![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:36 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה פחד
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:37 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואה לוז ווריאן אתם בסדר? אוף הוא הכי טוב הוא באמת הכי טוב הוא מכסח את כולם והוא ככ אלגנטי אני אוהב סבסטיאן. -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:37 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן :0 חכה עד שתפגוש את קלוד או בעצם אל תחכה אני מפחד מהתגובה שלך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:38 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא רגיל לאזעקות זה גורם לי להרגיש ככ רע
הראשונה הייתה הפתעה מוזרה השניה זה כבר מוזר. והחתולים בחוץ הפעם :< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:39 PM
|
||||
הוו יופי אני אוהב אותו? -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:39 PM
|
||||
רילייטבל מה למה שהם יהיו בחוץ :0 @פרח בדיוק. אני לא יודע. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:41 PM
|
||||
מה מי הוא זה כזה דמות שאו שאני ממש אוהב או שממש לא? -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:42 PM
|
||||
יאפ. הוא אה איך אני אגיד את זה יריב של סבסטיאן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:45 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמרו על עצמכם
איך כולם? -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:47 PM
|
||||
וואה אני לא אוהב יריבים של סבסטיאן. אני לא יודע אבל מי זה אז אני חייב לצפות ולהגיע אליו מתי הוא מגיע? כולם בסדר? -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:49 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם בסדר?
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:51 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אתה אומר לי לדבר יותר בשקט כשאני באמצע להתעצבן על משהו אנחנו לא חברים יותר
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:52 PM
|
||||
עונה 2 :0 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:54 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2024, 19:54 PM
|
||
![]() Just feel the rock ![]() ![]() |
פאק הירוטים עוברים לי מעל הראש
ואני שומע איזה חמש אזעקות מכמה מקומות שונים רק איפה שאני גר אין עדיין -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ ![]() "Us weirdos got to stick together" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |