![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 01:01 AM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
על פחות מזה FBI פרצו לבתים שיזהר במילים שלו -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 01:02 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שניה אחר כך הוא מסתכל למעלה ומנופף ואומר ״היי אף בי איי היי אף בי איי. זה היה שקר. אני שיקרתי הרגע זה היה שקר.״ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 01:14 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“What is like going through a divorce?” It’s fire it’s been epic shout out divorce
אני מתתתת “More people should go through divorces” חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהב את טובו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 01:19 AM
|
||
אוקיי מישהו שאל אותו אם הוא אוהב את bts והוא היה כזה כם אני צופה בהרבה מאחורי הקלעים של סרטים וזה
העובדה שהטלפון שלי ניסה לתקן bts לbra כשכתבתי את התגובה הזאת אומרת די מה דעתי על bts אני עם טובו אני יותא בקטע של מאחורי הקלעים --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 02:31 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת שהשעה 2:30 בלילה,
אבל אולי יש פה מישהו במקרה? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 02:44 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנייייייי
הדסס את ברוגז איתי? -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 02:47 AM
|
||
מה פתאוםםםם
בחיים לא! לא היה פה אף אחד אז הלכתי לשחק רמי כמו זקנה.. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 02:47 AM
|
||
חחח
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 02:48 AM
|
||
כמעט כבר התייאשתי והלכתי לישון
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 02:51 AM
|
||
לאאא
אבל אני ייב לומר אני נשאר כאן רק קצת ואז הולך לראות סרט עם אחותי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 02:54 AM
|
||
מההה
אוףףף טוב נו אבל מה זה 'קצת'? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 03:00 AM
|
||
בוא נגיד עד שאמא שלי תכעס?
חחח -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 03:04 AM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה יש כאן אנשים??
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 03:05 AM
|
||
חחח
אוי בוא נקווה שהיא פשוט תלך לישון ולא תשים לב :) היי מאיר וברור שיש פה אנשים! אם לא פה, איפה עוד נהיה? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 03:06 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במיטה ישנים בחלום השמיני -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |