![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:30 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא התנזרות,? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:31 AM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התנזרתי אל תדאגי כמו שאמרתי, פנטזיה שלא תמומש אבל הוא כזה חתיך אבל וואו נשבעת שכל אחד יכול לעבור צד כשרואים אותו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:32 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה תעשי מה שבא לך אבל לא נראה לך קצת... בעייתי? -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:33 AM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ציניות אתה מכיר? חחחח אני לא באמת אתאסלם בשבילו אנטישמי מסריח חתיך הורס למות אבל אנטישמי פחות עושה לי את זה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:33 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוח
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:36 AM
|
||||||||
*נושם לרווחה* אז להיעלב? -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 08:37 AM
|
||||||||||
אל תיעלב לי וואעליההה זה מה שחסר לי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 09:11 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 09:17 AM
|
||
עשיתי כמעט 1000 הודעות בחצי יום
אשכרה הקדשה בפחות מ-24 שעות אני משהו מיוחד ומתקרבת לפרישה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 09:57 AM
|
||
יש לי רעיון מעולה לשם לנוד
ומלא זמן לא פתחתי אחד באמת אולי הגיע הזמן שאעשה את זה -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 10:15 AM
|
||||
אולי תעזרו לי להציע נישואים ליסמין עם נו"ד מה אתה אומר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 10:36 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי מבחן שאמור להיות בשתים עשרה אז שלחתי הודעה למורה כדי לשאול אם המבחן עדיין מתקיים והיא אמרה לי שכן ולבוא עוד עשר דק לחדר שלה
אני בבית בפיג'מה מה היא רוצה ממני -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 10:52 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי עבודת צילום פעם ראשונה בחיים אני בלחץ
-------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 11:13 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הללו את פיבס
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2024, 11:27 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלוו
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |