![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 00:30 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ב"סד
הכל בסדר אני מסתובבת ברחובות ובוכה על מה שתמיד היה תמיד הדיכאון ליווה אותי ותמיד הוא יהיה איתי כשאני חושבת על העולם אני מתחילה לקלל למה אני פה? למה אני בכלל עדין פה? אני עוצרת ונכנסת לאחת החורבות בין השיחים למשהו אכפת? למשהו משנה? למה אנשים שאני אוהבת לא פה? למה כל מה שאני צריכה כרגע לא ברשותי? העולם חרא אני מקללת ובוכה מה היה קורה אם לא הייתי כאן לברוח? אני לוחשת וחושבת.. עדיף לי לחיות במציאות אחרת אני שורטת עדיף לי לא לחיות למה אני פה? אני בוכה כל כך חזק ואני נחנקת אני מושיטה ידיים אל הגרון שלי ולוחצת אחרי כמה שניות אני מפסיקה ואז שוב אני בוכה ובוכה וזה משחרר אבל... למה אין פה משהו שיעזור שיתמוך שירגיע ,שיחבק אותי חזק ויגיד הכל בסדר.. -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 00:33 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיכל אספתי את הרסיסים 💔
חיברתי אותם❤️ חבשתי❤️🩹 תראי איך יצא : 💖 אני שולח לך 💌 אני הייתי אהיה ותמיד כאן! -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2024, 00:39 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3>>>>
אני שרופה עליך אתה ממש כמו אח גדול שאפשר להגיד לו הכל❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |