![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 20:30 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן לצערי הרב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 20:31 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
יש הפסדת במשחק ילד -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 20:33 PM
|
||||
): -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 20:40 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מי כאן?
נולדה לי אחיינית!!! -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 20:41 PM
|
||||
מזל טובבבבב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 20:54 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניסףףףףףף
דיי להעציב אותי דיי מה זה הכותרת הגורמת לי לקנא הזאת מה זה -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 20:58 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל למה לדרוך על הפצעיםםם (רגע תקני לומר את זה, נכון? זה לא רק לזרות מלח על הפצעים) -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 21:12 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מזכיר לי שקראתי בשבת את פוליאנה מאז שלא קראתי את זה אחרי כיתה א אוברייטד סליחה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 21:13 PM
|
||||
פוליאנה>>>>>>>> -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 21:19 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחח אתה אופטימי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 21:19 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כאילו היה רעיון נחמד אבל זה כזה 98% כלום כלום כלום המשחק כלום כלום כלום 1% אוי נפצעתי אני לא יכולה ללכת 1% אה סבבה הכל טוב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 21:25 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 21:29 PM
|
||||
יכול להיות שאנחנו לא מדברים על אותו הספר אבל הוא ככ אופטימי ופוליאנה כזאת חמודה https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%...%90%D7%A0%D7%94 זה -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 21:33 PM
|
||||
יש רק פוליאנה אחד --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2024, 21:34 PM
|
||
וואי תחשבו על אופריה שבעולם הזה אתה לא תמיד צריך לשחק מישהו אחר ולהיות עם הרבה מסיכות ככה שאתה לא יודע מי האתה האמיתי
נשמע עולם מושלם בעיניי ואם שואלים, זה אפטראפקטס של אטנט כנראה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |