![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 00:17 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציתי לנשק אותו לעולם אבל לא יכולתי, לפחות לא עד שנסדר את זה.
"בוא" לחשתי. לקחתי את ידו והובלתי אותו במבוך הגנים שהקיפו את הארמון, הגענו לעץ עבה וגבוה. עליתי על הענף הראשון ומשכתי אותו אחרי. "אתה בא?" שאלתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 00:24 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסתכלתי עליו, נדהם.
לקחתי את היד שלו בתגובה וטיפסתי אחריו על העץ "אז.. אתה הולך לספר לי מה קרה היום?" שאלתי אחרי שכבר הייתי על הענף -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 00:27 AM
|
||
"טדי מה אנחנו עושים,
אביך אף פעם לא יסכים למערכת יחסים בינינו, ואתה יורש העצר, אתה צריך אישה שתביא לך יורש, סליחה שאני כזה, אבל אני לא יכול שלא ל..." גמגמתי, הרמתי את מבטי אליו. "אני לא מצליח שלא להתאהב בך, ואני מפחד" נשמתי עמוק. "אני מפחד שישבר לי הלב" הודתי בלחש, זהו אמרתי הכל. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 00:33 AM
|
||
ישבתי מולו, וגם אם בתחילת השיחה עוד היו לי תשובות,
ברגע זה הן כולן נעלמו. לא הצלחתי לפצות את פי, בעיקר כי ידעתי שהוא צודק. ולא היה לי מה לענות על זה. "גב,... תראה. אני לא יכול לענות על כל זה. בעיקר כי אני לא יודע איך. אבל דבר אחד שאני יכול לעשות, זה להבטיח לך, שאני לעולם, לעולם לא אפגע בך." אמרתי את כל זה בשקט, וניסיתי לעצור את הדמעות -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 00:39 AM
|
||
חבקתי אותו, "אני לא רוצה למנוע ממך משהו טוב ממני" לחשתי.
"אני לא שווה את זה" מלמלתי לתוך כתפו. "אני אבין אם לא תרצה, או לא תוכל, אני לא אכעס" למלתי. לא רציתי לעזוב אותו -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 00:47 AM
|
||
"אני רוצה שתסתכל ותקשיב לי עכשיו טוב טוב." אמרתי בנחישות וחיפשתי את מבטו.
"אין אף אחד בעולם הזה ששווה יותר ממך. ואין אף אחד ביקום הזה שאני רוצה שהוא לא אתה. אני אוהב אותך. וזה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב, אז אני ממליץ לך להתרגל" סיימתי להגיד את כל זה וכבר לא שלטתי בדמעות שירדו -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 00:56 AM
|
||
הבטתי בו בהלם, תפסתי בראשו וריסקתי את שפתי על שפתיו.
העברתי את לשוני על שפתיו. "אני אוהב אותך כל כך" לחשתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 00:58 AM
|
||
"גם אני אוהב אותך," עניתי בשקט ונישקתי אותו חזרה
"אין לך מושג כמה" -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 01:03 AM
|
||
חייכתי אליו, "אני מוכן להילחם, אבל רק אם אתה איתי" אמרתי.
חיבקתי אותו בחום. "עשינו עסק?" שאלתי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 01:04 AM
|
||
"אני איתך. עד הסוף." אמרתי בלי להסס
"אבל.. אנחנו יכולים לרדת מהעץ הזה עכשיו? כי הגב שלי הורג אותי" שאלתי בחיוך -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 01:08 AM
|
||
"אני שונא לומר את זה, אבל אני חייב להחזיר תשובה לדוד שלך" אמרתי בלחש.
"תבין אותי בבקשה, נולדתי ללחום, זה כל מה שתמיד רציתי ואני מטפל פה בסוסים ועושה כביסה" השפלתי את מבטי. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 01:09 AM
|
||
עד כמה שזה כאב, הכרחתי את עצמי להנהן ולא לנסות לשכנע אותו אחרת.
"אם זה מה שאתה באמת רוצה... אז אני כאן. ואם תרצה שאני אדבר עם הדוד שלי, אז רק תגיד" -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 01:20 AM
|
||
"היי אבל אני לא רוצה להשאיר אותך לבד,
אז חשבתי על זה ואולי במקום המשמר של הדוד שלך אני יכול להיבחן להיות שומר הראש שלך?" הרמתי את ראשי בחשש. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 02:16 AM
|
||
פערתי את פי. הוא גאון.
"אתה מושלם." אמרתי ונישקתי אותו שוב "אני אדאג לזה דבר ראשון על הבוקר" הבטחתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 06:14 AM
|
||
"או שתיתן לי להוכיח לכולם שאני מתאים להיות שומר הראש שלך
אתה יודע בעזרת היכולות שלי" ייכתי אליו. "ועכשיו בוא נסיך מפונק שלי כאב לך הגב לא?" הבטתי בו בשעשוע. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |