![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:17 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק אור עדן ומיקה מושלמות האחרים לא כל כך....אריק שר מזביע -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:17 PM
|
||
היי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:20 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שי גם מושלמת על אריק מסכימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:21 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אריק לא שר מזוויע
הוא פשוט לא שר הוא מדבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
דאבללל
כנראה שזה לא היה בטעות... -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:24 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://youtu.be/R0CRCP0DPyM?si=GiRXVYzSezl3Lm9b
קחו תהנו לן. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:36 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליה אני חושב שהגזמתי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:37 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://youtu.be/BygXXiKLnv4?si=LcMUidvmVQc78gyD
השיר הזה הוא פארודיה נהדרת נעמה תענה גם לי על האיו פה >< ליה רק רציתי לשאול למה השיער זה סעיף נפרד ממראה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:37 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם רוצה שרשור
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:38 PM
|
||||
אני לא מצליח לחשוב על אופציות כלשהן :0 סו אתה מאוד מוזמן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:38 PM
|
||||
לא הגיוני לתת לו פעם בחודש כזה ללכת לבית חולים מוגלגי הא? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:40 PM
|
||||
כל עוד זה לא נופל על זמן בית ספר אז האמת אני לא רואה למה לא לופין אמר שהוא יוצא לבקר את האמא החולה שלו או משהו כדי לכפות על העובדה שהוא איש זאב ואף אחד לא הטיל בזה ספק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:41 PM
|
||||
אבל זה כמה ימים פעם בחודש אז זה כן על זמן בית ספר :0 האמת אפשר להגיד שיתנו לו לצאת לבדיקות אבל אין להם באמת איך להוביל אותו לבית חולים במקרה חירום וכאילו הוא יכול למות ככה בזמן הבית ספר נגיד הוא מת בזמן הבית ספר לא אחרי וזה יכול להיות סיבה למה לוקה ונטשה ברחו מעולם הקסמים גם ולא רצו שהילדים יהיו חלק מזה >< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2024, 20:41 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אבל אין לי רעיון ואני לא רוצה למלא טופס על דמות אבל אני גם לא רוצה מפאנגום כאילו לא בא לי משהו עם עלילה מסובכת בא לי קומפורט כזה כמו הארטסטופר אם אתה מבין וכזה לקחת תמונה מפינטרסט של מישהו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |