![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (103) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 18:37 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבוע וחצי
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 18:38 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ת"ת? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 18:39 PM
|
||
על מי את עובדת רומיה?
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 18:49 PM
|
||
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=175283
אני ממש אוהבת את הסיפור רקע. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 18:50 PM
|
||
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 18:51 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן.. אחרי הכל בין הזמנים.. מיכל: יותר קשוח ומסובך להסביר על חיינו המנסובכים אגב עריכה.. אה קונמיתי את השמש והכוכב@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הודעה זו נערכה ע"י כורש2 ב Jun 18 2024, 18:53 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 18:54 PM
|
||
הבנתי.
לא כיף להם. מצד שני, ממש כיף להם. ואני עכשיו אלך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 18:57 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםם
הי אני חדש כאן -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 18:58 PM
|
||||
ברוך הבא! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 18:58 PM
|
||
תודה ברוכים הנמצאים
חחח -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 19:02 PM
|
||
הי ג'ייק
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 19:05 PM
|
||
היי מיכל שתדעי שרק בזכות הנדנוד (המטריד אההם) שלך אני כאן
הומור בצ"ד😜 ממש שמח להיות כאן -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 19:06 PM
|
||
חחח
בזכות חפירותי המוצדקות -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 19:06 PM
|
||
חחח כמובן
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2024, 19:08 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא לא.. פעם הייתי בתלמוד תורה.. ממש כיף אתה לומד גם רוב הזמן רק קודש.. אבל אתה גומר מאוחר.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |