![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 7 2024, 19:43 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() משתמשים! יש לי יום הולדתתת יואו מזל טוב! ממש סיבה ל-פעילות? כן אני מבין שזה לא היה לגמרי ברור. חשבתי לעצמי שאם כבר אנחנו במאורע הזה, למה לא לעשות פעילות שמדברת דווקא על זה? בצילומים של סרטים וסדרות רבים שזמן הצילום שלהם ארוך יחסית קורה הרבה פעמים ששחקנים חוגגים יום הולדת ממש על הסט ביום צילומים, ולרוב צוות השחקנים/ההפקה עושים להם משהו חמוד ליום ההולדת (אהמ אהמ). זה באמת ממש חמוד, אבל זה עדיין לא מתקרב למסיבת יום הולדת לדעתנו אז איזה כיף שהיום אתם תחליטו איך המסיבה הזאת תיראה! היום (יום ההולדת ה12 שלי!) תצטרכו להמציא ולכתוב איך חגגו את מסיבת יום ההולדת של שחקן מסוים על סט הצילומים של סרטי הארי פוטר, תוכלו לבחור איזה שחקן שתרצו ולתאר את מסיבת יום ההולדת שלו על הסט איך שתרצו, כל עוד תכתבו לי מזל טוב בסעיף של הערות/הצעות. על בהצלחה!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 7 2024, 21:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים:לונה, Marinette Dupain Cheng
השחקן שבחרתי + איך חגגו לו יום הולדת על הסט: אוליבר וג'יימס פלפס, הם עשו ביום של היום הולדת שלהם מתיחה שהם החליטו לפרוש מהסדרה וכולם באמת האמינו להם... אחרי זה חגגו להם עם בלונים כתומים כמו השיער של הדמיות שהם משחקים והביאו להם רובט פעלולים... חרמשים או נק בית?נ"בב הערות/הארות/יש לי יום הולדת!:מזל טובבבבבב! -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2024, 21:08 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: ליה, Hermione Potter~, רייבנ (זה שיש לי מלא תפקידים שלא מופיעים ב-"קבוצה" לא אומר כלום)
השחקן שבחרתי + איך חגגו לו יום הולדת על הסט: בוני רייט! כל שאר השחקנים הגיעו לצילומים מוקדם יותר בשביל לקשט את הסט. ברגע שבוני נכנסה כולם התחילו לשיר לה Happy Birthday ולזרוק עליה בלונים עם ציורים של ג'יני וקונפטי. כשיתחילו הצילומים, בלי שהיא תדע השחקנים ישחקו סצנה מיוחד במיוחד לכבודה אותה ישלבו בסצנה הקיימת בתסריט כך שהיא תופתע. בסוף היום השחקנית של מולי תפתיע אותה בעוגה. חרמשים או נק בית?נ"בבבבב הערות/הארות/יש לי יום הולדת!: אין לי כוח למזלט נראלי שהאשכול הספיק -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2024, 08:49 AM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: נתנאל, The equal opportunity kr השחקן שבחרתי + איך חגגו לו יום הולדת על הסט: טום פלטון. אז לטום פלטון היה יום הולדת ממש בהתחלה בהתחלה של הצילומים, כשאף אחד לא ממש הכיר את האחרים. אז הבמאי עשה לו מסיבה קטנה עם כולם של חצי שעה ואת שאר היום נתן לו עם דניאל, אמה ורופרט (נראלי שזה השם של השחקן של רון). הם לא כל כך הכירו אחד את השני, אז הם החליטו לעשות משחק של אמת או חובה. ואז יצא שטום חייב להכניס חטיפים לסט למשך שלוש השנים הבאות. בתמורה לכך הם יביאו לו 100 שילינג. (אני מקווה שזה לא הרבה מידי אני לא מבין) חרמשים או נק בית? נב הערות/הארות/יש לי יום הולדת!: -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2024, 10:35 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: רונית, Fandom Girl
השחקן שבחרתי + איך חגגו לו יום הולדת על הסט: אלן ריקמן - הבמאי קרא לו לסט של חדר הסודות, כביכול כדי לעבור על הוראות בימוי שקשורות לדברים שנגלה על סנייפ רק בעוד כמה שנים ועל כן הן מאוד סודיות, וכשהוא הגיע שאר הקאסט קפצו ממאחורי הפסלים של הנחשים וצעקו "הפתעהההההההההה!" השחקנים של פרד וג'ורג' ציידו את כולם בתותחי קונפטי, השחקן של דראקו דאג לבלונים וקישוטים, והשחקניות של מולי ומקגונגל הכינו עוגה. בסוף המסיבה השחקנים של הארי רון והרמיוני הביאו לו במתנה, איך לא, שמפו. חרמשים או נק בית? נ"ב הערות/הארות/יש לי יום הולדת!: -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2024, 21:59 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: שילת, הארי פוטר לנצח😎😎, גריפינדור יענו?
השחקן שבחרתי + איך חגגו לו יום הולדת על הסט: אז בחרתי את בוני רייט, זאת ששיחקה את ג'יני וויזלי. אז אני מדמיינת אותה נכנסת מאופרת וג'ינג'ית😉. השחקנית של מולי וויזלי באה אליה, נותנת לה חיבוק קוראת 'מזל טוב!' מאחורי הספות, השולחנות והכל קפצו כל השחקנים ואמרו 'הפתעה!!!'. חרמשים או נק' בית? נקודות בית!! השחקנים של לופין, ארתור, רון, פרד, דמבלדור וטונקס תלו בלונים במהירות מסחררת (כמעט כמו בקסם:) השחקניות של הרמיוני ופלר דלאקור הביאו שולחן מלא הממתקים כיד המלך. ואז השחקן של לוציוס מאלפוי הגיעה עם חבילה ענקית שבתוכה היה בית שכולן היה עשוי משוקולד מכל החברים. הערות/הארות/יש לי יום הולדת!: מזלט לך -------------------- גריפנדור שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הארי פוטר לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו לזה!!! ממש מגניב! תקראו עד הסוף ובבקשה תגידו אם להוסיף פרק 4! אני ממש רוצה לדעת! (לחץ) גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 12:53 PM
|
||
הקפצה
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 19:38 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים:מוריה, איפה עדי אשל????, סלית'רין...
השחקן שבחרתי + איך חגגו לו יום הולדת על הסט:אז... טום פלטון (דראקו החתיך) אז... טום התמים משוכנע שהכול סצנה בסרט, שג'יי קיי רולינג ביקשה. אז רייף פיינס (וולדמורט) נכנס, ומקעקע לטום (דראקו) את האות האפל על היד עם קרם זילוף משרביט שהוא בעצם שקית זילוף!!! אבל טום התמים לא שם לב שרייף (וולדי) כתב מזל טוב כי הוא עסוק מדי בלהסתכל על רייף במבט נבגד (הוראות בימוי) אז רייף (וולדי) אמור לומר לטום "בגדת בנו. תשלם עכשיו!" אבל הוא אומר (אוך כמה טוויסטים זה מקסים) "בגדת בנו. מזל טוב עכשיו!" וטום עדיין בהלם. רייף משחק אותה טועה(משחק על משחק!) "התכוונתי..." הוא אומר. הלנה (בלה בלטריקס) מתגנבת מאחורי עם עוגה. "בו!" טום נבהל ומסתובב, ונבהל עוד פעם כש דניאל (הארי ) בא להתנגש בו. אה לא, זו רק הפיניאטה הענקית בגודל טבעי של הארי!!!!!!! אמה באה ומביאה לו חיבוק, ואז אלן(סנייפ), ומייקל (דמבי) ומגי (מקגונגל) מתחילים לשיר "היום יום הולדת" ואז רופרט (רוני פוני וון וון) בא עם משהו שנראה כמו הכלאה בין המכונית המעופפת של מר וויזלי ורכבת האקספרס וכולם עושים איתו סיור על הדבר הזה בגליל ענק וארוך שמרופד במלא טבלטים שמראים את הסרטים, תמונות, וסרטונים של טום פלטון, וגם המון סטיקרים שהכינו עליו. הכל נגמר בסוף של הגליל, שהביא אותם לחוף ים בתאילנד בשקיעה, והכל נגמר בנשיקה רומנטית של אמה (הרמוניני) וטוםםםםם חרמשים או נק' בית? אהה אני אשמח לחרמושונים הערות/הארות/יש לי יום הולדת!: מזל טוב!! (דיבור הקסמה דיבור הקסמה) -------------------- האם הרגע קראת לי שניצל באפיה?! תשמור על הפה שלך!
כן. אני יודעת שיש לכם את זה למטה. רק שתדעו, אני ממש אוהבת עינויים (שטן שטן) בקטגוריית הארי פוטר: עינויי וולדמורט אבודים גבירת האופל סטונסון (מומלץ ביותר!) בת מאלפוי (גם מאוד מומלץ) שלום, הגעתם לבלוג של לונה סנייפ בקטגוריית הטרנד המפורסם של וואטסאפ: וואטסאפ קופה ראשית נדמה לי שאני ערפדית וואטסאפ וואטסאפ של רעים וואטסאפ הארי פוטר בקטגוריית כל מיני פאנדומים: דמות הפרידה אנגור רוטVSג'ים הארי... מגלה את פרסי? זה מספיק. זה מספיק! יש לי חייםםםםםםם [/COLOR] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 20:29 PM
|
||
ננעל ותוגמל, כל הכבוד על ההשתתפות!
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |