![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 17:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 17:26 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עובד על פיצ'ר שמוסיף אפשרות לכתוב מקור ותאריך של ציטוט בפורטל
כי תמיד שיגע אותי שאין את זה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 17:34 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשמל נהיה לי מבלבל מדי >:( מתגעגע למכניקה
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 17:49 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריל -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 17:52 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כל כך אמורפי שבאותה מידה הוא יכול פשוט להמציא דברים
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 17:53 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אני עושה עם המוח שלי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 18:00 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאייי אוף למה אין לי אינטרנט -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 18:02 PM
|
||||||
כאילו מספרים מרוכבים זה די המצאה ואם תגידו שזאת לא המצאה כי זה מסביר דברים ושימושי בעולם האמיתי, אני אגיד שמספרים בכללי זה המצאה מור תראה מה התוסף שלי יכול לעשות אוטומטית עכשיו
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 18:10 PM
|
||
חחחחח
אני מקווה שאני אוהב חשמל! אני מתכנן לעשות תואר בחשמל ..... -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 18:18 PM
|
||||
מאחל לך שתאהב חשמל אגב מור קבל מימ שחשבתי עליו עכשיו ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 18:22 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש הרבה דברים לגבי טרנסים שאני חושד שהם לא אמיתיים כי פשוט אני לא שומע אף אחד מדבר עליהם וזה הזוי לדעתי
ידעתם למשל שמספר המקרים של נשים טרנסיות שהתקיפו נשים בשירותים (לפחות עד 2023 רק ביוקיי אין לי מושג איך זה בארצות הברית וכמובן שאני מדבר על מקרים שדיווחו עליהם) היה אפס? לא אפס נקודה משהו אפס ליטרלי אפס לא היה בכלל ולא רק שלא היה בכלל, אחוז הנשים הטרנסיות שהותקפו היה יותר גבוה מאחוז הנשים הלא טרנסיות שהותקפו אז בעצם לקחנו קורבן והפכנו אותו למקור של הבעיה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 18:23 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למאו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 18:31 PM
|
||||||||||
תראו איזה יופי
עריכה: כן בהיתי בזה עכשיו איזה דקה כדי להעריך את זה חיכיתי לרגע הזה איזה שבע שנים. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 18:31 PM
|
||
חחחחחחחחחח אני מת על המורה שלי
מישהי עשתה סקר של מי באה מחר והיא כתבה ״ כולן!!! מה ז״א?🥰״ וזה מצחיק כי אני יודע שהיא בעצמה לא עומדת מאחורי זה --------------------
|
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 18:36 PM
|
||
מה אתם אומרים, לשנות את השם של HPDark ל-HPlus?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |