![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 01:19 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו פה, אני לא מצליח להירדם.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 06:00 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשכרה הצטרפת לפורטל כמעט עשור אחריי ![]() ![]() היא נכנסת לבקר מדי פעם אבל -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 08:26 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 09:35 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״אני שונא לעשות את הבדיחה הזאת אבל זה די מעניין שהאלבום החדש של מוצרט יוצא לפני gta 6. אבל זה בעצם גם מעניין שהוא יוצא אחרי gta 5.״
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 09:35 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם לא יעל הייתי משנה כינוי לליל קוקו
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 09:50 AM
|
||
הפסקתי גוגלמיט עם חברות שלי כדי להיכנס לפיזיקה
מרגיש שעשיתי את הבחירה האמיצה אני גם היחיד שם עם מצלמה פתוחה --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 09:55 AM
|
||
https://m.youtube.com/shorts/jK5acTxU4qY
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהב אותו --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 10:09 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו פשוט עושה אביוז לדאבלים שלו
ריספקט -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 10:12 AM
|
||||
אני אפילו לא שם לב בשלב הזה לא שמתי לב שיש משהו חריג עד שלא אמרת😭😭😭 אני ממש מנסה לא לעשות יותר משלושה אבל אתם לא עונים לי זה אשמתכם --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 10:34 AM
|
||
מישהי אמרה לי אתמול שיש לי חיוך יפה וזה אחד הדברים שאני הכי insecure לגביו אז זה היה ממש נחמד
--------------------
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 11:32 AM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
הזבין. -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 11:35 AM
|
||
אני שונא שאנשים מכריחים אותי להיות רע
כאילו כשאנשים שמים אותך בסיטואציה שהם רוצים שתעזור להם אבל אתה ליטרלי לא יכול לעזור להם כרגע אז הם מוציאים אותך רע למרות שהם היו לא בסדר --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 11:37 AM
|
||||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
וואי כן זה מעצבן -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 11:46 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכים -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 24 2024, 11:56 AM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
איך אתם יכולים להיות עם מצלמה בזומים אני לא יכול נפשית ביטלתי בכוח את המצלמה שהמורים לא יבכו לי -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |