![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 00:28 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"טוב, אז אני מניח שזה אומר שתהיה חייב להישאר, ולתקן את הבעיה הזאת,
לא כך?" הישרתי את מבטי מולו בפרצוף מגחך -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 00:30 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתה בלתי נסבל}" רטנתי והתרוממתי לנשק אותו.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 00:32 AM
|
||
"כן, אני יודע," חייכתי אל שפתיו שהיו קרובות עכשיו ומשכתי אותו יותר קרוב אלי
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 00:59 AM
|
||
נישקתי אותו בתשוקה, מעביר את ידי בשערותיו.
"חתיכת יהיר" מלמלתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 01:05 AM
|
||
"לא ראיתי שזה מפריע לך.." השבתי במלמול משלי בין נשיקה לנשיקה
שתי דקות אחרי זה נעצרתי והסתכלתי עליו במבט מתנצל, "המסיבה... ההורים שלי.." אמרתי בשקט -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 01:12 AM
|
||
"ברור" הבטתי בעיני התכלת שלו נאבד במבטו.
"אתה כל כך יפה" לחשתי בלי לשים לב. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 18:44 PM
|
||
"כן, זה חלק מלהיות אני,
מושלם. בהכל." שלחתי אליו חיוך והעברתי יד בשערי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 20:45 PM
|
||
"וואו כמו שאתה מושלם בלהיות ענו" הפלתי אותו על האדמה צוחק בקול.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 20:48 PM
|
||
"ענו?" שאלתי בהרמת גבה תוך כדי שקמתי מהאדמה
"מה זה? בחיים לא שמעתי על זה.." אמרתי ברצינות מדומית -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 22:32 PM
|
||
"כן מן הסתם זה לא מה שמלמדים נסיכי אצולה" צחקתי וקמתי.
סידרתי את הרתמות של הסוס והושטתי לו יד. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 22:40 PM
|
||
לקחתי את ידו נעזרתי בו כדי לעלות אל הסוס .
חיכיתי שהוא יעלה גם הוא אחרי, והתחלנו לחזור אל הארמון "אז..." התחלתי להגיד ושקלתי את המילים שלי "זה הופך למשהו קבוע עכשיו?" שאלתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 22:42 PM
|
||
הסמקתי, הפעם הראשונה שאיבדתי את הביטחון העצמי שלי.
"אהה, אתה רוצה?" שאלתי והבטתי קדימה מנהיג את הסוס. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 22:45 PM
|
||
הידקתי את ידיי מסביבו ואמרתי
"אני יכול לקבל כל מה שארצה, זה לא העניין. אבל מה אתה רוצה?" שאלתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 23:48 PM
|
||
'שתחזיק אותי לתמיד' חשבתי.
"אני לא יודע" לחשתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2025, 12:13 PM
|
||
בלחישה אחת הוא הצליח להוריד לי את כל המסכות.
השענתי את המצח שלי על הגב שלו ולא הגבתי. לא ידעתי איך הוא צודק.. ומה עם אליזבת? לא הצלחתי להפסיק לחשוב -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |