלי לזמני מלחמה - במיוחד אם אתה נלחם בה בעצמך, או אם אתה מכיר אישית מישהו שנלחם, או אם אתה מכיר אישית מישהו שהוא לא לוחם אבל כן קורבן (אצל הארי אלה החברים שלו שחזרו להוגוורטס בשנה השביעית, אצלנו בארץ אלה החטופים)
ושמחה בחזית נראית אחרת משמחה בעורף - בעורף אתה בטוח, ולכן ברים ומסעדות יכולים להיות פתוחים, אפשר לערוך מסיבות והופעות, אפשר להיפגש עם החברים ולהסתובב בעיר כל יום. בחזית אתה מוגבל במה זמין לך ומה פרקטי לעשות (מן הסתם מסיבה, מוזיקה חזקה, אלכוהול וכו' הם לא אופציה) אז אתה מוצא דרכים אחרות לשמוח - למשל, בסרט השביעי יש סצנה מקסימה שבה, אחרי שרון עוזב, הארי והרמיוני פשוט מדליקים את הרדיו ורוקדים. הם צוחקים, מוצאים רגע מפלט ונחת. וגם כשבסרט השמיני מקגונגל ונוויל(?) הולכים במסדרון והשיחה הטקטית שלהם הופכת ל"קאבום?" "כן, מר לוגנבוטום, קאבום" זה הומור חזית!
לגבי פרד וג'ורג' זה דווקא סופר חשוב שהם ממשיכים לצחוק, הם הופכים בהרבה מובנים לעוגן של נורמליות בזמנים שהם הכל חוץ מנורמליים. הצחוק של בלטריקס וולדמורט לעומת זאת, עוד מהסרטים הקודמים מזוהה עם השיגעון שלהם - ככה שכשהם צוחקים זה לא מרגיש כאילו ידם על העליונה אלא כמו עוד רגע של "אוי ואבוי, הרעים האלה".
והניצחון של הארי הוא חד משמעית ניצחון מוחלט, מעל לכל ספק! זה הכי טבעי שתוך כדי המלחמה המורל יהיה מעורער ושהאוכלוסיה הכללית תתאושש רק אחרי שהמלחמה נגמרת (תסתכל למשל על צרפת במלחמת העולם השנייה - תוך כדי הכיבוש הנאצי הצרפתים היו עסוקים במלחמה ברחובות שלהם, קודם גלויה ואז מחתרתית, ורק בסוף המלחמה הצרפתים התחילו ממש לחגוג ולשמוח. בגלל האופי המחתרתי של המלחמה של הארי והחברים ההשוואה נראית לי יותר במקום מאשר ההשוואה לחרבות ברזל, אלא אם אתה רוצה להשוות את הארי לתושבי עזה שמתנגדים לחמאס)
אגב, גם בספר הדמויות לא חוגגות את הניצחון על וולדמורט מיד אחרי שהמלחמה נגמרת. תמיד הפריע לי שהפרק האחרון נגמר בזה שכולם לוקחים רגע את הנשימה הראשונה של "זהו, זה נגמר" ובמקום לראות את הדמויות חובשות את הפצעים ויוצאות לחגיגה הראשונה אנחנו מדלגים על "היום שאחרי" (שהוא בעיניי החלק הכי מעניין) וקופצים 19 שנה קדימה, שזה המון! זה יותר מהגיל של הדמויות כשהמלחמה נגמרת! מה אכפת לי מהארי בן 36 ומהילד שלו שאני לא מכירה, אני רואה לראות את הארי חוגג יום הולדת 18 חודשיים-שלושה אחרי שהמלחמה נגמרה בניצחון והוא מעכל שאף אחד לא רוצה לצוד ולהרוג אותו יותר.

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted ImageUser Posted Image
User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 27 2024, 14:44 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 5766
משתמש מספר: 86561

1. ברור שהספרים!
2. הם טובים אבל ביחס לספרים ממש לא
3. הדמויות בסרטים קצת שונות לדוג' התאומים לדעתי היה אפשר להכניס יותר קטעים שלהם.
4. הספרים הספיקו.
5. בספרים ברור!

--------------------
-- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! --
תעריכו את האנשים שסביבכם
כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים.

---------
פורסם ב: Jul 3 2024, 22:48 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1577
מגדר:
משתמש מספר: 61851

QUOTE (Fandom Girl @ Jun 26 2024, 11:36 AM)
חייבת להגיד שאני לא מסכימה בכלל
שני הסרטים האחרונים מציגים בצורה מאוד טובה לדעתי את החוויה של מלחמה - לא את החוויה שלך, שיושב בבית וכנראה רחוק מקו העימות, אלא את החוויה של חיילים בחזית. אפקטיבית זה מה שהארי, רון והרמיוני הופכים להיות - הם כוח חלוץ במלחמה מול וולדמורט, רוב הזמן הם נמצאים במקומות מסתור או מנסים להשיג מודיעין או תוקפים בעומק שטח האויב, ברור שהם לא במצב רוח מרומם, וברור שאין הרבה צחוקים. צחוקים, כיף, אווירה טובה - כל אלה הם נחלת העורף (ובהרבה מובנים, לצאת לבלות בזמן מלחמה זאת פריווילגיה) ויש שיגידו התפקיד של העורף.
זה שהדמויות בהארי פוטר עצובות כשיש מלחמה זה נורמלי לזמני מלחמה - במיוחד אם אתה נלחם בה בעצמך, או אם אתה מכיר אישית מישהו שנלחם, או אם אתה מכיר אישית מישהו שהוא לא לוחם אבל כן קורבן (אצל הארי אלה החברים שלו שחזרו להוגוורטס בשנה השביעית, אצלנו בארץ אלה החטופים)
ושמחה בחזית נראית אחרת משמחה בעורף - בעורף אתה בטוח, ולכן ברים ומסעדות יכולים להיות פתוחים, אפשר לערוך מסיבות והופעות, אפשר להיפגש עם החברים ולהסתובב בעיר כל יום. בחזית אתה מוגבל במה זמין לך ומה פרקטי לעשות (מן הסתם מסיבה, מוזיקה חזקה, אלכוהול וכו' הם לא אופציה) אז אתה מוצא דרכים אחרות לשמוח - למשל, בסרט השביעי יש סצנה מקסימה שבה, אחרי שרון עוזב, הארי והרמיוני פשוט מדליקים את הרדיו ורוקדים. הם צוחקים, מוצאים רגע מפלט ונחת. וגם כשבסרט השמיני מקגונגל ונוויל(?) הולכים במסדרון והשיחה הטקטית שלהם הופכת ל"קאבום?" "כן, מר לוגנבוטום, קאבום" זה הומור חזית!
לגבי פרד וג'ורג' זה דווקא סופר חשוב שהם ממשיכים לצחוק, הם הופכים בהרבה מובנים לעוגן של נורמליות בזמנים שהם הכל חוץ מנורמליים. הצחוק של בלטריקס וולדמורט לעומת זאת, עוד מהסרטים הקודמים מזוהה עם השיגעון שלהם - ככה שכשהם צוחקים זה לא מרגיש כאילו ידם על העליונה אלא כמו עוד רגע של "אוי ואבוי, הרעים האלה".
והניצחון של הארי הוא חד משמעית ניצחון מוחלט, מעל לכל ספק! זה הכי טבעי שתוך כדי המלחמה המורל יהיה מעורער ושהאוכלוסיה הכללית תתאושש רק אחרי שהמלחמה נגמרת (תסתכל למשל על צרפת במלחמת העולם השנייה - תוך כדי הכיבוש הנאצי הצרפתים היו עסוקים במלחמה ברחובות שלהם, קודם גלויה ואז מחתרתית, ורק בסוף המלחמה הצרפתים התחילו ממש לחגוג ולשמוח. בגלל האופי המחתרתי של המלחמה של הארי והחברים ההשוואה נראית לי יותר במקום מאשר ההשוואה לחרבות ברזל, אלא אם אתה רוצה להשוות את הארי לתושבי עזה שמתנגדים לחמאס)
אגב, גם בספר הדמויות לא חוגגות את הניצחון על וולדמורט מיד אחרי שהמלחמה נגמרת. תמיד הפריע לי שהפרק האחרון נגמר בזה שכולם לוקחים רגע את הנשימה הראשונה של "זהו, זה נגמר" ובמקום לראות את הדמויות חובשות את הפצעים ויוצאות לחגיגה הראשונה אנחנו מדלגים על "היום שאחרי" (שהוא בעיניי החלק הכי מעניין) וקופצים 19 שנה קדימה, שזה המון! זה יותר מהגיל של הדמויות כשהמלחמה נגמרת! מה אכפת לי מהארי בן 36 ומהילד שלו שאני לא מכירה, אני רואה לראות את הארי חוגג יום הולדת 18 חודשיים-שלושה אחרי שהמלחמה נגמרה בניצחון והוא מעכל שאף אחד לא רוצה לצוד ולהרוג אותו יותר.

הבנתי מה את אומרת. לא יודע, חברים שלי נלחמו בחזית והם סיפרו שהם צחקו שם מדברים ומצאו פורקן, דווקא זה המקום לשבת ולצחוק עם אנשים כשהכול נראה קודר מסביב.
ודווקא בספר מיד אחרי שהארי הרג את וולדמורט האולם פרץ בתשואות בניגוד לסרט שמיד אחרי שהוא הרג אותו הארי ורון והרמיוני דיברו ועדיין לא היה להם שום חיוך על הפנים.
זה מאוד מורגש בסרט שהארי, רון והרמיוני כל הזמן רציניים. לא חושב שזה צריך להיות ככה במלחמה אבל זכותך לחלוק עלי
אבל שכחתי את השיחה בין מקונגל לנוויל בזה אין ספק.
יותר דיברתי על הארי, רון והרמיוני

--------------------
כל מי שרואה את החתימה בבקשה לקרוא את הפאנפיק "המסדר שנלחם"

פליזזזזזזזזזז

---------
פורסם ב: Aug 29 2024, 13:38 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 102
מגדר:
משתמש מספר: 87032

1.מה לדעתכם יותר טוב הסרטים או הספרים? הספרים. בבירור
2.אתם אוהבים את הסרטים? כן. אבל פחות מהספרים
3.היה אפשר לשפר משהו? אם כן מה? אם לא למה? לעשות את זה יותר דומה למקור
4.האם הספרים הספיקו או שהסרטים נחוצים: כל אחד מה שהוא אוהב, לי קצת הרס את הדמיון
5.יש הרבה שחקנים בסרטים והרבה דמויות בספר מה אתם חושבים שיש יותר דמויות בספרים או בסרטים? ברור שבספרים. כל האנשים שרק מוזכרים בתור אלו שכתבו איזה ספר או משהו (אדלברט רוח, מירנדה גוזלי, לחיימוס בוראז' ועוד המון בסגנון)
מקווה שתכתבו את דעתכם

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (2) [1] 2 
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025