![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) « ראשון ... 2 3 [4] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 11 2024, 11:05 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ישראלית גאה כי אני אוהבת את הכינרת
אני לא -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2024, 11:10 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כן!
אני יהודייה גאה כי אנחנו באמת יכולים לבנות לאומיות נכונה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 04:59 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ישראלי גאה כי אני מאמין ש:
עם ישראל חאאאי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2024, 09:44 AM
|
||
אני יהודיה גאה כי יש לי את העבר הכי מפואר ואנחנו קיימים כבר ארבעת אלפים שנה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2024, 12:22 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ישראלית גאה כי אני שומרת על איכות הסיביבה של הארץ
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2024, 16:50 PM
|
||
כל הכבוד!
אני יהודייה גאה כי אני זוכרת דברים שקרו לפני יותר מאלפיים שנה, מודה עליהם או צמה עליהם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |