![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 21:42 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואבת לי האוזן
מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 23:18 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואם הוא יבוא? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 23:21 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיבוא
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 23:31 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
אני עכשיו מעריך את המלך הזה יותר איכשהו כי אינסוף ועוד משהו זה עדיין אינסוף אז לא ככ מסתדר לי -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 23:41 PM
|
||
האמת
אם אני לא טועה הוא התאבד אחרי שסירסו אותו כימית -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2024, 23:46 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואם הוא יטרוף? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2024, 00:02 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון בינואר 1952, החל טיורינג מערכת יחסים עם ארנולד מוריי, מובטל בן 19. זמן קצר לאחר מכן, נפרץ ביתו ומוריי סיפר לטיורינג שהפורץ הוא מכר שלו. טיורינג הגיש תלונה במשטרה, ובמהלך החקירה הודה במערכת יחסים מינית עם מוריי. בעקבות כך השניים הועמדו לדין והורשעו ב-Gross indecency (אנ') – 'חוסר מהוגנות חמור', עבירה לא מוגדרת ששימשה בין היתר להרשעת גברים שקיימו יחסים מיניים עם גברים, אך לא היו ראיות להרשעתם במעשה סדום. בגזר הדין ניתנה לו האפשרות לבחור בין עונש מאסר לבין המרתו במאסר על תנאי שיכלול טיפול הורמונלי לסירוס כימי, וטיורינג בחר באפשרות השנייה. הטיפול כלל זריקות הורמונים נשיים, על מנת לדכא את יצרו המיני. טיורינג שם קץ לחייו כעבור שנתיים, ב-7 ביוני 1954, ככל הנראה בשל תופעות הלוואי של ההורמונים (צמיחת שדיים, השמנה ודיכאון). אלן פאקינג טיורינג --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2024, 00:30 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי כאן ומציל אותי משעמום?
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2024, 00:58 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המממ אז אולי על צ'יורי כן ומבואיקה לא? כי היא בטח תוכל לגרום לליני שלך להיות מהמם ואני מניח שאכפת לך מזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2024, 01:53 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווילבור בכנות נשמע כמו דמות מספר בווטפאד כי הוא אשכרה הצמיד את שלבי לרצפה הכי חזק שהוא יכול ואמר לה לנסות להתנגד וכשהוא לא הצליחה הוא אמר משהו כדי להעביר את הנקודה שהוא ככ חזק שהוא לא תוכל להילחם בחזרה.
להילחם בחזרה על מה???? אני מודה שעד עכשיו פשוט לא ראיתי את הסטרים של שלבי ורק שמעתי אנשים אחרים מדברים על זה אני אפילו לא יודע למה אבל זה כנראה לא מאוד בסדר מצידי ואומייגאד הוא בן אדם הרבה הרבה יותר רע ממה שחשבתי שהוא וגם ככה לא חשבתי שהוא נחמד במיוחד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2024, 01:54 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2024, 02:07 AM
|
||||
כל כך???? ומשום מה שמעתי אנשים רק מדברים על החלק של הפגיעה הפיזית ולא חשבתי שיש יותר מזה כי אני מטומטם אבל אומייגאד הבן אדם הזה הוא חרא שלא נגמר כאילו ידעתי שהבן אדם מספר סיפורים מעולה אבל אתה לא אמור להכניס את זה למערכת היחסים שלך כשהוא רק הכיר אותה הוא כתב לה את המכתב אהבה הכי יפה שהיא קראה בחיים שלה על איך הוא רואה אותה כנצח והוא רוצה להתחתן איתה ולהביא איתה ילדים וכבר אפילו יש לו שמות ולקראת סוף מערכת היחסים היא הזכירה לו את זה והוא אמר שהוא בכלל לא רוצה ילדים והיא שאלה אז מה כל מה שהוא כתב לה אמור להביע והוא אמר שאנשים משנים את דעתם אחי ובאופן עקבי הוא היה גזלייטינג אותה כל הפאקינג זמן זה פשוט דוחה ובכללי אפילו בלי קשר למערכת יחסים הזאת הוא פיזית בן אדם דוחה כי עד שהיא הגיעה הוא אפילו לא היה משתמש בנוזל כביסה הוא היה מכבס רק עם מים והוא לא היה מנקה את הבית שלו בחיים כאילו דברים היו נשפכים על הרצפה והוא היה משאיר את זה ככה והיו נמלים ולא היה לו אכפת הוא אמר שזה נורמלי בבתים בריטיים היא ממש הייתה צריכה לקנות לעצמה קוטל נמלים כי זה היה בלתי נסבל והוא אף פעם לא היה מנקה את השירותים שלו ליטרלי חודשים על גבי חודשים והיא הייתה אומרת לו שיש שם עובש ושינקה את זה והוא לא הקשיב לה ואמר שזה בסדר וזה לא עובש אבל הוא היה באופן עקבי מתלונן על הריח ועל זה שהוא כל הזמן עייף (זה מה שעובש עושה לך) והיא הייתה מנקה ומכבסת בשבילו וקונה לו את כל החומרי ניקוי ומוצרי היגיינה והכל והיא פשוט חשבה שהוא מסכן והוא לא יודע כי אף אחד לא הראה לו והיא תראה לו והכל יהיה טוב רק חודשים אחרי שהם נפרדו היא גילתה שהוא סיפר לחברים שלו מאחורי הגב שלה שהוא אף פעם לא מנקה והוא תמיד מחכה שהיא תגיע ותנקה בשבילו הכל לקראת סוף המערכת יחסים היא אמרה שהם חייבים לדבר והוא התעקש שאין זמן ואז הוא איכשהו מצא להם שלושה ימים לפני שהוא נוסע להופיע בעיר אחרת והם דיברו כל השלושה ימים האלה והוא התעקש שהם לא צריכים להיפרד והם פשוט צריכים לעבוד על הבעיות שיש להם והיא נתנה הרבה פתרונות אבל הוא לא באמת רצה לשמוע פתרונות זה לא עניין אותו בסוף אחרי השלושה ימים האלה היא חזרה לבית שלה והוא נשאר בעיר עוד שבוע ובילה עם חברים שלהם בלעדיה כי הוא שיקר לה גם לגבי התאריכים הרגע קלטתי שכתבתי ממש הרבה אבל באמת שזה כלום מהסיפור שלה זה רק חלק ממש ממש קטן ודוחה מהמערכת יחסים הנוראית הזאת איך wss קיימים אני בכנות לא מבין זה כזה דוחה זהו ביי אני אחזור לסרטון --------------------
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2024, 02:09 AM
|
||
אני נשבע אני שומע את זה ברקע והייתי באמצע לשטוף פנים והלסת שלי ליטרלי צנחה כשהיא סיפרה את הקטע על זה שהיא הייתה מנקה לו
כאילו פשוט עמדתי עם פה פתוח כמה דקות --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 27 2024, 02:41 AM
|
||
העובדה שהוא אמר לה בפרצוף ״אני לא הולך להפסיק לנשוך חזק זה פשוט מי שאני ואני לא הולך להשתנות״ ואז כשהסיפור יצא כתב שהוא מנסה להשתנות והוא עובד על זה פשוט מטריפה אותי
הוא גם היה מתעלל בה כלכלית שאת זה אני אפילו לא מבין למה הוא ירצה לעשות (לא שהתעללות פיזית זה בסדר. גם את זה אי אפשר להבין אבל אני יכול להבין מה הסיבה שבן אדם ירצה לעשות כאלה דברים נוראיים) כי הוא בן אדם שיש לו כסף אז למה היא שילמה על כל הדברים לבית שלו שילמה רוב הזמן על האוכל שלהם לקחה את כל האחריות על הטיסות כי הם גרים במדינות שונות אז כל כמה זמן היא אשכרה הייתה צריכה לשלם על כרטיס טיסה (ואחד לחתול שזה אותו מחיר בערך אם לא יותר יקר) הלוך חזור כדי לראות אותו ואשכרה להפסיד כסף כי היא לא יכלה באמת לעבוד שם או לשלם על כרטיס בשבילו כי הוא התעקש שהם צריכים לבלות יותר זמן ביחד ואז כל הזמן שהוא היה שם לבלות עם חברים אחרים שלו ולא איתה והיא רצתה להיות הוגנת היא חשבה שפעם הוא ישלם על אוכל ופעם היא תשלם על אוכל והכל יהיה בסדר אבל לא היא באופן עקבי שילמה על כל מה שהם היו מזמינים. אני רק הולך לשים פה את הסרטון אני חושב שזה נורא חשוב https://m.youtube.com/watch?v=U3lO8ehB7Gc&p...2h1YmJsZQ%3D%3D ותחשבו שהיא תקופה ארוכה לא האמינה שזה מספיק גרוע כדי להיחשב התעללות בבקשה תתייחסו לעצמכם בכבוד שמגיע לכם ותקשיבו לעצמכם ובשניה שמשהו מרגיש לא בסדר תברחו זה פשוט מפחיד הוא בן אדם מ ס ו כ ן ויש לו עדיין ככ הרבה כוח ומעריצים והוא נמצא במצב שהוא יכול עדיין לצאת להופעות ולהעלות ולוגים (שזה דוגמאות רק מהשבוע וזה דברים שהוא עושה וקופצים לי ביוטיוב ואני לא יכול להסביר במילים כמה זה מגעיל אותי ואני מתעב את זה). --------------------
|
|
פורסם ב: Sep 27 2024, 06:36 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן הוא בן אדם גועלי ואני ממש התאכזבתי ממנו זה רק תזכורת שכל בן אדם שמכירים מיוטיוב זה בסך הכול פרסונה. אתה לא אוהב את הבן אדם באופן אישי כי אתה לא מכיר אותו. רק את מה שהוא בוחר להציג ואת התוכן שהוא מייצר ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |