![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 64 65 [66] 67 68 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 13:08 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם נקיונות גם מלחמה וגם מבחן מחר. ![]() -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 13:09 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נס פך הפאנפיק הפאנפיק האחד הספיק לשמונה ימים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
אכן D: אכן זה מילה מצחיקה אכן אם הייתי פוגשת את ליני הייתי שואלת אותו איך הוא מצליח ללבוש את הבגדים האלה זה הדבר הכי יפה בעולם אבל זה גם לא נוח בכלל למרות שאולי זה לא נוח רק כשקונים את זה מאליאקספרס (?) -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה קרה שנה שעברה הסםיק לי סלית לניצחוןןן איימי איך מבחן? אין לימודים בגלל התקהלות לא? תמיד יש מלחמה.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 13:10 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 13:10 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכחי מהבגדים שלו לפעמים הוא לובש את הבגדים של לינט. זה לא נראה כאילו זה יהיה נוח אפילו כשבת לובשת את זה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 13:11 PM
|
||||
איזה? מצאו דרכים, לא מעניינת אותם מלחמה -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שכן אני מרגיש מותקף אישית אני שוקל לקנות גואה שא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
זה יעלה רק בשנהל הבאה אז כרגע לא שווה
יש סיכוי שפירסמת פאנפיק ואתה יכול לכתוב בבעלי תפקידים? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 13:12 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 13:13 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נכוןן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
כןן כנראה יש להם כוח על ללבוש בגדים גם אם הם בכלל לא נוחים -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...4775&showchap=1 איתיחר,אתה יכול לבקש על זה תגמול,לא? @אוניסף,
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 13:14 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי פעם קומיקס של ליני ולינט מחליפים בגדים. אני לא אשלח אותו כאן כי זה הומור קצת מיני. וגם הומור דפוק. אבל זה הצחיק אותי ממש. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2024, 13:14 PM
|
||||||
להסתכל על העריכה -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |