![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:23 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודהה זה באמת מטורף אני ממש עבדתי קשה ויכול להיות שעוד יסכימו לך מי יידעעע אגב המורה שלי לפיתוח קול בחופשת לידה אני מתלבטת אם לחפש מורה חלופית כי לא בא לי לקחת עכשיו הפסקה של ארבעה חודשים מהשיעורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:23 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת מצטרפת לייאוש.. החופש הזה עשיתי יותר שיעורי בית ממה שעשיתי כל השנה ביחד... ![]() -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:24 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בחופש כבר חצי שנה ובנינו אני בעד להמשיך עם זה
אני גם לפני זה הייתי בחופש כמעט שנה כי הצבא לא נתן לי פטור -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:25 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הלכתי לכתוב עוד סיפור\שיר
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:31 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים אני חושב שטעיתי לגבי עצמי
יש לי די הרבה ביטחון כאילו אני לא מפוצץ ביטחון כל הזמן אבל אני שולח תמונות וסרטונים די מביכים שלי ולא כזה אכפת לי ממה שאנשים יחשבו על זה ואני די אומר מה שבא לי כל הזמן בלי לחשוב יותר מדי ואני יודע שאני בטוח קצת קרינג אבל לא כזה אכפת לי כי אני נהנה ובכללי אני די מרוצה מעצמי לול אני חושב שאני עושה עבודה די טובה ויש לי הרבה דברים שאני לא בסדר בהם אבל אני די סבבה סה״כ ואני גם לא מהאנשים שכל הזמן מפחדים שאנשים אחרים שונאים אותם בסתר לא אם לא נמתי להם סיבה לשנוא אותי למה שהם ישנאו אותי אני ממש סבבה והם חברים שלי כאילו וכן אני נלחץ כשאני במקומות רועדים או ליד קבוצה של ילדים או עם אנשים חדשים שאני לא מכיר אבל אני יכול לעמוד בזה אם אני הולך לאיבוד אני שואל אנשים ברחוב אם אני לא מסתדר אני הולך לאחראי ואומר לו לאידע אני ממש סבבה הרגע הבנתי את זה אני די סבבה עם עצמי אדק --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:32 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אהבה עצמית! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול כן אני חושב שאני אוהב את עצמי אני ממש בסדר איי דונואו כאילו לפעמים אנשים מספרים לי כל מיני דברים חברתיים שמפחידים אותם ואני לא אומר להם את זה כן אבל בראש אני כזה אחי זה יהיה בסדר למה אתה ככ דואג הכל טוב נגיד שצריך להציג דברים לכיתה אני לא אשקר באותו רגע זה מלחיץ אבל למה שאני לא אעשה את זה אני ישבתי על העבודה הזאת והוצאתי משהו שאני גאה ומאמין בו למה שאני אלחץ מהרעיון של להציג את זה (אני מבין שאצל אנשים אחרים זה לא ככה זה פשוט איך שאני מרגיש את זה) --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:39 PM
|
||
חייב להגיד שלא הבנתי מה אמרת
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:41 PM
|
||||
אמרתי שלהציג עבודות לא מלחיץ אותי כי למה שזה ילחיץ אותי אם אני גאה בעבודה הזאת וכנל על כל הדברים האלה --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:41 PM
|
||
כן תמיד עשיתי עבודות על דברים שאני אוהב ואף אחד לא הבין כלום אבל למי אכפת אני זוכה לדבר על מה שאני רוצה בבית ספר ולכם אין שום ברירה אלא להקשיב מוהאהאהאהא
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:48 PM
|
||||
כן כאילו אם לא הייתי בטוח לגבי העבודה לא הייתי מגיש אותה אם היא לא מעניינת אני אעשה עבודה חדשה אני לא עושה עבודות על דברים שלא מעניינים אותי גם כשהנושא הכללי לא ממש מעניין תמיד אפשר למצוא את החלק המעניין --------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:50 PM
|
||
הייתה פעם אחת עבודה באזרחות לבגרות בקבוצות שאני הייתי היחיד שחשב על רעיון לעבודה ואז רציתי להחליף והם הסכימו ואז המורה פשוט בא ואמר לא אתם לא עושים על זה אתם עושים על זה וככ כעסתי וגם כל העבודה הייתה משעממת ופשוט לא עשיתי כלום ולא היה לי פאקינג אכפת ואפילו שלא עשיתי כלום עדיין עשיתי יותר ממישהו אחר בעבודה.
אבל כל הכבוד לבחור השלישי הוא עשה לנו קארי מטורף. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 16:58 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 17:02 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדס איפה את?
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 17:05 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שיראל -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |