![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 15 2025, 23:52 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוקי..." עליתי על השרפרף בסיוג.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2025, 23:58 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התעלמתי מהפרצוף שהוא עשה, הסתובבתי,
ובלי הרבה אזהרות מראש העליתי אותו על הגב שלי. -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:00 AM
|
||
"מה אתה..." התחלתי לצעוק אבל הראש שלי נפל על הצוואר שלו והריח שלו השתיק אותי.
חייכתי לעצמי ונישארתי שם. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:04 AM
|
||
גיכחתי לעצמי ויצאתי מהמטבח.
"טוב, עכשיו אתה באמת צריך להיות בשקט, כי אסור שישמעו אותנו" הזהרתי אותו ועברתי בעוד מסדרון -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:05 AM
|
||
נישקתי את הצוואר שלו בתגובה.
הרגשתי שיכור מהריח שלו, לא זיהיתי את עצמי -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:09 AM
|
||
זירזתי את עצמי ותוך כמה דקות היינו בכניסה לחדר שלי.
פתחתי את הדלת בשקט, ולחשתי "טוב, אז ברוך הבא לחדר שלי" חייכתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:10 AM
|
||
אוקיי , קפאתי במקום.
'מה... הוא רוצה' חשבתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:14 AM
|
||
ראיתי את הפרצוף שלו והתחלתי לצחוק
"תירגע, אני רק מחליף בגדים ואנחנו הולכים" -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:18 AM
|
||
"לצאת? למה?" שאלתי.
התקרבתי אליו בחיוך ערמומי ונישקתי אותו בחום, סוגר את הדלת מאחורינו עם הרגל. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:21 AM
|
||
נישקתי אותו חזרה והרמתי אותו בשתי ידיי
"אני מניח שאתה לא צריך סיור?" שאלתי בגיחוך -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:23 AM
|
||
"כן החלפתי פה מצעים" אמרתי העברתי יד בשערותיו והצמדתי אותו אלי.
נישקתי אותו בחוזקה -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:29 AM
|
||
המשכתי לנשק אותו ותוך כדי פתחתי את הדלת לחדר שינה
והתיישבתי איתו על המיטה העברתי ידיים על הגב שלו, מרגיש כמה שהוא שרירי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:31 AM
|
||
המגע שלו גרם לי לעוף.
נישקתי אותו חזק יותר תופס במותניו, הושטתי יד לחולצה המכופתרת שלו ונעצרתי. הרמתי אליו מבט שואל. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:42 AM
|
||
הנהנתי, עדיין המום מהיופי שלו
חיכיתי שהוא יסיים לפתוח את כל הכפתורים בחולצה, ובינתיים נישקתי את קו הלסת שלו -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 00:44 AM
|
||
כל נשיקה שלו הרעידה אותי, לאט לאט פתחתי את החולצה.
הסרתי אותה וידי טיילו על עורו החלק. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |