![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 12:37 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאייי רוצה לפתוח? או שכדאי סיפור רקע לפני?
טוב אני אשאל אותה כשהיא תבוא. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 12:38 PM
|
||
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 12:39 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קדימהה מה הסיפור רקע? ואיפה אנחנו גרים? בנים או בנות? אחרי הגירוש או לפני? באים ליישב בהתחלה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 12:42 PM
|
||
אממ אפשר נצרים או ישוב בגוש עצמו. בנות. לפני, או בזמן, או לא יודעת, אפשר בזמן מפוני ימית.
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=175598 תשתתפי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:08 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צמאה😭😭
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:10 PM
|
||
ואני רעבהההה
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:11 PM
|
||
להגיד את זה עוד פעם?
תשתתפוווו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:17 PM
|
||||
גם אנייי אני רוצה וופל בלגי איזה דודות מוזרות יש לי לא מזמן היה לי דודא למים קרים🤦♀️ עוד כמה זמן? אוקיאוקי -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:21 PM
|
||
עוד כמה זמן באמת?
ואני רוצה מרק. גם ופל בלגי טוב. ופסטה חלבית. יופי כל הכבוד. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:37 PM
|
||
5 שעות נראלי
אם יש לי טלפון רז אני יכולנ לשרוד אם לא אז אני אתעלף גם אנייייי יווו 🥵🥵 -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:41 PM
|
||
לי יש משימות לעשות, בסוף כל משימה עשר דקות סרט כי בלי תגמול אני לא אעשה אותה (בניגוד לאם אני לא בצום) וכבר עשיתי שתיים מתוך ארבע.
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:44 PM
|
||
בהצלחה🖤🖤
אגב רוצה לשלוח ברכה ליומולדת של נוע?? -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:46 PM
|
||
כןכן בטח. אבל לא עכשיו. מחר.
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:49 PM
|
||
אוק
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 14:50 PM
|
||
תגידי, את קוראת עולם קטן?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |