![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 03:48 AM
|
||
![]() מוגל |
ג'ייק תרגע, היא דיברה איתי לא איתך
ותפסיק לקנא היא חברה שלי עכישיו -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 03:49 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו וואו וואו היא הייתה חברה שלי קודם
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 03:49 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול אם היא תגיב יותר מהר לשרשורים.... סתאםם אני לא נוטשת אותך הכל בסדר -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 03:50 AM
|
||
יופי 3>
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 03:52 AM
|
||
3>>>
טוב, ערכתי עכשיו זה בסדר? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 03:53 AM
|
||
![]() מוגל |
יא חוצפן,
טוב טוב בסדר... אבל רק כי רואים סרט ביחד -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 03:54 AM
|
||||
חחח רבים עליי?! עלי? מפתיע אבל תמשיכו -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 03:58 AM
|
||
![]() מוגל |
לאה מריבה עם ג'ייק זה 5 דקות לא יותר
אגב את פותחת את השרשור, באיזה תקופה נעשה אותו? -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 04:01 AM
|
||||
אההממ שאלה קצת נובית: איך פותחים שרשור? רוצה שנעשה אחרי שהכל נגמר עם הנסתרים ועכשיו זה סתם ביום יום? (אפילו שזה עוד לא קרה..) -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 04:03 AM
|
||
![]() מוגל |
אין בעיה ואני אפתח, או שג'ייק יואיל בטובו לקום מהספה ולפתוח לנו אבל אילך נקא לו
אני בעד: צוות פוסטר קיף המנצנץ -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 04:05 AM
|
||
הוד מעלתו לא רוצה לקום.
טוב נו... בשבילך הדס. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 04:07 AM
|
||
![]() מוגל |
ואי ואי יא מוגזם אבל הדס צריכה להחליט על שם...
-------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 04:10 AM
|
||||
וואי תודה אני מרגישה מיוחדת תודה רבה להוד מעלתו שיר אני מממש עפתי כל השם שלך של 'צוות פוסטר קיץ המנצנץ'' לכי על זה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 04:27 AM
|
||
![]() מוגל |
יאלה אז אני פותחת.
-------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 04:28 AM
|
||
ייאאיי
אני מחכה>< ג'ייק לאן נעלמת? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |