![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 06:21 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צחקתי וירדתי בעקבותיו מהעץ.
"זה נראלך מהלך חכם לצחוק על הנסיך שלך?" שאלתי בציניות והרמתי את אפי בכעס מדומה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 06:25 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כן הוד מעלתך" אמרתי תפסתי במותנו העברתי יד מאחורי צווארו
והרמתי אותו. אני אוביל אותך לחדרך כדי שגבך לא יכאב יותר" הודעתי נישקתי קלות את עורפו וצחקתי כשאני מתקדם בכיון האגף שלו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 06:38 AM
|
||
כשהוא הרים אותי החסרתי נשימה,
זה הרגיש כאילו.. כאילו פספסנו את המדרגה האחרונה בגרם וכשניסיתי להגיב בתשובה מתחכמת גילית שאני לא יכול, כי הייתי משותק תחתיו. לא הצלחתי להביא את עצמי לדבר, אפילו לא למלמל, כבר לא הייתי יכול לסבול את המרחק הקצר שנותר עד לחדרי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 06:41 AM
|
||
תפסתי את טדי בזרועות חזקות
הגענו אל האגף שלו, היו שם ארבעה חיילים שלא שאלו שאלות. הכנסתי אותו לחדר השינה ונעלתי את הדלת. "עכשיו, לענינינו נסיך שלי" לחשתי לו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 06:43 AM
|
||
"אה,.. כן?" שאלתי בצרידות אבל לא התנגדתי כשמצאתי את עצמי על המיטה
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 17:22 PM
|
||
נישקתי אותו בעדינות מעביר את ידי בשערו.
התנתקתי והבטתי בעיניו, "אתה מושלם" לחשתי בקול עמוק. "אבל אני חייב ללכת" התרוממתי ממנו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 17:23 PM
|
||
"היי!" קראתי ותפסתי בידו, לא נותן לו ללכת
"לאן זה?" שאלתי יותר בשקט -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 17:51 PM
|
||
רכנתי ונישקתי אותו שוב.
"אני חייב להתרחץ, אני מסריח מאימון" לחשתי לו. לא רציתי לעזוב אותו. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 17:54 PM
|
||
לא הייתי מוכן שהוא יילך שוב
הזדקפתי לישיבה. "טוב, אם המקלחת זה כל העניין, אז זה הכל בסדר. יש לי אחת ממש פה" אמרתי והצבעתי על הדלת שמובילה לאמבטיה -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 18:10 PM
|
||
"אתה רומז שאתה רוצה להסתכל?" שאלתי בחיוך שובב.
הבטתי בעיניו 'בבקשה תאמר כן' חשבתי. לא הבנתי מה מושך אותי כל כך בבחור הזה אבל רציתי את כל כולו -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 18:13 PM
|
||
אני רומז נורא בבירור" עניתי בשיא הרצינות
"ועכשיו עוף כבר למקלחת." אמרתי "בבקשה" נזכרתי להוסיף בחיוך -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 22:31 PM
|
||
נישקתי אותו פעם אחרונה ונכנסתי לחדר האמבטיה.
-------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2025, 23:42 PM
|
||
נשארתי בחדר, מחכה לו שייצא
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 19:45 PM
|
||
יצאתי כשמגבת כרוכה סביב מותני וניגבתי את שערי במגבת אחרת.
הרמתי אליו עיינים הוא בהה בי בעיניים פעורות. "רואה משהו שאתה אוהב?" הבטתי בו בשובבות מתנשאת. -------------------- -- ג'ייק -- אתה/הוא -- חנון-- מוזיקה ומתמטיקה זה החיים! -- תעריכו את האנשים שסביבכם כי אף פעם לא שמים לב כמה אנשים חשובים לנו עד שהם הולכים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2025, 19:46 PM
|
||
הסמקתי אבל עדיין לא הסטתי מבט
"אתה הולך להציק לי עוד הרבה?" השבתי בשאלה ונעמדתי -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |