![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2024, 11:07 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוכל פעילות דו שלבית שלב ראשון צריך לאכול הרבה היום. ובכן, זה היה משפט פתיחה מוזר להתחיל איתו. אבל כיפור די מפחיד וצריך לאכול, אז תזכורת. בכל מקרה, כשחשבתי על הרעיון לפעילות הזאת נזכרתי בסדרה delicious in dungeons (מבוכים ומטעמים) זאת סדרה על חבורה הרפתקנים במשחק תפקידים, אבל יש טיווסט, בשביל לשרוד במבוך שאליו הם נכנסו הם צריכים לאכול את המפלצות שהם ניצחו. בלי זה לא יהיה להם מספיק אוכל, בכל פרק הם צדים מפלצת אחרת, ומבשלים אותה עם חומרים אחרים שהם מצאו במבוך. זאת סדרה מעולה, מאוד מומלצת. אז כן. הפעילות הזו תחולק ל2 חלקים, החלק הראשון הוא הלצוד את המפלצת, ולהשיג את החומרים כדי לבשל אותה, החלק השני הוא לבשל אותה. בסוף יהיה לכם מתכון למאכל מומצא לגמרי שעשוי ממפלצות וצמחים שמצאתם במבוך. אוקי מעולה, הבנתם. חשוב לציין שאני אגריל לכם מפלצת, זה יכול ליהיות רוח רפאים, נימפה וצמח טורף. אני יכול לתת לכם שילוב מוזר, וממנו תיצרו מאכל. בשלב הזה אתם רק תצודו את המפלצות. שלב הבא זה יהיה המתכון. אתם תביאו את המידע של באיזה אזור הן נמצאות, ואיך תשיגו אותם עם צוות מצומצם וקצת חפצים שאותם אני גם אגריל. יכול ליהיות שתצטרכו למצוא רוח רפאים בעזרת חבל, פנס, וסוס. תחשבו על דרך יצירתית של איך לעשות את זה. הבנתם? כן, בדרך כלל אחרי שצדים את המפלצת מקבלים עליה שכר, לא..? ובכן, כן. וזה למה אתם תקבלו את השכר. על לצוד את המפלצת תקבלו 25 נקודות בית או 180 חרמשים. uמי שיעשה הכי יצירתי את הציד, יזכה בצמרור ננסי. טופס:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2024, 12:21 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: ליה, Hermione Potter~ רייבנקלו
החפצים איתם אתם צדים: סוס, 5 מטבעות זהב, וחגורת סכינים המפלצות וחומרי הגלם האחרים: בנשי, קן של דבורי אש, וסבך של גפן איפה אפשר למצוא אותם: איך תשיגו אותם בעזרת החפצים שנתתי לכם: לפחות 4 שורות הערות\שאלות\ סליחה אם פגעתי: נ"ב הודעה זו נערכה ע"י Catherine Pierce ב Oct 11 2024, 17:30 PM -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2024, 12:37 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: אורי, master of puppets, סלית'רין
החפצים איתם אתם צדים: חרב, עששית, ושן של דרקון המפלצות וחומרי הגלם האחרים: נימפה, עכביש ענק, ושיקוי הגדלה איפה אפשר למצוא אותם: איך תשיגו אותם בעזרת החפצים שנתתי לכם: לפחות 4 שורות הערות\שאלות\ סליחה אם פגעתי:נ״ב הודעה זו נערכה ע"י Catherine Pierce ב Oct 11 2024, 17:33 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2024, 17:08 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: רונית, Fandom Girl
החפצים איתם אתם צדים: חבל, 2 אנשים, וטבעת הגנה המפלצות וחומרי הגלם האחרים: מנטיקור, רפש חי, וצבט של סרטן איפה אפשר למצוא אותם: איך תשיגו אותם בעזרת החפצים שנתתי לכם: לפחות 4 שורות הערות\שאלות\ סליחה אם פגעתי: נ"ב הודעה זו נערכה ע"י Catherine Pierce ב Oct 11 2024, 17:26 PM -------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2024, 17:35 PM
|
||
נערך לכולם
חשוב לציין שאתם יכולים להשתמש גם חומרי גלם שהשגתם כדי להשיג את החומרים הבאים שאתם צריכים. וגמר חתימה טובה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2024, 08:55 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: נטע, בקביק 222
החפצים איתם אתם צדים: קשת וחיצים, חרב, ומפה המפלצות וחומרי הגלם האחרים: עלים של עץ אלון לבן, כלב שאול, וצדפות ענק איפה אפשר למצוא אותם: איך תשיגו אותם בעזרת החפצים שנתתי לכם: לפחות 4 שורות הערות\שאלות\ סליחה אם פגעתי: נ״בבבב -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 19:20 PM
|
||
נערך לך
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2024, 00:57 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים:רייצל החפצים איתם אתם צדים: חנית, קופסא שכולאת הכל, וספר המפלצות וחומרי הגלם האחרים: פניקס, הפרח האדום, וחזיר בר ענק איפה אפשר למצוא אותם:במדבר האש ,בגינה קיצית ,ביער פרא חורפי איך תשיגו אותם בעזרת החפצים שנתתי לכם: לפחות 4 שורות אני אצוד את הפניקס באמצעות קריאה בספר מדע בדיוני על מסע בזמן מיסטי , מיתולוגי ופנטסטי מלא הרפתקאות, אקשן, טוויסטים וחורי תולעת שחורים וצבעוניים וכשהפניקיס יגיע אני אשים אותו בקופסה שכולאת הכול כדי שיהיה בפנים ולא ישתחרר או יברח , את החזיר בר אצוד באמצעות כך שאשים מלכודת אוכל טעימה לחזיר ואז אדוג אותו באמצעות חנית לתוך הקופסה כדי שיישאר שם ואת הפרח האדום אמצא כך אשתמש בדבורה ואז באמצעות חרב מינית כחולה כסף אקטוף את הפרח ואז בזהירות אשים אותו עטוף כמו סימניה בתוך הספר. הערות\שאלות\ סליחה אם פגעתי: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2024, 07:37 AM
|
||
אעאעא סליחהה
נערך לך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2025, 21:31 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: מוריה, איפה עדי אשל????
החפצים איתם אתם צדים: אני אגריל המפלצות וחומרי הגלם האחרים: אני אגריל איפה אפשר למצוא אותם: איך תשיגו אותם בעזרת החפצים שנתתי לכם: לפחות 4 שורות הערות\שאלות\ סליחה אם פגעתי:וואי אני ממש ממתינה לזה שתערכי לי -------------------- האם הרגע קראת לי שניצל באפיה?! תשמור על הפה שלך!
כן. אני יודעת שיש לכם את זה למטה. רק שתדעו, אני ממש אוהבת עינויים (שטן שטן) בקטגוריית הארי פוטר: עינויי וולדמורט אבודים גבירת האופל סטונסון (מומלץ ביותר!) בת מאלפוי (גם מאוד מומלץ) שלום, הגעתם לבלוג של לונה סנייפ בקטגוריית הטרנד המפורסם של וואטסאפ: וואטסאפ קופה ראשית נדמה לי שאני ערפדית וואטסאפ וואטסאפ של רעים וואטסאפ הארי פוטר בקטגוריית כל מיני פאנדומים: דמות הפרידה אנגור רוטVSג'ים הארי... מגלה את פרסי? זה מספיק. זה מספיק! יש לי חייםםםםםםם [/COLOR] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |