![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:16 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא אישית אני מעדיף לישון אבל אני גם לא רוצה עגיל בכללי אז אולי זה רק אני אוקיי אבל אפשר לדבר על זה שהעורך טקסט שהפורטל משתמש בו ליטרלי נקרא CuteEditor -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:17 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q...yyZZ6ESRKbxdA&s https://thecuratedlobe.com/cdn/shop/files/w...3664&width=2000 כאלה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:18 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי הראשון חמוד על השני לא הצלחתי להסתכל -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:18 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשכרה?? טוב אם הייתי יכולה לשמור עליו נקי כל הזמן אולי גן הייתי מצליחה להחלים אותו אבל אני עובדת בחקלאות וזה אומר שהוא יהיה מלוכלך מלא שעות וזה ישר גורם לזיהום במיוחד אם הוא חדש -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:19 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השני זה רק הזה בלמעלה כי רציתי להביא גם דוגמא כסף כי אני כסף גירלי זהו אין לי חורים בכלל בכלל כל העגילים שברשותי הם פייקים אך עליו נתפסתי חזק -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
וואי נשמע מסוכן אהבתי שאני לא מבין בזה שיט ואני סתם כותב commentary על מה שאתן אומרות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין פה אני רואה...
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:20 AM
|
||||
חמוד חמוד -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:22 AM
|
||||
זהו היא גם הכי באהלן אהלן הלכה עם חברה לסנטר רצתה לעשות הליקס הלכה למקום אחד שהציע לה ב200 ואז הלכה למקום האחר הציע ב150 עשתה אצל ה150 התלהבה מזה שהיא חסכה 50 שח אולי היא יחידת סגולה בעיניין הזה של ההחלמה אל תתפסי אותי במילה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:22 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
😂 בדיוק אתמול נפל לי עגיל לחור חדש שעשיתי ונסתם ועכשיו צריך לעשות שוב -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:24 AM
|
||||
האנשים האלה שאם יש מבצע הם חייבים לקנות "יואו יש מבצע שלוש קוקילידה בשלושים!" "נבו קוקילידה אחת עולה עשר... זה אפילו לא חוסך..." "יש מצבע! צריך לקנות." -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:27 AM
|
||||
היא כאילו רצתה לעשות הליקס אבל פשוט הסתכלתי על זה שהיא התלהבה מזה שהיא חסכה 50 שח והייתי כזה אחותי זה מישהו שיחורר לך את הגוף עכשיו אולי זה בסדר להוציא 50 שקל יותר בשביל חירור מקצועי??? אבל החלים לה באמת בלי בעיה אז לא יודעת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:29 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חירור חחח אהבתי את המילה -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:30 AM
|
||||
כאשר מחוררים לך את הגוף אבל את חסכת חמישים אז את שמחה נשמע לי טרייד טוב טניה קונטיגו גרילנדה פיניטו ותראי מה את עשית לו והאם זה נססיטו טניה תודי שיצאת לא בוגרת ועכשיו את מצטערת לא יעזור בית דין גברת טניה יא *** לכי לכי חרא עלייך -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:31 AM
|
||
אני חוררתי לעצמי את האוזן עם מהדק כזה של עלי אקספרס לחירור אוזניים שפשוט הפסיק לחורר באמצע החירור אז פשוט דחפתי את העגיל עד שהתחוררה לי האוזן
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |