![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 75 76 [77] 78 79 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 01:03 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן לא מקובל מבחינתי אחרי 8:30 אסור לעשות רעש --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 01:04 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טכנית זה אחרי 23 אבל שיהיה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 01:05 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 01:06 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוקית
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 01:16 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טכנית זה מותר להיות בטלפון גם באחדעשרה, פשוט שאסור לעשות רעש -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 01:18 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מה עכישו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 01:25 AM
|
||
שאלה מצוינת
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 01:29 AM
|
||
לא יודע מה איתכם החוק אצלי זה שאסור לעשות לעשות רעש אחרי 8:30 בערב אם לא בא לכם אתם יכולים לעבור לישון בסלון מבחינתי
--------------------
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 01:30 AM
|
||
לול
אבל מה אכפת לך אם אתה גם ככה ער? ג'ייק ??? תגובה? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 02:25 AM
|
||||
כי זה שעות של שקט לא מרעישים בשעה הזאת --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 02:28 AM
|
||
אהא
הבנתי טוב, תהנה מהשקט -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 02:54 AM
|
||
חחח
אני מת -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 02:56 AM
|
||
לול
ג'ייק אני לא יודעת איך להמשיך את השרשור -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 02:58 AM
|
||
תקחי את או לצד ותביאי לה את המתנה
תציעי שנעשה סיבוב או משהו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 02:59 AM
|
||
אוקיי:)
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |