![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:33 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכול לומר שאני עולה באש אבל כששני אנשים באמצע שיחה בנו"ד זה פשוט לא יזיז להם|
לול! -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:33 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי חור באוזן רק מלקרוא את זה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:34 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח משהו כזה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קניתי 100 גומיות שחורות בלונדון כי הייתה חבילה והייתי כזה וול ממילא אני אצטרך לטירונות
איפה אני שמה אותם עכשיו שלושה חודשים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת שיחת דינוזאורים פה, תנו לנו להנות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:35 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גומיות זה חשוב וכמה שיותר יותר טוב ובחבילות ענק -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:37 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואי אפשר להצטרף? כנראה רק בתור אבנים כאילו אני מבין שזה עידן האבן אבל... -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:38 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל כך נכון במיוחד כשזה נותן לי מוטיבציה כי יש לי שיער קצר וקצת באלי להאריך אותו ואז זה כזה כן אני מאריכה אותו בשביל להשתמש בגומיות האלו בצבא הבעיה שעכשיו בדיוק הוא בשלב ביניים המגעיל הזה אני ככ מתפתה פשוט לגזור אותו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:42 AM
|
||||
וואי האמת שיהיה לך יפה שיער ארוך גיליתי שיש סביב החמש תגיות שאנחנו לא יודעים עליהם שהפורטל תומך בהן למשל [S] אבל יש עוד אני מנסה לצוד את כולן עריכה: אוקיי הייתה לי פה פריצת דרך ומסתבר שאפשר להכניס משחקים שלמים לפורטל הולי פאקינג שיט -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:46 AM
|
||||
זהו וקצת באלי פשוט זה יהיה כזה גירלי גירל מצידי אם יהיה לי שיער ארוך זה יהיה מצחיק אתה כזה פוקימון coded אני לא יכולה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:49 AM
|
||||
I'm a girly girl with a girly secret if I tell you now promise that you keep it I'll tell you now My secret is is ![]() is ![]() is ![]() I accidentally killed a man ![]() ![]() אוקיי עד עכשיו היה לי כפתור של [\s] עם התוסף ומשום מה עכשיו הוא לא פאקינג עובד???? ליטרלי עכשיו כשאני פאקינג רוצה להשתמש בו באמת???? האמת שבאופן מצחיק מעולם לא שיחקתי פוקימון או ראיתי את הסדרה או שום דבר שקשור לזה עריכה: אוקיי עכשיו נכנסתי לעריכת תגובה ועכשיו יש לי את הכפתור של S העולם צוחק עליי אני נשבע -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:52 AM
|
||||
איך ידעת את הסוד שלי??? אתה לא מכיר את לתפוס את כולם??? לא צפיתי בסדרה אך כן שיחקתי בפוקימון גו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:54 AM
|
||||
אני איש חכם. ואני מכיר גירלי גירלס, יש לכן אותם סודות, תתחילו לגוון אוקיי אני מתחיל לחשוב שיש לי באג והכפתור של S מופיע רק בעריכת תגובה ולכן אני עומד לשלוח את התגובה ככה, לערוך אותה ורק שם לשים את התגובה שלי עם S אני פשוט זוכר דברים ויזואליים ממש טוב בכללי ולפעמים זה ממש מציק כי אני לא רוצה לזכור דברים מכיתה ד' בכזה דיוק נופ האקסית שלי הייתה ממש ילדת פוקימון אז היא לימדה אותי כמה שטויות על זה אבל לא בהחלט לא -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:58 AM
|
||||
אבל אני גירלי גירל רק איזה שלושה חודשים איך ככה גילית אותי שמחה שהכפתור עובד לפחות! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 02:59 AM
|
||||
אמרתי, אני איש חכם ![]() ומה זה אומר שאת גירלי גירל רק שלושה חודשים? מקווה שאני לא סטלן כנראה שלעולם לא נדע מה עדיף האמת שהכפתור עובד יופי זה ממש נחמד לי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |