![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 18:09 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מרגרט, נכון?" פניתי לאישה שעמדה מעל הכיור
הייתי כמעט בטוח שהיא האחראית על גבריאל. "אתה יודעת אולי איפה אני יכול למצוא את גבריאל?" שאלתי ידעתי שזה לא רעיון טוב, אבל התעלמתי מזה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 18:11 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלתי להתאמן בשקט שלי.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 18:15 PM
|
||
היא הסתכלה עליי, קצת בהלם מזה שהנסיך עומד במטבח שלה
היא השתחוותה "גבריאל, אדוני?" היא שאלה בשקט הנהנתי במרץ "חוששני שהוא אינו נמצא כרגע, אך אני אשמח לעזור להוד מעלתו!" היא אמרה במהירות 'לא פה? מה זאת אומרת??' -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2025, 18:17 PM
|
||
בעיטה,למה אני חושב על זה.
סיבוב, מה אני רוצה מעצמי. חבטה כפולה, משמר, טדי, טדי משמר. עם כל מכה המחשבות התערבלו לי בראש -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2025, 00:04 AM
|
||
"את יכולה אולי להגיד לי איפה אני יכול למצוא אותו?" שאלתי
"נאמר לי רק שהוא יצא, אדוני, אך לא לאן הלך או מתי ישוב" היא ענתה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jan 17 2025, 00:15 AM
|
||
לאחר כשעה של אימון נפלתי על העשב באפיסת כוחו.
המשבות התערבלו לי בראש במהירות של סופה, עליתי על פרדריק וחזרתי לארמון. כשהגעתי שמתי את פרדריק בתא שלו והתחלתי להסיר ממנו את הרתמות. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2025, 00:27 AM
|
||
"טוב תודה," מלמלתי ויצאתי משם לפני שהיא הגיבה.
התלבטתי לאן ללכת עכשיו. יכול להיות שבסוף הוא כן הלך עם מייסון? אבל הוא אמר שהוא לא הולך.. לא יכולתי לחזור לחדר שלי אז החלטתי לצאת לרכיבה והלכתי לאורוות -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Jan 17 2025, 00:31 AM
|
||
מלמלתי לפרדריק מילות עידוד וטפחתי עליו.
ראשי כאב כנראה שלא שתיתי מספיק. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2025, 00:37 AM
|
||
הגעתי אל האורוות והתלבטתי איזה סוס לקחת
פרדריק עלה לי בראש והלכתי לתא שלו כדי לקחת אותו. אבל כשהגעתי לתא חיכו לי שם תלתלים כהים שהיו שייכים לגבריאל "היי," אמרתי, לא יודע מה להוסיף -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 1 2025, 22:47 PM
|
||
"היי טדי" מלמלתי לא ידעתי מה לומר.
איך להסביר לו שאני כל כך מבולבל. שאני פוחד. ותמיד כשזה קורה אני בורח -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2025, 23:01 PM
|
||
התעלמתי מהדקירה הקטנה שהרגשתי בלב למראהו
"לאן נעלמת לי?" ניסיתי לשאול בטון מתעניין ורגוע הסתכלתי עליו, מנסה להבין מה עובר לו בראש -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 1 2025, 23:23 PM
|
||
השפלתי את מבטי, מה אני אומר לו, למה שהוא יבין אותי.
"אתה לא תבין" לחשתי. פחדתי כל כך פחדתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2025, 23:43 PM
|
||
התקרבתי אליו יותר והרמתי את מבטו אליי
"היי.. אני כאן. להכל." אמרתי לו "אני לא הולך לשום מקום, אז תנסה אותי." המשכתי וקרבתי אותו אליי עוד יותר -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 1 2025, 23:52 PM
|
||
התקרבתי אליו ונישקתי אותו באיטיות.
"אני פשוט... אננו יכולים לדבר על זה במקום פרטי?" פחדתי שימצאו אותנו. הבטתי בעיניו והלכתי לאיבוד במבטו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 00:09 AM
|
||
ברור" הסכמתי אבל נישקתי אותו שוב
העברתי את ידי בשערו והסתכלתי עליו "מה יש?" שאלתי בשקט -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |