![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 22:49 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 22:53 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאא את הותיקה שהיא מנהלת גאוץץץץץ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 22:55 PM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
ריל איך מוצאים אנשים שאוהבים ride the cyclone -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 23:01 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה חנה בת 19
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 23:16 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה חרא
איבדתי את ה נוקיה שלי אוף עוד שני אבא שלי יתחיל להרצות לי על זה שאני חסרת אחריות וממילא הבת מצוה הזאת היתה חרא אוף והקרסול שלי כואב נראלי עיקמתי אותו והגרון שלי מת מהצרחות אין טעם לחיים באלי לבכות -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 23:23 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיבוק יעזור? -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 23:24 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת😭😭😭
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 23:25 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז חיבוק בכל אופן
3>>>> -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 23:40 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני: אומייגאד אני ככ מתגעגע לחברים שלי אני לא יכול לחכות לשבוע הבא שנעשה דברים ביחד
העולם: זה מתחיל להרגיש כמו 2020 all over again --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 23:51 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כזו מצחיקה אני באמת ממש אנדרייטד
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2024, 23:53 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אהא
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 02:27 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני: מוצא משהו מעניין בפיזיקה, הולך לקרוא עליו בויקי
ויקי: בלה בלה בלה מכניקת הקוונטים אני: אה קראתי קצת על מכניקת הקוונטים פה ושם, אולי אני אבין קצת ויקי: קוונטים קוונטים חחחחחחחחחחחחחחחחח אני: איך לעזאזל מה לעזאזל למה לעזאזל מי חשב על הרעיון הדפוק של מכניקת הקוונטים המוח שלי כואב לי 😭😭😭😭😭😭 בקיצור הגעתי למסקנה אנחנו חיים בסימולציה ככל שאני קורא יותר על מכניקת הקוונטים אני משתכנע יותר Fight me -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 09:07 AM
|
||
בוקר
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 09:59 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מורה צעירה זה כזה מוזר כי היא נשארה לדבר עם בנות על המירוץ למיליון ושיחררה את כל השאר
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 23 2024, 10:09 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
יש עכשיו סליחות ואני לא ספרדיהה ואני עדיין חייבת ליהיות פה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |