האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד
מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

בקשת ניהול || פורום מוזיקה
פורסם ב: Sep 29 2024, 23:42 PM
צטט הודעה

To be a Rock and not to Roll

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 6654
מגדר:female
משתמש מספר: 73261
חפצי המשתמש: צפה

**לפני שאני מתחילה, אני רוצה להודות ליעל המדהים שעזר לי, תמך בי, ועודד אותי לאורך כל הדרך, כנראה שלא הייתי מסוגלת לעשות את זה בלעדיך אז תודה רבה רבה3>

פורום מוזיקה
בקשת ניהול

שלום לכולם, קוראים לי אלכס, אני משתמשת פעילה בפורטל כבר כמעט 4 שנים ואני מעוניינת לנהל את פורום מוזיקה.

מוזיקה תמיד הייתה חלק בלתי נפרד מחיי, מהווה מקור לנחמה, השראה ושמחה. מאז שהייתי קטנה אהבתי מוזיקה. כל יום אני מוצאת את עצמי עם אוזניות באוזניים, מקשיבה לשירים שנוצרו על ידי אמנים שונים בג'אנרים שונים. אפשר למצוא בפלייליסטים שלי רבגוניות מהממת של סגנונות מוזיקה, ביניהם: רוק, פופ, מוזיקה אלקטרונית, פאנק, מטאל, קאנטרי ואפילו לעיתים מוזיקה קלאסית.

בבית שלי יש אוסף דיסקים של אלבומים ו'הלהיטים הגדולים' שאבא שלי אוסף במשך שנים ובשנים האחרונות אני מוסיפה ומעבה אותו. כשנכנסים אליי לחדר רואים עד כמה אני אוהבת מוזיקה- בין אם שמים לב לפוסטרים של זמרים שאני אוהבת לבין בובת הפופ של פרדי מרקורי והבבושקה של הביטלס, או אולי מצבור החולצות שיש לי של הזמרים והלהקות האהובות עליי, אפילו יש לי גיטרה קלאסית מהממת שצוברת אבק ליד המיטה (אני עוד אלמד לנגן בה מתישהו!)

אחת הסיבות שאני כל כך אוהבת מוזיקה היא הרלוונטיוּת הנצחית שלה והבינלאומיות שלה. בכל מקום ובכל תקופה היא סמל חשוב והכרחי שאנשים לא יכולים שלא להימשך אליו, היא מדברת לתרבויות שונות ונשמעת בשפות שונות. האוניברסליות הזו מאפשרת לי להתחבר לאנשים מרקעים שונים דרך הערכה משותפת לז'אנרים וסגנונות אהובים משותפים או היכרות של זמרים חדשים.

מוזיקה גם מספקת דרך בריחה וצורת ביטוי. כשאני מרגישה מוצפת או לחוצה, הקשבה לשירים האהובים עליי תמיד גורמת לי לשכוח מהכל, פשוט להתרכז רק בה. זה מציע דרך לעבד את הרגשות שלי ולמצוא ניחומים בהרמוניות ובמילים.

מאז ההיכרות הראשונה שלי עם הפורומים של הפורטל, לא יכולתי להתעלם ולחלוף על פני פורום מוזיקה, ותמיד אהבתי לפרסם סיקורים. בחודשים האחרונים התחלתי להשקיע בפורום ולפרסם בו פעילויות על מנת להפעיל ולהחיות אותו וככל שעבר הזמן הבנתי שאני רוצה לנהל את הפורום.

למה אני מתאימה לנהל את פורום מוזיקה?
♫ כפי שכבר כתבתי לפני כן, הפורום הוא הפורום האהוב עליי בפורטל הארי פוטר. אני מוכנה להשקיע בו ולנסות להחיות אותו אם תאשרו את בקשת הניהול ואם לאו.
יש לי ניסיון בניהול בפורטל. לפני כמה חודשים פתחתי קבוצה בפורום מפת הקונדסאים לה קראו קבוצת הקונדסאים, וניהלתי אותה במשך 3 חודשים. החוויה נתנה לי הבנה מסויימת בתחום של ניהול פורום בפורטל.
אני אחראית ועומדת בלוחות זמנים. שנה שעברה הייתי חלק מצוות שנת הלימודים של הפורטל כבטא, ועמדתי בכל מועדי ההגשה, לא משנה כמה עמוסה הייתי, כי היה לי חשוב לעמוד בהתחייבויות שלי.
♫ שנה שעברה היו כמה מקרים בהם רציתי נורא לנהל פורום אבל ראיתי שאני עמוסה ולא אצליח לעמוד בזה, והשנה אני רואה שאני הרבה פחות עמוסה. מבחינה נפשית ומבחינה פיזית התפנתי השנה ואני רואה את עצמי מצליחה לעמוד בניהול פורום – דבר שאני רוצה לעשות כבר הרבה מאוד זמן ואף פעם לא בתקופה טובה.
♫ זו כבר שנתי הרביעית בה אני פעילה בפורטל הארי פוטר, ובמהלך ארבע שנים אלו צברתי ניסיון בניסוח פעילויות, דיונים וסיקורים, ומעולם לא נגמרו לי הרעיונות.

אשכולות מושקעים שפתחתי בפורום
סיקורים:
סיקור שיר - Girls
סיקור להקה - I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME
סיקור שיר - Devil Town
סיקור זמרת - מיילי סיירוס
סיקור שיר - Boys Don't Cry
סיקור ז'אנר - אימו
סיקור שיר - I Want to Break Free
סיקור שיר - I Don't Love You
סיקור שיר - To The End
סיקור שיר – Bridges

פעילויות:
ברבנהיימר
ציור מילים
סיכום השנה
החופשה שלי
רוקדים עם זמרים
שירים אולימפיים
כיתה מזמרת
You Were Only Seventeen

רעיונות שיש לי לפורום:
עץ משפחה - בכל משפחה יש את הדמיון ואת השוני שלה בנוגע לטעם במוזיקה, בסופו של דבר, ההורים שלנו הם אלה שגידלו אותנו ולכן הכירו לנו לראשונה שירים וסגנונות מוזיקה רבים. בפעילות המשתמשים יצטרכו להשוות בין הזמרים האהובים של כל אחד מבני משפחתו לבין הזמרים האהובים על המשתמשים עצמם.
הבלדה לשירים ולספרים - פעילות דו-שלבית שמתחילה בפורום מוזיקה ומסתיימת בפורום סיפורת ושירה. בשלב הראשון של הפעילות יצטרכו המשתמשים ליצור פלייליסט המכיל לפחות חמישה שירים. בשלב השני של הפעילות על המשתמשים יהיה לכתוב רקע לדמות המתבסס על הפלייליסט שהורכב בשלב הראשון.
מאמא מיה - המחזמר מאמא מיה מורכב כולו משירים של להקה בשם ABBA, והם בעצם מרכיבים את כל העלילה. בפעילות יבחרו המשתמשים סרט או סדרה, ויתאימו להם שירים מאותו זמר.ת/להקה, בהתאם לאירועי הסדרה או הסרט.
יום התרגום הבין-לאומי - ב30 בספטמבר מתרחש יום התרגום הבין-לאומי. המשתמשים יצטרכו לבחור שיר באנגלית ולתרגם לו בית לעברית או לבחור שיר בעברית ולתרגם לו בית לאנגלית.
פעילות נוסטלגיה – על המשתמשים יהיה לחשוב על כל הנקודות בחייהם בהם הם עברו – מאז הזמר האהוב הראשון עליהם ועד לנוכחי, ויערכו השוואה והקבלה בין סגנונות המוזיקה האהובים, מהראשון ועד האחרון.
אלבום המדבקות – כשאני הייתי ביסודי, לי ולבני גילי היה אלבום מדבקות [של סדרת טלוויזיה או של סופרגול]. בדפי האלבום היו מעין מסגרות ריקות מותאמות למדבקות ובתוכן היה מספר. היינו קונים חפיסת מדבקות, שהקלפים בתוכה היו אקראיים ולא גלויים לנו, ומתאימים את המספר שעל המדבקה למספר שבמסגרת שלה בתוך אלבום המדבקות. באשכול זה, יהיה לכל משתמש אלבום מדבקות דומה, רק במקום שהוא יכיל בתוכו מדבקות לשחקני כדורגל או דמויות מסדרה, הוא יותאם למדבקות של זמרים ולהקות. מטרת האשכול הזה היא לתת מוטיבציה למשתמשים להפעיל את הפורום – כדי למלא את אלבום המדבקות, המשתמשים יצטרכו לפרסם פעילויות, דיונים, סיקורים ומשחקי פורומים. המשתמשים יתוגמלו על כל עמוד שהם מילאו וגם לבסוף, כאשר ימלאו את האלבום כולו.
גיטרת בס – אחד הכלים החשובים ביותר שקיימים בלהקה הוא גיטרת הבס. כאשר שומעים שיר, לעיתים רחוקות מאוד ניתן לזהות את צלילי גיטרת הבס, אך כאשר גיטרת הבס לא מתנגנת, תמיד מרגישים בחסרונה. גיטרת הבס מלכדת את צלילי הגיטרה החשמלית, הקלידים, התופים והשירה ויוצרת הרמוניה ביניהם. בפעילות הזאת המשתמשים יצטרכו לחשוב על חבר להקה שהוא מעין דבק ללהקה, ושמאחד אותם ביחד, בדיוק כמו גיטרת הבס.
כמה שרציתי כלב – באחד הפרקים בסדרה סברי מרנן, זוג הדמויות הראשי חשב שהוא דרס כלב של שכנים, ועל זה סובב הפרק. בסוף הפרק, הזוג נוסע במכונית ומדליק את הרדיו, ובכל התחנות יש מתנגנים שירים שמדברים על כלבים (כמה שרציתי כלב, פה קבור הכלב, Who Let The Dogs Out) כך שכל פעם שהם עוצרים על תחנה, הם מעבירים אותה עד שלבסוף הם מכבים את הרדיו כדי לא להקשיב לעוד שירי כלבים. במשחק פורום זה, על המשתמשים לחשוב על אירוע שקרא להם או אירוע שהם המציאו, ולו לחבר שיר שהם לא היו רוצים לשמוע באותו רגע.
אלאדין סיין והעכבישים ממאדים – בפעילות זאת יצטרכו המשתמשים להמציא קטגוריות לאלבומים של זמר.ת או להקה נבחרים, ולמיין אותם לקטגוריות אלה. הקטגוריות יכולות להיות: האלבום האהוב, האלבום הכי פחות אהוב, האלבום הפופולארי ביותר, האלבום בעל השיר הכי טוב, וכו..

.
.
.

קולות בעד: 4
קולות נגד:

--------------------

User Posted Image
So you think you can love me and leave me to die
Bohemian Rhapsody~Queen

אלכס!! אני אוהב אותך ואת מקסימה ועצוב לי שאת לא תתחברי הרבה אבל לימודים זה יותר חשוב איי גאס
בקיצור תמשיכי להיות מקיסמה תעני לי בדיס ובהצלחה בבגרויות!!! אני אוהב אותך 3>

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Sep 30 2024, 13:28 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
חרמשים: 16345
משתמש מספר: 75832

לפני שאני אפרט למה, בעד!!!!!!
בעד ענקי, עצום, חסר תפיסה.
כל כך רואים שאת אוהבת את הפורום הזה ואת משקיעה ממש בכל הפעילויות שאת מפרסמת
לדעתי את הולכת להיות מנהלת מדהימה

--------------------
ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית

מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם!

הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3>

User Posted Image

טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם

🎗️

---------
פורסם ב: Sep 30 2024, 17:51 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 1519
מגדר:male
משתמש מספר: 86240

הי אלכס
אני אתן לך בעד למרות שיש לי קצת משהו נגדי.
דיונים, סקרים ומשחקי פורום.
אני חושב שאת צריכה לפרסם גם דברים קאלה אבל אתן לך בעד ענקי כי הסיקורים והפעילויות שלך מושקעים מאד.
אז בעד בהצלחה.
רק כמה שאלות
איפה אפשר לשמוע את הפליליסתים שלך?
בעד ענקי בהצלחה.

--------------------
יחד ננצח

---------
פורסם ב: Sep 30 2024, 18:07 PM
צטט הודעה

לילה3>

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9685221
משתמש מספר: 84224

היי אלכס, בניגוד לכל האחרים אני כן אמתח אותך, בואו נתחיל!
אני אתחיל ברע ואעבור לטוב, ובכן, הנקודה הראשונה שלי היא זה שכבר המון זמן את לא מפעילה, הפעילות האחרונה שקישרת הייתה כמה חודשים, ואני רוצה לראות שאת משקיעה באופן תדיר.
הנקודה השנייה שלי היא שאין לך בכלל משחקי פורום, אי אפשר להגדיר את זה כרע, אבל זאת עוד נקודה שאני רוצה להסיט את תשומת ליבך אלייה,
ועכשיו נעבור לטוב!
את מאוד יצירתית, כל הרעיונות שלך שהצגת פה טובים, אין פה שום רעיון אחד שאני לא אהבתי.
נקודה שניה, את מנסחת מעולה, אין יותר מידי מה להוסיף כאן
הנקודה השלישית שלי, היא שאת יודעת מה זה לנהל, ניהלת קבוצה, אם מכירה את האתר מספיק טוב, כנראה גם יותר ממני. את נרשמת לחניךחונך בעבר, וזה אחלה תכונות.
היה לי קשה למצוא כאן דברים רעים האמת, והבקשה הזאת ביי פר הייתה יותר טובה משלי ואותי קיבלו
קיצר
עמדתי ברורה
בעד.

עריכה: כן טוב, זה לא נכון לגמרי שכל הפעיליות שפרסמת היו מזמן

--------------------
אוניסף | קתרין | 14 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין

User Posted Image

---------
פורסם ב: Sep 30 2024, 18:27 PM
צטט הודעה

i think i know... O, no, i do not

פרטי משתמש
חרמשים: 14888
משתמש מספר: 75038

אני לא בטוח אם מדריך נחשב מנהל פורום
אם ליה לא נחשבת אז לא נראה לי שגם אני
האמת אני לא יודע מה לומר כי זו התגובה הראשונה שלי
אני אחליט אחרי שאכתוב
לפי הרעיונות ששחררת והרעיונות שאת רוצה לשחרר את נורא נורא יצירתית, ולדעתי זו אחת התכונות החשובות למנהל פורום, אם לא ה-. זה מאפשר לך להשאיר אותו פעיל הרבה יותר זמן.
עוד פקטור זה הזמן שלך בפורטל. ארבע שנים זה מלא זמן וזה מעולה כי זה מראה שלא תפרשי.אז עכשיו לרעיונות:

עץ משפחה - אני לא יודע לגבי זה. תפרסמי ותראי איך זה הולך ig

הבלדה לשירים ולספרים - רעיון מוש לדעתי. כי זה מערב את סוש"י מקורי מאוד.

פעילות נוסטלגיה - נשמע לי בסדר.

אלבום מדבקות - נשמע לי רעיון טוב. את מתכננת לעשות אותו כנעוץ או לא?

גיטרת בס - גם אהבתי.

מאמה מיה - רעיון טוב, אבל אני חושב שעדיף לשלב את זה עם טוק ולעשות פעילות דו שלבית.

יום התרגום הבינלאומי - אין לי מה לומר. אהבתי.

כמה שרציתי כלב - רעיון מעולה.

אלאדין סימן והעכבישים ממאדים - נחמד. אין לי עוד מה לומר.

אז לסיכום - קראתי גם מה אוניסף אמרה ואני פחות דואג מזה שלא היית פעילה, אני חושב שאת יכולה להיכנס שוב לשוונג - אחרת לא היית מפרסמת את הבקשה. אני נותן לך בעד כי את רייבנקלואית. אני כבר מצפה לראות את הצבע החדש שלך!

--------------------
נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - קללות שמערבות ברווזים, שלייקס, צבי הנינג'ה ושיבולת שועל קוואקר

User Posted Image

:Alastor once said
''!tasty''
''excuse me? I am in the middle of breakfast''
''!thanks for another forgetable experience''
''!well, that was a productive meeting''
''!yes indeedy''
''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary''
''...this face was made for radio''
''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now''

---------
פורסם ב: Sep 30 2024, 18:47 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 64120
משתמש מספר: 85952

ממש חיכיתי לבקשה הזאת.
ראו שאת ממש ממש משקיעה. כניהלת את הקונדסאים היית מדהימה.
אם זה לא היה ברור, אני ממש בעד!
וגם לא עלית מהפרוייקט שזה יפה ממש

--------------------
נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍
User Posted Image

---------
פורסם ב: Sep 30 2024, 21:27 PM
צטט הודעה

שנה שהם שם - Bring them home now🎗️

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9628152
משתמש מספר: 81871

היי!
אז גם אני אמתח אותך!
טוב אלכססס
וואו זה מחזיר אותי לתקופה של החמ של רייבנ
אוקיי, נתחיל בטוב דווקא
אני בטוח שתיהיי מנהלת מדהימה, זה באמת בטוח, האהבה שלך לפורום ולמוזיקה בכללי היא ענקית, וכולנו יודעים את זה, יש לך רעיונות טובים ופעילויות טובות, ניסוחים מעולים והכל מעולה (חכי זה עוד לא אומר שיש לך את הבעד שלי), אין שום דבר שלא אהבתי בשום דבר שעשית.
ועכשיו לרע
טוב את האמת שהפסקה של הרע תהיה יותר ארוכה מזאת של הטוב זה לא אומר שהיא גוברת על הטוב, פשוט בטוב הכל נדיר אין מה לפרט.
הבעיה העיקרית שלי היא לא עם הפעילויות, היא עם הפרסום שלהם, הפרסום לא אחיד, זה ברמה של גג פעילות בחודש, ויש לך שתיים שמקושרות מלפני כמה חודשים, בגלל זה לא הייתי מעלה אותך אם לא הייתי מכיר אותך, אם תיהיי מנהלת פורום תצטרכי לפרסם בתדירות הרבה יותר גבוהה ובגיוון רב יותר, מה שמביא אותי לנקודה השנייה, יש רק פעילויות וסיקורים, שום דבר כמו אתגר מיוחד או פרויקט, משחק פורום או אפילו דיון, שזה קצת מבאס כי אם היית מחכה עוד קצת ומפרסמת דברים כאלו הייתי נותן לך בעד בלי לחשוב פעמיים.
בקיצור, אני מאחל לך מלא מלא בהצלחה ואני ממש מקווה שאני אוכל לעזור לך לשפר את הסיכויים ולתת לך בעד אני פשוט צריך לחשוב על זה עוד קצת, (וזה זמן מעולה לפרסם מלא דברים שישכנעו אותייי).
אערוך את הצגובה הזאת שבוע הבא! 3>>

--------------------
User Posted Image

יִזְכּוֹר עַם יִשְׂרָאֵל אֶת בָּנָיו וּבְנוֹתָיו, הַנֶּאֱמָנִים וְהָאַמִּיצִים, אַנְשֵׁי הָעֲבוֹדָה וְהַשָּׁלוֹם, קָרְבְּנוֹת טֶבַח הַשַּׁבָּת הַשְּׁחוֹרָה.

---------
פורסם ב: Sep 30 2024, 21:57 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
קבוצה: פרופסורים
חרמשים: 44637
משתמש מספר: 82841

אני אתן לך את הבעד חסר המשמעות שלי בתקווה שההנהלה תעריך את מה שיש לי להגיד ותקרא את התגובה הזאת :)
בתור מי שיצא לו לנהל פורום בית ואפילו היה לו ניסיון עלוב להגיע לבקשת ניהול לפורום טלוויזיה וקולנוע, אני יודע שלנסות לחשוב על הרבה רעיונות בנושא של פורום אחד זה לא קל בעליל. את פרסמת כמות לא מבוטלת בכלל של פעילויות בפורום הזה, והן היו מהטובות והמעניינות שראיתי באתר. מעבר לכך - עוד יש לך רשימה של רעיונות מקוריים ומעולים לפעילויות נוספות. מחכה לראות אותך בתפקיד, בהצלחה!

--------------------
User Posted Image
User Posted Image

Lurleen Lumpkin: Oh, Homer, you're as smart as you are handsome.
Homer: Hey! Oh, you meant that as a compliment.

---------
פורסם ב: Sep 30 2024, 22:36 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 67996
משתמש מספר: 82864

ידעתי שתפרסמי את האשכול הזה מתישהו.
רואים שאת עומדת מאחורי כל רעיון לפעילויות שאת מפרסמת, הקונספט שלהן מגניב והניסוחים המעולים שלך רק גורמים לרצות להשתתף. לא מיהרת להגיש את הבקשה והשקעת בפורום במשך חודשים, מה שרק משכנע איזו מנהלת מעולה תהיי.
אני בטוחה שהבקשה תתקבל, ואם לא אני אסגור אחכ עם ההנהלה חשבון:)
בהצלחההה3>

--------------------
מוריה • היא/את • קיימת

תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה

User Posted Image

It's 'cause I love you, babe
In every kind of way
Just a little taste
Know I love you, babe

טיילור סוויפט | וואן דיירקשן | התשובה | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל

User Posted Image
היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים
בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3>

---------
פורסם ב: Oct 2 2024, 15:32 PM
צטט הודעה

פרשנית לענייני החיים של ורד

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית פעילויות ופרויקטים
חרמשים: 2146960579
משתמש מספר: 52249

היי אלכס! חיכיתי לבקשה הזו עוד מאז חניך חונך 2022, ואני שמחה שאת סוף סוף ניגשת לאתגר הזה של ניהול פורום.
לצערי, יש בעיה קטנה אחת עם הבקשה שלך: היא לא מכילה מספיק אשכולות מהתקופה האחרונה. חוקי הפורומים דורשים לפחות שבעה אשכולות מהתקופה האחרונה, ולך יש חמישה - שאר הפעילויות שפרסמת הן מלפני שנה, והסיקורים מלפני שנה וחצי ויותר, שזה אמנם נחמד אבל לא אומר לנו כלום על היכולות שלך כרגע. לכן, לצערי, הבקשה לא עומדת בחוקי הפורום ואני נאלצת לסגור אותה. אני מאמינה שאת לגמרי מסוגלת לנהל, ולכן נשמח לראות עוד כמה אשכולות שלך בזמן הקרוב - כולל אשכולות יבשים כמו דיונים שאין לך בכלל או סיקורים שעבר מאז זמן - וכשתהיי מוכנה מבחינת החוקים, לחלוטין נשמח לראות אותך פותחת בקשה נוספת. מחכים ומצפים. בהצלחה! (:

--------------------
שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים

User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

מממנים

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
2540 4794 2975 1604

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2024