![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 15:07 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתגעגע למי שהייתי לפני השירות הלאומי.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 15:38 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה שלי למתמטיקה פשוט הסבירה לנו למה זה שהיא לא מלמדת זה טוב כי זה עוזר למידות הטובות שלנו או משהו (תשאלו כדי שאני אוכל לפרט)
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 15:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מההה?
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 15:48 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי כבר יותר משבע שעות של לור של הדסמפ
רק עוד כזה שעתיים ורבע וסיימתי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 15:50 PM
|
||||
כן זאת הסיבה למה אני לא נכנס לזה ככ עמוק כי אני רוצה לראות דברים שלהם כי זה מצחיק ומעניין אבל נופ אני לא רוצה לשבת 9 שעות ברצף על זה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 15:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשמע אני רואה תוכן שלהם כבר כמה שלושה חודשים? הגיע הזמן להגיע סוף סוף לעלילה ראיתי בהתחלה שני סרטונים של כזה רבע שעה ואז עברתי לעלילה המלאה ותספר נו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 16:07 PM
|
||||
יש אוקיי אז אני לא זוכר איך אבל הגיעו לדבר בשיעור על זה שכמעט כל השיעור בכלל לא לומדים אלא רק חוזרים על תרגילים או כאלה ומישהי התלוננה והמורה אמרה לה שלשבת בשקט בזמן שמסבירים משהי שהיא כבר יודעת זה לעבוד על המידות שלה ושאנחנו לא בית ספר למתמטיקה יש לנו עוד מטרות בחיים ושבסוף כולם ידעו את החומר והילדה אמרה לה שצריך שכל אחת תממש את הפונטציאל שלה וזה לא קורה אם יש כיתה של 40 בנות והמורה מתעכבת להסביר לאחת מהן אז המורה אמרה "זה תלוי למה את קוראת לממש את הפונטציאל אני חושבת שלשבת בשקט בזמן שמסבירים לחברה זה לממש את הפוטנציאל" אבל זה לא עובד ככהההההה את לא המחכנת שלי את המורה למתמטיקה התפקיד שלך זה ללמד מתמטיקה למה זה כל-כך קשה אני לא מבין -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 16:09 PM
|
||||
זה כזה מטומטם😭😭😭😭 את מורה למתמטיקה זה לא התפקיד שלך זה כמו הורים שאומרים ״כן אני מכין אותך פשוט לחיים האמיתיים זה יחזק אותך״ זה לא התפקיד שלך אבל --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 16:10 PM
|
||
פתאום נזכרתי שאין בידוד ומותר לי לצאת מהבית כאילו
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 16:11 PM
|
||||
באמת שכן לכל אחד יש תפקיד אתפ לא יכולים לנסות לעשות הכול די כבר והיא פשוט אמרה שבגלל שאנחנו לא בית ספר רק למתמטיקה אז צריך להיות מקום לעוד דברים וכאילו נכון לכן אנחנו לא לומדות שבעש עות ביום מתמטיקה יש לנו שעת חינוך וכל זה ואת יכולה ללכת ללמד את זה אבל כרגע את מורה למתמטיקה אז תעשי את הפאקינג עבודה שלך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 16:12 PM
|
||||
כוןןןןןן --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 16:14 PM
|
||
אני שונא כשאבא שלי עובד מהבית
אני לא מבין למה הוא צריך שולחן עם מחשבים ומוניטור ומקלדת נורמלית וכיסא נוח והכל אם הוא הולך לקחת את המחשב האחר שלו למטבח ולשבת שם כל היום --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 16:15 PM
|
||||
אני מניח שזה פשוט שם ליופי או משהו כי הוא מקבל את זה בחינם מהעבודה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 16:17 PM
|
||||
זה לא בחינם אבל זה הרבה דברים יקרים שהוא קנה מהכסף שלו אני לא צוחק ראיתי אותו יושב קודם על הרצפה עם המחשב אני יכול לקבל את השולחן שלך אז???? --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 16:17 PM
|
||||
מה אז באמת בשביל מה זה כי אבא שלי פשוט מקבל מחשב מהעבודה הוא לא יקנה סתם משהו שהוא לא משתמש בו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |