![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 05:23 AM
|
||
![]() מוגל |
אבל רצינו סרט...
וג'ייק איתך בטלפון, נראה לי שבסוף לא נראה תראו מה השעה.... -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 05:28 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן.. באמת מאוחר
אני אחכה לשש, אני אוציא את הכלב ואז אני אלך לישון אז עד שש? ![]() ![]() -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 05:33 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כאן!
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 05:34 AM
|
||
![]() מוגל |
בהצלחה לכם אני זזה לישון ג'ייק תכבה את האור בסלון כשסיימת ומחר רואים את הסרט.
ליילט הדס -------------------- Shira🎶nerdy🎶 books end music it's life אחותו התאומה של ג'ייק (אם זה מעניין מישהו) תמיד תרוצו אחרי החלומות שלכם אם לא תגשימו אותם לפחות תרזו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 05:35 AM
|
||
סבב
ואל תאמרי לי ליילט -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 05:37 AM
|
||||
ישששששש לילט שירה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 05:51 AM
|
||
היא מוסרת את אהבתה מהחלום שלה
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 05:55 AM
|
||
חחחח
תמסור לה אהבה מהמציאות שלי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 05:58 AM
|
||
אני לא נכנס לה לחלומות
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 06:04 AM
|
||
לול
נו טוב כשהיא תחזור למציאות -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 06:11 AM
|
||
אני אומר לה
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 06:15 AM
|
||
יופי :]
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 06:31 AM
|
||
שיט אמא לי תפסה אותי
שיטטטטטטטטטטטטטטט -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 06:33 AM
|
||
אמג'ד
סורייי לך לישוןן תעדכן פרטים אחכ הודעה זו נערכה ע"י emma.p ב Aug 11 2024, 06:33 AM -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 11 2024, 06:34 AM
|
||
לא הכל טוב היא כבר תפסה אותי,
והלכה לישון שוב, אני בסדר -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |