![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 01:28 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן Tbh אני ככ מחכה שזה יגמר נמאס לי ממש לשמוע על זה זה ככ משעמם אותי ואפילו פחות אנשים מתייחסים אליי עכשיו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 01:36 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן גם כל החברות שלי התחילו לדבר על זה ואני הייתי כל-כך מחוץ לשיחה 🤦🏻♀️ -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 01:50 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריל וואנס ראו זאייץ אי וולק כשהם היו קטנים
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 01:57 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיר עזבת?
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 02:01 AM
|
||
באלי אוכל
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 02:01 AM
|
||
https://m.youtube.com/watch?v=-9Hn0B_Ojuo&l...ndex=12&pp=iAQB
החרא הזה עשה לי סיוטים רוב הסדרות שראיתי כשהייתי קטן האמת --------------------
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 02:03 AM
|
||||
אפשר לשאול מה זה?) ![]() -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 02:04 AM
|
||||
סדרה כזאת אני חושב אנטושקה אנטושקה --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 02:05 AM
|
||||
זה נשמע כמו סוג של דג חחח -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 02:06 AM
|
||||
אנטושקה? זה השם של הילדה כי זה מתחרז עם קרטושקה --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 02:08 AM
|
||
אתם לא מבינים אני חווה את הילדות שלי מחדש
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 02:09 AM
|
||
הדס הגיבותי
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 02:09 AM
|
||||
למהה? @ג'ייק גמני -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 02:11 AM
|
||||
מה זאת אומרת למה אני הלכתי לחפש איזה סדרה ספציפית שהייתי רואה מלאאאאאאכ כאילו מלא ואין לי שום דרך למצוא את זה אין לי אפילו רמז --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 6 2024, 02:11 AM
|
||
יש שם?
אולי אני אמצא לך -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |