![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:08 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:09 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני שמה one direction -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:10 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדס הגיבותי
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:12 PM
|
||
יופיי
תודה באמת לך תגיב שוב -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:12 PM
|
||
איזה יחס
אני לא אגיב ככה -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:14 PM
|
||
אני מתנצלת,
אני אחזור להיות מנומסת האם הוד מעלתו מסכים להועיל בטובו ולהגיד בשרשורינו? בבקשה? -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:14 PM
|
||
אני אחשוב על זה
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:15 PM
|
||
אני מתחננת, הוד מעלתך
![]() -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:18 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אוקיי בדבר לא נתקלתי -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:20 PM
|
||||
אז כנראה שלא נתקלת בי... הייתי בשיעור פרטי לפני כמה זמן, והמורה שאלה אותי כמה זה 2-1 (היא שאלה את זה בתוך תרגיל אחר, זה לא היה התרגיל באמת) ולקח לי 5 דקות לענות על זה. נשבעת בלי צחוק, היא הייתה בהלם -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:26 PM
|
||
מי מדבר איתי?
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:27 PM
|
||
טוב בסדר הדס.
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:30 PM
|
||||
אני כותבת לך פה כי אני לא רוצה שהיא תשמע... אוקיי, מבטיחה לך שהיא הדבר הכי מטומטם שאלוהים יכל להמציא. הלכתי אליה ובקשתי ממנה לשלוח לתהילה הודעה מהטלפון שלה כי אין לי כוח לרדת עד למרתף והיא הסתכלה עליי כל-כך בהלם, כאילו בקשתי ממנה לרכב על פיל ולהצטרף לקרקס. ואז היא עונה לי ''ממש לא'' אז אמרתי לה שתהילה לא עונה לי בטלפון כי אין לה קליטה במרתף ואז היא אמרה לי ש ''אני ממש חצופה'' אזז התייאשתי והלכתי ![]() באמת שאין לי כוח אליה הוד מעלתו תודה רבה כנה ואמיתית אני מעריכה את זה מאוד -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:32 PM
|
||
אז מה קורה איתך גברתי?
מדוע אינך מגיבה? -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2024, 18:34 PM
|
||||
גועל נפשש למה יש לכם בית כל כך גדול -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |