![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 31 2024, 13:00 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() היי משתמשים! אחרי שבועיים שבהם שלחתם לי את המשפטים שלכם, הגיע הזמן להתחיל במשחק עצמו. למקרה שאתם לא זוכרים את חוקי המשחק, יש הסבר מפורט כאן. אני הולך להגיב כאן כל פעם עם אחד מהמשפטים ששלחתם לי, ואתם תצטרכו לנחש מי כתב לי אותו מתוך רשימת המשתמשים שמשתתפים במשחק. לכל אחד יש רק שני ניחושים. אם אתם כתבתם את המשפט אסור לכם לנחש את עצמכם, אבל ותר לכם לכתוב את השם של כל אחד מהמשתמשים האחרים. אני הולך להגיב כל פעם עם משפט חדש, ועם השם של המשתמש הראשון שניחש מי המשתמש שכתב את המשפט. הראשון שיכתוב את השם הנכון יזכה בנקודה. כל נקודה שווה לחמישה חרמשים, והמנצח יזכה בבונוס של 200 חרמשים ו-5 נקודות בית! רשימת המשתמשים שמשתתפים במשחק: לונה, Marinette Dupain Cheng ליה, Hermione Potter~ אורי, Master Of Puppets ניתאי, Adrien Agreste ליאור, ליאור המלך רונית, Fandom Girl קאלאדין, Wylinh אמיר, Rocket Man נועה, בעזה ננצח נטע, בקביק 222 אוניסף, Harlequin המשפט הראשון הוא: אני ממש לא אוהב.ת גלידה בהצלחה! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2024, 14:34 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניסף, Harlequin
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2024, 15:51 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לונה, Marinette Dupain Cheng
-------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2024, 17:09 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2024, 18:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמיר
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2024, 19:00 PM
|
||
קאלאדין
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2024, 22:26 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליה, Hermione Potter~
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2024, 07:42 AM
|
||
נועה
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2024, 09:27 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמיר
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2024, 23:09 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאור?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2024, 06:17 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קאלאדין
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2024, 06:56 AM
|
||
אורי
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2024, 09:21 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניתאי
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2024, 09:25 AM
|
||
אוניסף
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2024, 10:15 AM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד ליה! את זוכה בנקודה. המשפט השני: יש לי צמרמורת אבל בקטע ממש ממש רציני מנעליים שמשתפשפות על הרצפה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |